Ereyon Sitesi güvenilirmi dir?

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ereyon Sitesi güvenilirmi dir? Alışveriş yapsam sorun olurmu bilen cevap verirse çok acil teşekkürler

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bildiğim kadarıyla ereyon.com.tr sitesi 8 yıldır hizmet veriyormuş, ayrıca iki kez de müşteri memnuniyeti ödülü almışlar daha ne işte. En iyisi Google amca bilir :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yıllardır bu piyasanın içinde olduklarını biliyorum ben de.. alışveriş yapsan ürününü sorunsuz gönderirler ama alışveriş sonrası desteği hakkında bir bilgim yok :)

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
akakceye gidip ordan siteler hakkında yorumları okuyabilirsin.

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Dİscovery Almayı düşünüyom

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hmmm o telefon temmuz 10-15 gün stokta yok ön sipariş alınıyor diye biliyorum. kardeşim de sipariş vermiş sıraya almışlar gelince göndereceklermiş.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bilmem ama biz 1 temmuzda sipariş verdik bu hafta sonu gönderecez dediler. tahminen 10 güne kadar da sen alırsın

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
izmir de olan bir şirket sitedeki ürünlerin %70 yok site var görünüyor spariş veriyon 1 hafta gectikden sonra ürün elimizde yok diyorlar para iadesini istiyorson oda en az 1 hafta sürüyor ürün var isede 1 hafta diyorlar ama 20 günde geliyor ürün sonrası destekleri yok seni istanbul da her hangi bir bilmediğin teknik servise yönlendiriyorlar sana söyleceğim bu kadar gerisini sen düşün.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
En son 2010 gibi alış veriş yapmıştım. O zamanlar iyiydi. Şimdi bilmiyorum.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
siteden daha önce alışveriş yaptım sorun yaşamadım ürün 2 günde elime geçti.. stoklarında vardı herhalde... ama bu tarz sitelerden alışveriş yaparken ilk önce tel. aç ellerinde var mı yok mu teyit et öyle sipariş ver.. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ürünlerin çoğu stoklarda olmuyor genelde.. zaten tel. açıp ulaşamıyorsan karşına bir yetkili de çıkmıyorsa aman ha bulaşma.. :dirol:

sdmus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce bir telefon siparişimiz olmuştu. Çok hızlı bir şekilde elime geçmişti ve sorunsuz bir cihazdı. Hala düzgün olduğunu tahmin ediyorum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ben de ev eşyası almıştım gayet ilgililer hem fiyatları da çok iyi :)

navajo1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izmir de olan bir şirket sitedeki ürünlerin %70 yok site var görünüyor spariş veriyon 1 hafta gectikden sonra ürün elimizde yok diyorlar para iadesini istiyorson oda en az 1 hafta sürüyor ürün var isede 1 hafta diyorlar ama 20 günde geliyor ürün sonrası destekleri yok seni istanbul da her hangi bir bilmediğin teknik servise yönlendiriyorlar sana söyleceğim bu kadar gerisini sen düşün.

aynı sorunu geçen hafta ben yaşadım. aldığım ürüne parayı ödedim fakat stoklarında yokmuş meğer. para iadesi istedim bana bekleyeceksiniz dediler . bir haftadır parayı iade etmediler. gerisini sen düşün. güya ödül almışlar

deathman_p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman haa arkadaşlar ben izmirdeyim ereyon dedilermi kaçar burda insanlar.. Birincisi stoklarında ürün yoktur sattıkları ürünleri geç teslim ederler.. 2cisi ürün aldını olay bitti yaparlar. sorun varsa git servise kardeşim diyorlar.. hakklarınızı biliyorsunuz ve korkusuzsanız uzun ugraslar sonunda urunleri değiştiriyorlar. valla güvenilir bir firma değil. basınız agrır. ayrıca müşteri memnuniyetinde birinci felan yazıyor sitelerinde. kimin verdiği belli olmayan birşey ben baktım bulamadım kim vermş nerden birinci olmuslar... acilen bunun gibi 10 kişilik firmaların kanunlarla kaldırılması yada tüketicilerin korunması gerekmekte. yoksa cok bası agrır mılletınn

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Benzer sorunları bende yaşadım. KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.

atabey174

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SAKIN....SAKIN.... SAKIN

Asla alışveriş yapmayın ürünü alırsınız mahkemelik olmadan değiştirmezler ürün aldın iş bitti firmasıdır.2143 TL ye klima aldım bozuk çıktı değişin dedim sonuç mu; Tüketici mahkemesine maddi tazminat ve ürünün değişimi için dava..

