Haber Erdoğan'ın hakaret karnesi..

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592

Niye çifte standart ?
Niye o 80 milyonluk koca bir millete hakaret ediyor da insanlar onu eleştiremiyor/ yahut birşey diyemiyor?
Niçin ? Sonra bu sistem başkanlıktır bizde demokrasi vardır herkes özgürdür adil olan budur doğru budur bla bla bla... Vb nutuklar dinliyoruz ?
Buyrun tartışalım

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Niye çifte standart ?
Niye o 80 milyonluk koca bir millete hakaret ediyor da insanlar onu eleştiremiyor/ yahut birşey diyemiyor?
Niçin ? Sonra bu sistem başkanlıktır bizde demokrasi vardır herkes özgürdür adil olan budur doğru budur bla bla bla... Vb nutuklar dinliyoruz ?
Buyrun tartışalım
Çünkü adamda Hitler zihniyeti var.Adam sabah akşam yalan söylüyor,kendi vatandaşına hakaret ediyor.Buna rağmen hala utanmadan sıkılmadan bunu savunanlar var.Bu ülkedeki en büyük sorun cehalet.Adam Nas var diyip faiz indiriyor.Buna bakıp bile bunun müslüman olduğuna inanan saf bir kitle var.Aynı Tayyip Erdoğan yüzde 300 vatandaştan vergi alıyor ve alınan vergilerde faizinde faizi var.Tayyip Erdoğan bu ülkeye yakışan bir Cumhurbaşkanı değil.Seçimde ampulü patlatmak farz oldu.

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Çünkü adamda Hitler zihniyeti var.Adam sabah akşam yalan söylüyor,kendi vatandaşına hakaret ediyor.Buna rağmen hala utanmadan sıkılmadan bunu savunanlar var.Bu ülkedeki en büyük sorun cehalet.Adam Nas var diyip faiz indiriyor.Buna bakıp bile bunun müslüman olduğuna inanan saf bir kitle var.Aynı Tayyip Erdoğan yüzde 300 vatandaştan vergi alıyor ve alınan vergilerde faizinde faizi var.Tayyip Erdoğan bu ülkeye yakışan bir Cumhurbaşkanı değil.Seçimde ampulü patlatmak farz oldu.
Ama iş para istemeye gelince benim azizzzyy milletim :))

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Off off sonra şu ülkeye KALİTELİ MUHALEFET LAZIM dendimi kızıyorlar. :(

Gerçekten bu kadar da olunmaz. Her cümlenin önü var arkası var içeriği var söylenme şekli var söylendiği kişi var hangi olay hangi söylem üstüne söylendi o var. Oradan bir cümleyi kes :D Ve koşun 85 milyona küfür etti hakaret etti. Taa Erdoğan'ın Refah partisi Partisi konuşmasını bile almışlar.

Heee arkadaşım hee hakaret etti... Gerçekten muhalefetin neden 20 yıldır iktidar olamadığının canlı kanıtısınız.

Söylediği sözlerin neredeyse çoğuna katılıyorum. Bir tek bu Metin Akpınar ve Müjdat Gezen için söylediği lafa katılmıyorum. Onların Halk TV'de o programda söyledikleri yanlış yere gidebilecek sevideydi hatta baya yanlışa yakındı ama genede o lafı hak ettiklerini düşünmüyorum. Onun kişisel görüşüdür o cümle de.

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Off off sonra şu ülkeye KALİTELİ MUHALEFET LAZIM dendimi kızıyorlar. :(

Gerçekten bu kadar da olunmaz. Her cümlenin önü var arkası var içeriği var söylenme şeklin var söylendiği kişi var hangi olay hangi söylem üstüne söylendi o var. Oradan bir cümleyi kes :D Ve koşun 85 milyona küfür etti hakaret etti.

Heee arkadaşım hee hakaret eetti... Gerçekten muhalefetin neden 20 yıldır iktidar olamadığının canlı kanıtısınız.

