Ergin Ataman: "Takımımız lige hazır"

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14657_erginataman_B.jpg

Ergin Ataman: "Takımımız Lige Hazır"

Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ergin Ataman ve Galatasaray Medical Park ikinci kaptanı Ender Arslan, 13 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Atatürk Spor Salonu'nda Antalya BŞB. ile oynacağımız maç ile açılışı gerçekleşecek olan Beko Basketbol Ligi yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonu Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve FIBA Eurochallenge şampiyonlukları yaşayıp üç kupayla kapatan deneyimli antrenör Ergin Ataman sezon öncesi hazırlıklar hakkında "21 maç yaptık. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimiz söyleyebiliriz. Takımımızın lige hazır olduğunu düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha da iyi basketbol oynayacağız. Lig maçlarına tam olarak hazırız" şeklinde konuştu.

Ataman yeni sezonu ve ligdeki ilk maçımızı değerlendirip "Bu sezon Türkiye Ligi çok çekişmeli geçecek ve bu çekişme içerisinde şampiyonluk adayı dört beş takım var. Biz de bu takımlardan biriyiz. Özellikle normal lig sezonuna önem veriyoruz, en üstte bitirmek istiyoruz. Bu sebeple her maç çok değerli. Deplasman maçıyla başlıyoruz, Antalya BŞB. önünde. Rakibimiz çok ciddiye alıyoruz. Kazanarak başlamak istiyoruz. Sakatların durumuna gelince Henry Domercant bu hafta da oynamayacak. Jamont Gordon'un durumu ise bugün (Cuma) belli olacak, Antalya'ya geliyor, idmandaki durumuna göre karar vereceğiz. Onun dışında tam kadro çıkacağız" dedi.

İkinci takım kaptanı Ender Arslan da "Hazırlık dönemi maçlarla geçti açıkçası. Ben de milli takımdan sonra katıldım, altı hazırlık maçı oynadım ve sonra da Türkiye Kupası maçlarına geçildi. Son derece iyi bir takımımız var. İyi bir kadro kuruldu. Çok iyi bir antrenörümüz var. Kupa maçlarında da çok önemli iki eksiğimiz olmasına karşın üçte üç yapmayı başardık. Bu da gücümüzü gösteriyor. İnşallah Antalya'da kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diyerek sezon öncesi görüşlerini belirtti.

Galatasaray.org

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Umarım beklentileri boşa çıkarmazsın.