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
SAKIN....SAKIN.... SAKIN

Asla alışveriş yapmayın ürünü alırsınız mahkemelik olmadan değiştirmezler ürün aldın iş bitti firmasıdır.2143 TL ye klima aldım bozuk çıktı değişin dedim sonuç mu; Tüketici mahkemesine maddi tazminat ve ürünün değişimi için dava..

Haklısınız, hakkınızı arayın tabi.

Firmadan zamanında buzdolabı sipariş ettik. 1 ay geç yolladılar. Yanında hediye olarak 180 liralık ütü gönderdiler. Buzdolabını ve ütüyü alıp alışverişi bitirdik. Tam istediğimiz bir buzdolabı olduğu için siparişi iptal etmemiştik. Ereyon firmasından tek kerelik alışveriş yapılabilir, sonrası için (garanti-iade vs.) kesinlikle sorun çıkarıyorlar.

atabey174

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız, hakkınızı arayın tabi.

Firmadan zamanında buzdolabı sipariş ettik. 1 ay geç yolladılar. Yanında hediye olarak 180 liralık ütü gönderdiler. Buzdolabını ve ütüyü alıp alışverişi bitirdik. Tam istediğimiz bir buzdolabı olduğu için siparişi iptal etmemiştik. Ereyon firmasından tek kerelik alışveriş yapılabilir, sonrası için (garanti-iade vs.) kesinlikle sorun çıkarıyorlar.

Ürünü zar zor neredeyse tehditle değiştirdim bugün ancak firma hakkında bayağı bilgi sahibi oldum.Firmada müşteri memnuniyeti sıfır.Tek müşteri temsilcisi vede 1-2 çalışanı anca var..Depo usulü çalışıyorlar ve bu notlarını verdiğim nokta; arızalı klimayı yaptırarak yollamamı istediler :) artık kime kakalayacaklarsa benden alıp tamir görmüş klimayı

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ürünü zar zor neredeyse tehditle değiştirdim bugün ancak firma hakkında bayağı bilgi sahibi oldum.Firmada müşteri memnuniyeti sıfır.Tek müşteri temsilcisi vede 1-2 çalışanı anca var..Depo usulü çalışıyorlar ve bu notlarını verdiğim nokta; arızalı klimayı yaptırarak yollamamı istediler :) artık kime kakalayacaklarsa benden alıp tamir görmüş klimayı

Bu son cümlenizi gördükten sonra Ereyon benim için bitmiştir.

atabey174

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu son cümlenizi gördükten sonra Ereyon benim için bitmiştir.

Evet malesef..lakin klimayı yaptırtmadım,servisin kabul etmediğini söyledim :) kimsenin günahına ortak olamam.. Koydum kutusuna gelip almalarını bekliyorum.Uzun lafın kısası ; EREYONDAN UZAK DURMAKTA FAYDA VAR

orcun79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan 6 yıl önce 2008'in yazında Monster marka bir bilgisayar aldım. 2 gün içinde teslim ettiler. İnternetten alışveriş yapmayı biliyorsanız, kargodan ürünü aldığınızda imzalamadan önce kutuyu bir açarsınız ve kontrol edersiniz. Kargo görevlisi de sizin yanınızda olur. Bir sorun varsa daha almadan ürünü geri iadesini yaparsınız.

Neyse konumuz dönecek olursak. Alışverişimi yaptım ve her hangi bir sıkıntı çıkmadı.Çok uzun zamandır e-ticaret sektöründe yer alan bir firma, güvenebilirsiniz.

lifeiswaiting

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Ereyondan alışveriş yaptım güvenilir. Tavsiye ederim ama en çok "hızlıal.com" daha çok beğeniyorum.