Söylediği sözlerin neredeyse çoğuna katılıyorum. Bir tek bu Metin Akpınar ve Müjdat Gezen için söylediği lafa katılmıyorum. Onların Halk TV'de o programda söyledikleri yanlış yere gidebilecek sevideydi hatta baya yanlışa yakındı ama genede o lafı hak ettiklerini düşünümoyurum. Onun kişisel görüşüdür o cümle de.
Kaliteli muhalefet????? hani şu AKP nin her rezilliğine susan,her dönekliğine helal olsun demesini istediğin muhalefet mi? yoksa sabah akşam yalan söyleyen Cumhurbaşkanını senin gibi dürüst görmesini istediğin muhalefet mi?????? hayal dünyasında yaşıyorsun.Öyle bir muhalefeti ancak rüyanda görürsün.20 yılda ülke ekonomi,hukuk dahil her konuda dibe vurmuşken,Sosyal medya yasası ile korku imparatorluğu kurmaya çalışan rezil bir hükümet varken sen hala muhalefeti suçlayabiliyorsan ya kendine bir zeka testi yaptır yada AKP ye başvur maaşına zam yapsın.Tarih sen ve senin gibi Hitler zihniyetine tapan kendini bilmezleri affetmeyecek.Belki farkında değilsin ama AKP ye attığınız her oyda milyonlarca insanın hakkını yiyorsunuz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kaliteli muhalefet????? hani şu AKP nin her rezilliğine susan,her dönekliğine helal olsun demesini istediğin muhalefet mi? yoksa sabah akşam yalan söyleyen Cumhurbaşkanını senin gibi dürüst görmesini istediğin muhalefet mi?????? hayal dünyasında yaşıyorsun.Öyle bir muhalefeti ancak rüyanda görürsün.20 yılda ülke ekonomi,hukuk dahil her konuda dibe vurmuşken,Sosyal medya yasası ile korku imparatorluğu kurmaya çalışan rezil bir hükümet varken sen hala muhalefeti suçlayabiliyorsan ya kendine bir zeka testi yaptır yada AKP ye başvur maaşına zam yapsın.Tarih sen ve senin gibi Hitler zihniyetine tapan kendini bilmezleri affetmeyecek.Belki farkında değilsin ama AKP ye attığınız her oyda milyonlarca insanın hakkını yiyorsunuz.

Hiç şaşırtmıyorsun.

Bir kere konudan sapmadan sadece konu içinde kalabilsen? Ezberlediğin basma kalıp cümleleri hobi olarak arada gene yaz ama konu hakkında İKİ CÜMLE GEÇSİN YA ! Çok değil iki tanecik. Bu kadar da olmayın.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Hiç şaşırtmıyorsun.

Bir kere konudan sapmadan sadece konu içinde kalabilsen? Ezberlediğin basma kalıp cümleleri hobi olarak arada gene yaz ama konu hakkında İKİ CÜMLE GEÇSİN YA ! Çok değil iki tanecik. Bu kadar da olmayın.
Ben konu hakkında fikrimi belirttim.Hitler zihniyetine sahip bir insan hakarette eder,tehditte eder.Sen sürtük kelimesini bile savunabiliyorsan zaten konuşmaya gerek yok.Seçimde ampul patladığında burda ol.En çok seni ti ye alacağım.???

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben konu hakkında fikrimi belirttim.Hitler zihniyetine sahip bir insan hakarette eder,tehditte eder.Sen sürtük kelimesini bile savunabiliyorsan zaten konuşmaya gerek yok.Seçimde ampul patladığında burda ol.???

Lafın önü var arkası var söylendiği yer var.

