jungeman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 67
Erepublik Nedir?
eRepublik, çok oyunculu, siyaset,askerlik,işçilik kavramlarını barındıran kısacası web tabanlı yaşam simülasyonu oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı veya milletvekili olabilirsiniz.
Üye olmak için buradan
Benim referrer linkimdir. Buradan üye olursanız yardımcı olurum sizin iyiliğinize olur.
Video Tanıtım
Video HD'dir. Tam ekran izlemeniz tavsiyemdir.
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-sf2p/27638/630/384726947434_7085.mp4[/SDNTV3]
Dipnot: Şu anda Israil'e savaş açılmış durumda.
Gelelim oyunun nasıl oynandığına.
Her gün yaklaşık 5 dakikanızı ayırarak oyunu gayet güzel oynayabilirsiniz.
Yapmanız gereken 4 veya 5 şey var günlük.
Yapmanız gerekenler basitçe şöyle :
1- Her gün 1 ekmek almalısınız.
Sarı ile belirtilen yere kac ekmek alacaksanız o kadar miktar girin.
2- İşe girip her gün bir kere çalışmalısınız.
Sarı ile belirtilen yerde çalış butonu olacak oraya tıklayın
3- Eğitim alanlarından her gün 1 kere normal antrenman yapmalısınız.
Savaşabileceğiniz cepheler sekmesine tıklayarak savaşa gidin.
4- Her gun savaşmalısınız. Savaşırken dikkat etmelisiniz. Savaş butonuna günde 5 kereden fazla basmayınız. Savaştıktan sonra muharebe meydanına geri dön deyip oradan hastaneye gitmelisiniz. Hastane linkine tıkladıktan sonra iyileştir linkine tıklamalısınız.
Her gün bu 4 maddeyi yaparsanız kısa sürede gelişirsiniz.
Tavsiyem Marmara'ya yerleşmeniz yönündedir. Çünkü Marmara bölgesinde hastane vardır. Savaştıktan sonra iyileşmeniz için hastaneye gitmek zorundasınız. Hata yapan arkadaşlar arama kutusuna National Bank Of Turkey yazıp aratsınlar. Gelen profile mesaj atın. Mesajda seyahat bileti isteyin.
Biletiniz geldikten sonra profilinize girip yer değiştire tıklayın ve Türkiye/Marmara'yı seçin.
Özel mesaj yoluyla yardımcı olurum.
SDN Erebuplik MSN Grubu :
group1167195@groupsim.com
Windows Live Messenger kişi listenize ekleyin ve konuşmaya başlayalım.
Benim yardımım ile üye olmak için buradan
HASTANE'YI KULLANDIKTAN SONRA LUTFEN SAVAŞMAYIN.
Oyun saati ile gerçek saat arasında fark vardır. Lütfen Buna dayanarak savaşlara katılın.
Oyun saati anasayfada en üstte yazar.
eRepublik, çok oyunculu, siyaset,askerlik,işçilik kavramlarını barındıran kısacası web tabanlı yaşam simülasyonu oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı veya milletvekili olabilirsiniz.
Üye olmak için buradan
Benim referrer linkimdir. Buradan üye olursanız yardımcı olurum sizin iyiliğinize olur.
Video Tanıtım
Video HD'dir. Tam ekran izlemeniz tavsiyemdir.
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-sf2p/27638/630/384726947434_7085.mp4[/SDNTV3]
Dipnot: Şu anda Israil'e savaş açılmış durumda.
Gelelim oyunun nasıl oynandığına.
Her gün yaklaşık 5 dakikanızı ayırarak oyunu gayet güzel oynayabilirsiniz.
Yapmanız gereken 4 veya 5 şey var günlük.
Yapmanız gerekenler basitçe şöyle :
1- Her gün 1 ekmek almalısınız.
Sarı ile belirtilen yere kac ekmek alacaksanız o kadar miktar girin.
2- İşe girip her gün bir kere çalışmalısınız.
Sarı ile belirtilen yerde çalış butonu olacak oraya tıklayın
3- Eğitim alanlarından her gün 1 kere normal antrenman yapmalısınız.
Savaşabileceğiniz cepheler sekmesine tıklayarak savaşa gidin.
4- Her gun savaşmalısınız. Savaşırken dikkat etmelisiniz. Savaş butonuna günde 5 kereden fazla basmayınız. Savaştıktan sonra muharebe meydanına geri dön deyip oradan hastaneye gitmelisiniz. Hastane linkine tıkladıktan sonra iyileştir linkine tıklamalısınız.
Her gün bu 4 maddeyi yaparsanız kısa sürede gelişirsiniz.
Tavsiyem Marmara'ya yerleşmeniz yönündedir. Çünkü Marmara bölgesinde hastane vardır. Savaştıktan sonra iyileşmeniz için hastaneye gitmek zorundasınız. Hata yapan arkadaşlar arama kutusuna National Bank Of Turkey yazıp aratsınlar. Gelen profile mesaj atın. Mesajda seyahat bileti isteyin.
Biletiniz geldikten sonra profilinize girip yer değiştire tıklayın ve Türkiye/Marmara'yı seçin.
Özel mesaj yoluyla yardımcı olurum.
SDN Erebuplik MSN Grubu :
group1167195@groupsim.com
Windows Live Messenger kişi listenize ekleyin ve konuşmaya başlayalım.
Benim yardımım ile üye olmak için buradan
HASTANE'YI KULLANDIKTAN SONRA LUTFEN SAVAŞMAYIN.
Oyun saati ile gerçek saat arasında fark vardır. Lütfen Buna dayanarak savaşlara katılın.
Oyun saati anasayfada en üstte yazar.