Çanakkale_SDN
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ereyon Sitesi güvenilirmi dir? Alışveriş yapsam sorun olurmu bilen cevap verirse çok acil teşekkürler
akakceye gidip ordan siteler hakkında yorumları okuyabilirsin.
alırsam ne zaman gelir elime pekihmmm o telefon temmuz 10-15 gün stokta yok ön sipariş alınıyor diye biliyorum. kardeşim de sipariş vermiş sıraya almışlar gelince göndereceklermiş.
General Mobile Dİscovery Almayı düşünüyom
izmir de olan bir şirket sitedeki ürünlerin %70 yok site var görünüyor spariş veriyon 1 hafta gectikden sonra ürün elimizde yok diyorlar para iadesini istiyorson oda en az 1 hafta sürüyor ürün var isede 1 hafta diyorlar ama 20 günde geliyor ürün sonrası destekleri yok seni istanbul da her hangi bir bilmediğin teknik servise yönlendiriyorlar sana söyleceğim bu kadar gerisini sen düşün.
Ereyon Sitesi güvenilirmi dir? Alışveriş yapsam sorun olurmu bilen cevap verirse çok acil teşekkürler
izmir de olan bir şirket sitedeki ürünlerin %70 yok site var görünüyor spariş veriyon 1 hafta gectikden sonra ürün elimizde yok diyorlar para iadesini istiyorson oda en az 1 hafta sürüyor ürün var isede 1 hafta diyorlar ama 20 günde geliyor ürün sonrası destekleri yok seni istanbul da her hangi bir bilmediğin teknik servise yönlendiriyorlar sana söyleceğim bu kadar gerisini sen düşün.
SAKIN....SAKIN.... SAKIN
Asla alışveriş yapmayın ürünü alırsınız mahkemelik olmadan değiştirmezler ürün aldın iş bitti firmasıdır.2143 TL ye klima aldım bozuk çıktı değişin dedim sonuç mu; Tüketici mahkemesine maddi tazminat ve ürünün değişimi için dava..
Haklısınız, hakkınızı arayın tabi.
Firmadan zamanında buzdolabı sipariş ettik. 1 ay geç yolladılar. Yanında hediye olarak 180 liralık ütü gönderdiler. Buzdolabını ve ütüyü alıp alışverişi bitirdik. Tam istediğimiz bir buzdolabı olduğu için siparişi iptal etmemiştik. Ereyon firmasından tek kerelik alışveriş yapılabilir, sonrası için (garanti-iade vs.) kesinlikle sorun çıkarıyorlar.
Ürünü zar zor neredeyse tehditle değiştirdim bugün ancak firma hakkında bayağı bilgi sahibi oldum.Firmada müşteri memnuniyeti sıfır.Tek müşteri temsilcisi vede 1-2 çalışanı anca var..Depo usulü çalışıyorlar ve bu notlarını verdiğim nokta; arızalı klimayı yaptırarak yollamamı istedilerartık kime kakalayacaklarsa benden alıp tamir görmüş klimayı
Bu son cümlenizi gördükten sonra Ereyon benim için bitmiştir.