Gidip devlet malına zarar verenleri polis ile çatışanları sağı solu yakanları Türk bayrağını ateşe verenleri otobüs polis arabası hatta ambulans yakanları Camileri kirletenleri mi savunayım birde? Herkes tarafını belli etti iyi oldu.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592

Gidip devlet malına zarar verenleri polis ile çatışanları sağı solu yakanları Türk bayrağını ateşe verenleri otobüs polis arabası hatta ambulans yakanları Camileri kirletenleri mi savunayım birde? Herkes tarafını belli etti iyi oldu.
He bu arada 9 sene oldu biz şu videoyu göremedik hocam? İşenmiş camide türbanlı Bacı mı felandır filandır neydi o haftaya dedi ama 8 9 sene evvel

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Camileri kirletme diye bir şey yok.O Cumhurbaşkanının uydurması.Senin yakıp yıktı dediğin 40-50 kişilik kendini bilmez bir grup.40-50 kişinin yaptığı eylemde binlerce kişi suçlanamaz.Diyelim ki Cumhurbaşkanı haklı.Sürtük demesi mi gerekiyor? Bir insan sana sürtük dese ona ne kadar saygı duyarsın? Ben senin ülkeni sevdiğine inanmıyorum hatta bu ülkede yaşadığından bile şüpheliyim.Enflasyon yüzde yüz ün üzerinde iken,Hukuk rezil bir durumda iken,insanlar işsiz ve geçim sıkıntısı yaşıyorken kendi maaşına zam yapma ayıbına imza atan bir Cumhurbaşkanı varken eğer bir insan hala AKP ye oy veriyorsa o kişi ülke sevgisinden bahsetmemeli.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
He bu arada 9 sene oldu biz şu videoyu göremedik hocam? İşenmiş camide türbanlı Bacı mı felandır filandır neydi o haftaya dedi ama 8 9 sene evvel

Farklı olayları anlatıyon. O dediğin Kabataş olayı.

Siz şimdi Gezi olayları sırasında hiç bir yer yağmalanmadı hiç bir yer yakılmadı otobüs polis arabası ambulans yakılmadı devlet malına zarar verilmedi camiiler kirletilmedi mi diyorsunuz? Farklı bir gezi süreci mi izledik biz? Gezi olayları içersinde gayet masum gayet iyi niyetli insanlar vardı ama özellikle 2. haftadan sonra bu tarz insanlar çoğunluğa geçti. Ve eylem farklı bir boyuta geçti bu bir gerçek.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bir muhalefet düşünün teroristte terorist dendi şerefsize şerefsiz dendi diye rahatsız oluyorlar. :)

Nedir bu ne devlet millet duşmanı sevgisi arkadaş. 3-5 oy için bu kadar da alçalmayın ya...

Polise katil diyenleri savunmak devletine sövenleri savunma sevdası nedir Arkadaş.

Bu görüntülerde yapılanların hiç biri olmadı dimi ? Hiç ama hiç biri olmadı hepsi rüyadı? Bu kadar da sığ olmayın 10 yıl önceki olayı savunacaksınız diye. Canlı yaşadık gördük sizin yaşınız tutmuyor belki hatırla mıyorsunuz.

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Bu da içine girilen camii ve imamın ifadesi.

Not: Yaşı tutmayan ve o günleri canlı hatırlamayanlar saçmalamasın lütfen. Olmadı yalan gibi.
Attığın videonun geziyle uzaktan yakından alakası yok.Başka bir camide bir grubun yaptığını sanki gezide yapılmış gibi algı yapmak sizin gibi sahtekarlara yakışan bir eylem.Habertürk aynı A-haber gibi hükümetin kanalı.Bu kanalların hükümeti haklı çıkarmak için her türlü palavra haberi yayınlayacağını hepimiz biliyoruz.Hitler zihniyetine tapacak kadar acizsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir muhalefet düşünün teroristte terorist dendi şerefsize şerefsiz dendi diye rahatsız oluyorlar. :)

Nedir bu ne devlet millet duşmanı sevgisi arkadaş. 3-5 oy için bu kadar da alçalmayın ya...

Polise katil diyenleri savunmak devletine sövenleri savunma sevdası nedir Arkadaş.

Bu görüntülerde yapılanların hiç biri olmadı dimi ? Hiç ama hiç biri olmadı hepsi rüyadı? Bu kadar da sığ olmayın 10 yıl önceki olayı savunacaksınız diye. Canlı yaşadık gördük sizin yaşınız tutmuyor belki hatırla mıyorsunuz.

Yaşananları saptırma.Teröriste terörist diyene hiç bir zaman tepki koymadık.Şerefsize şerefsiz diyenede kızmadık.Bizim kızdığımız nokta Gezide kendi malına sahip çıkan vatandaşına sürtük denmesi.Bizim düşmanlığımız devlete yada ülkeye değil din üzerinden siyaset yapan,ülkeyi mültecilerle doldurup kendi vatandaşına ikinci sınıf insan muamelesi yapan,ülkeyi soyup soğana çeviren,Para için cinayet davasını satan,hayatı palavra olan,yobaz zihniyetine sahip siyaset tarihinin en rezil partisi AKP ye.3-5 oy için???? hani Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye 3-5 oy için çıkaran sizler mi söylüyorsunuz? Eğer biz sığ isek sizde hainsiniz.Kendi yandaşlarını zengin etmek için Enflasyonun tavan yaptığı bir ortamda faiz indirme adiliğine imza atıp Türk parasını değersizleştiren rezil bir zihniyeti savunan hainlersiniz.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Attığın videonun geziyle uzaktan yakından alakası yok.Başka bir camide bir grubun yaptığını sanki gezide yapılmış gibi algı yapmak sizin gibi sahtekarlara yakışan bir eylem.Habertürk aynı A-haber gibi hükümetin kanalı.Bu kanalların hükümeti haklı çıkarmak için her türlü palavra haberi yayınlayacağını hepimiz biliyoruz.Hitler zihniyetine tapacak kadar acizsiniz.

Yuhh yani bu kadar da göstere göstere yalan söylenmez. Adama direk video atıyoruz :D Başka bir cami başka bir gurup diyor. hee kardeşim hee başka camii oraya uzaylılar girmiş. İmamda uzaylıları tarif ediyor!

Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Adamlar geziyi savunacam diye ayakta beş takla atacak neredeyse.

.Bizim kızdığımız nokta Gezide kendi malına sahip çıkan vatandaşına sürtük denmesi

Daha önce videosunuda attım önü var arkası var. şöyle hiç Türkçe bilmiyor anlamıyor gibi yapmayın kendinizi. Orada devlet malına zarar veren araçları yakıp yıkıp etrafı yağmalayan ve en son CAMİYE GİRİP KİRLETENLER için bunlar Çürük bunlar Sürtük lafı kullanılıyor.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Eğer bayrak yakıldı diye asker vuruldu diye çıkıp videoda ki gibi ;
Bunlar
-Ayyaş
-Terörist
-Sen nasıl bir gerizekalısın ya
-Gazeteci müsveddesi
Dediyse alnından öpüyorum az söylemiş
Ama yok ambulans yakmış polis arabında tepinmiş vs vs gibi Kamu malına zarar verici ve daha birçok suç çıkartıcı bu eylemler yüzünden BİR CUMHURBAŞKANI İNSANLARINA BUNU SÖYLEYEMEZZ ONUNDA HAKKI YOKTUR SAVUNUCULARININDA.. CUMHURBAŞKANI KUCAKLAR..BİRLEŞTİRİR.. GEREKLİ YERLERE TALİMATINI VERİR BEKLER ÇIKIP AHKAM KESMEZ.. HAKARET ETMEZ..

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Yuhh yani bu kadar da göstere göstere yalan söylenmez. Adama direk video atıyoruz :D Başka bir cami başka bir gurup diyor. hee kardeşim hee başka camii oraya uzaylılar girmiş. İmamda uzaylıları tarif ediyor!

Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Adamlar geziyi savunacam diye ayakta beş takla atacak neredeyse.

Daha önce videosunuda attım önü var arkası var. şöyle hiç Türkçe bilmiyor anlamıyor gibi yapmayın kendinizi. Orada devlet malına zarar veren araçları yakıp yıkıp etrafı yağmalayan ve en son CAMİYE GİRİP KİRLETENLER için bunlar Çürük bunlar Sürtük lafı kullanılıyor.
Attığın videoda kaynak Habertürk.Habertürk hükümetin kanalı.Hükümetin kanalına niye inanayım? AKP ye söyle maaşına zam yapsın.AKP yarın ülkeyi Amerika ya satsa onuda savunursun.Ülkeye kaliteli muhalif lazım??? bence sana beyin ile vicdan lazım.Eğer bir beynin yada vicdanın olsaydı kötülüğün simgesi AKP nin avukatlığını yapmazdın.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ama yok ambulans yakmış polis arabında tepinmiş vs vs gibi Kamu malına zarar verici ve daha birçok suç çıkartıcı bu eylemler yüzünden BİR CUMHURBAŞKANI İNSANLARINA BUNU SÖYLEYEMEZZ ONUNDA HAKKI YOKTUR SAVUNUCULARININDA.. CUMHURBAŞKANI KUCAKLAR..BİRLEŞTİRİR.. GEREKLİ YERLERE TALİMATINI VERİR BEKLER ÇIKIP AHKAM KESMEZ.. HAKARET ETMEZ..

Hem üstte söylediğin var hemde bu dediğini yapan insanlara var bunlara ne denir?

Cümle bu teroristler bu hainler diye başlıyor zaten kimin kime ne söylediği açık. Tüm geziye katılanlarada söylenen bir şey yok. Bu hainlikleri yapanlara sağı solu yakanlara yıkanlara araçları yakanlara camii ye girenlere söyleniyor çürük ve sürtük lafı. Bak ben hiç üstüme alınmadım. İşi saçma yerlere çekip sulandırmaya çalışmayın.

Üstte cami yi attım. Bu da bayrak yakıldığı görüntüler. Üstüne yakılan yıkılan araçlar da görünüyor.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Hem üstte söylediğin var hemde bu dediğini yapan insanlara var bunlara ne denir?

Cümle bu teroristler bu hainler diye başlıyor zaten kimin kime ne söylediği açık. Tüm geziye katılanlarada söylenen bir şey yok. Bu hainlikleri yapanlara sağı solu yakanlara yıkanlara araçları yakanlara camii ye girenlere söyleniyor çürük ve sürtük lafı. Bak ben hiç üstüme alınmadım. İşi saçma yerlere çekip sulandırmaya çalışmayın.

Üstte cami yi attım. Bu da bayrak yakıldığı görüntüler. Üstüne yakılan yıkılan araçlar da görünüyor.

Ya sende anlama kıtlığı mı var? Ben Gezi olaylarını yaşadım.Gezi de iki tane grup var.Bir tanesi Gezi parkına Avm yapılmasına tepki koyan,bunu pankartlarla seviyeli bir şekilde yapan grup,diğer tarafta 40-50 kişilik bizim yaptığımız eylemi sabote etmeye çalışan kendini bilmez bir grup.Biz bir yeri yakmadık.İşin tuhaf tarafı Geziy parkına dokunma diye pankart açan insanlar Tayyip Erdoğan’ın polisleri yüzünden cop yedi.Buda yetmezmiş gibi biber gazı yedik,Senin Cumhurbaşkanın geziye karışan herkese çürük sürtük diyor.Çünkü ona göre dükkanları yakıp yakan geziye katılan herkes.Sosyal medyada Tayyip Erdoğan’a gösterilen tepkiler ve AKP nin parti içindeki bir çok kadın üyenin partiden ayrılması senin iddaa nın boş olduğunu kanıtlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gezi den felan anlamam hem uzagım hem ne olduğunu anlayamadım.

İnsanlar betonlaşmaya hayır demek için yürümedimi

Terör örgütleride aralarına karışarak farklı eylemler yapmışlar.

Merak ettigim içimize o kadar yabancı ve kim oldugu belli olmayan insanlar dolduki kimin neyi ne için yaptıgını anlamak bile zor.
Hocam o işine geldiği gibi yorumluyor.Adama bir sürü şey yazıyorum.Cımbızla bir veya iki tanesini yorumluyor.Cemal Kaşıkçı davasını konuşalım desen konuşamaz.Çünkü bu davada hükümetin ciddi bir hata yaptığını kendide biliyor.Bu ülkede bir Suudi Arabistan lı gazeteci öldürülüyor.Hükümet bunun peşini bırakmayacağız diyor.Katiller en ağır şekilde yargılanacak diyor.Suudi Arabistan prensine katil diyorlar.Sonra ne mi oluyor? Ülkeyi batırdıkları için acil kaynak bulmaları lazım.Suudi Arabistan prensi para karşılığında davayı bize devredin diyor.Bunlarda para karşılığında davayı satıyorlar.Daha dün katil dedikleri Suudi Arabistan prensine önce para karşılığında cinayet davasını satıp sonrada adamı Ankara’da krallar gibi karşılıyorlar.Siyaset siyaset olalı böyle bir döneklik görmemiştir.Özkan K bunu konuşamaz çünkü hükümetin paralı trollu.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Gezi parkına Avm yapılmasına tepki koyan,bunu pankartlarla seviyeli bir şekilde yapan grup,diğer tarafta 40-50 kişilik bizim yaptığımız eylemi sabote etmeye çalışan kendini bilmez bir grup

O kadar kalabalık gezi eylemine katılan varken aranızda ki 40-50 kişiyi engelleyemediniz mi :D

Kimse saf veya cahil değil. Herkes nedir ne değildir biliyor. Sen kafanı bu işlerle yorma. Ezberlemişin 3-5 cümle sürekli aynı şeyleri yazıyon :D O istifa etti dediklerin yalan çıktı daha önce kanıtladık ya neden inatla uzatıyon ?

Sana bizzat resim video habere kaynağı atıyom hiç birini çürütemiyon.

Bana söylermisin mesela Trabzon stadina 50 tane fenerli gelip 1 ay boyunca sağı solu yakabilir mi ? MHP mitingine 40-50 tane terörist gelip eylem yapabilir mi ? AKP mitinginde 40-50 kişi gelip dine peygarbere sövebilir mi sövdürürler mi adama ? Onları aralarına sokarlar mı?

Ama nasıl oluyorsa 40-50 kişi aylarca sürek gezi eylemi yapıyor. Siz hepiniz barışçıl grup sadece 40-50 kişi aylarca sağı solu yaktı yıktı yağmaladı barikatlar kurdu polisle çatıştı binlerce polis engelleyemedi! Gerçekten on yaşında çocuk olsa şurada daha güzel bahane ve yalanlar uydurur.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
O kadar kalabalık gezi eylemine katılan varken aranızda ki 40-50 kişiyi engelleyemediniz mi :D

Kimse saf veya cahil değil. Herkes nedir ne değildir biliyor. Sen kafanı bu işlerle yorma. Ezberlemişin 3-5 cümle sürekli aynı şeyleri yazıyon :D O istifa etti dediklerin yalan çıktı daha önce kanıtladık ya neden inatla uzatıyon ?

Sana bizzat resim video habere kaynağı atıyom hiç birini çürütemiyon.

Bana söylermisin mesela Trabzon stadina 50 tane fenerli gelip 1 ay boyunca sağı solu yakabilir mi ? MHP mitingine 40-50 tane terörist gelip eylem yapabilir mi ? AKP mitinginde 40-50 kişi gelip dine peygarbere sövebilir mi sövdürürler mi adama ? Onları aralarına sokarlar mı?

Ama nasıl oluyorsa 40-50 kişi aylarca sürek gezi eylemi yapıyor. Siz hepiniz barışçıl grup sadece 40-50 kişi aylarca sağı solu yaktı yıktı yağmaladı barikatlar kurdu polisle çatıştı binlerce polis engelleyemedi! Gerçekten on yaşında çocuk olsa şurada daha güzel bahane ve yalanlar uydurur.
AKP den istifa eden kadın üyeler.Ben orda üye yerine yanlışlıkla milletvekili yazdım.Bu bir yalan değil bir anlık bir hata.İnsanın olduğu yerde hata vardır.Gezi olaylarında yazdıklarımın arkasındayım.Siyaset içinde futbol??? Gs lıyım.FB stadında koltuklara ve tuvaletlere zarar veren Gs lılar oldu.Dün gibi hatırlıyorum.3-5 cümle??? sana yüzlerce şey yazıyorum.

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hiç değişmiyonuz :D zorda kalınca sıkışınca cevap veremeyince hemen kıvır kaç alakasız konulara atla.

Off off gerçekten kaliteli muhalefet göremiyecez bu ülkede.

Konu aç tartışalım benim kaçacağım veya korkacağım bir şey yok. Her konuya kendi doğrumu yanlışımı yazarım. Sizin gibi yalan yanlış algı üstünden inanmadığım bir şeyi ölümüne savunmam.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Dedi satılmış Paralı Aktroll.???

Cevap veremeyince hep aynı şeyler. Gram mı değişmez birisi ya.

Resmen çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada. Her söylediği yalan yanlış çıkıyor. Doğru olduğunu anladığı an heme konuyu çapıtma baktı çapıtma ile bir şey olmayacak hakarete geçiyon. Bu kadar seviyesiz olma.

Düzgünce fikrini yaz ortaya FİKİR KOY tartışalım. Amaa nerde öyle kaliteli muhalif. :( Hep mi sığ olur.

Not: Şu ülkenin gerçekten kaliteli muhalefete ihtiyacı var. Sizin gibiler yüzünden AKP 20 yıldır iktidar da işte....

Not2: Forumda engellediğim 3. kişi oldun. Çoluk çocukla uğraşmaıyacam artık. Her olayda konuda aynı tarz aynı ezber cümleler. Kendini biraz geliştirmen ve büyümen dileğiyle.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Cevap veremeyince hep aynı şeyler. Gram mı değişmez birisi ya.

Resmen çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada. Her söylediği yalan yanlış çıkıyor. Doğru olduğunu anladığı an heme konuyu çapıtma baktı çapıtma ile bir şey olmayacak hakarete geçiyon. Bu kadar seviyesiz olma.

Düzgünce fikrini yaz ortaya FİKİR KOY tartışalım. Amaa nerde öyle kaliteli muhalif. :( Hep mi sığ olur.

Not: Şu ülkenin gerçekten kaliteli muhalefete ihtiyacı var. Sizin gibiler yüzünden AKP 20 yıldır iktidar da işte....

Not2: Forumda engellediğim 3. kişi oldun. Çoluk çocukla uğraşmaıyacam artık. Her olayda konuda aynı tarz aynı ezber cümleler. Kendini biraz geliştirmen ve büyümen dileğiyle.
Konu Cumhurbaşkanı değil mi? Yorumumu belirttim.Sen onu korumak için kendini komik durumlara düşürüyorsun.Senle dışarıya çıkalım yüz kişiye soralım.Diyelim ki “Cumhurbaşkanının sürtük demesini doğru buluyor musunuz?” 98 kişi doğru bulmuyoruz der.Senin gibi iki tane numune doğru buluyoruz der.Gezi ile ilgili kanıt attım diyorsun.Bende diyorum ki attığın kanıt hükümetin kanalına ait.Halk TV de Cami imamına soruluyor.Adam böyle bir şey görmedim diyor.Hükümetin yalan söylemeye bayıldığı bir ortamda attığın habere niye inanayım? Fikrini yaz diyorsun.Sen yazılan çoğu şeyi çöpe atıp işine geleni yorumluyorsun.Gel KPSS deki torpil rezaletini tartışalım.Gel Cemal Kaşıkçı davasını tartışalım.Gel hükümetin faiz indirme rezaletini tartışalım.Var mı tartışmaya yüreğin? Tartışamazsın çünkü senin gibilerin sorumluluğu hükümetin rezilliklerini örtüp,gerektiğinde kıvırıp algı yaratmak.Ülkenin kaliteli muhalefete ihtiyacı var??? haklısın ülkeyi 20 yıldır muhalefet yönetiyor.faiz indirip Türk parasını çöp yapan da muhalefet dimi? Meydanlara Kuran-I Kerim ile çıkıp şov yapanda muhalefet dimi? Cinayet davasını para karşılığında satan da muhalefet dimi?Vatandaşın vergisi ile israf sarayını yapıp milyonlarca insanın hakkını gasp eden de muhabbet dimi? 15 Temmuzun sorumlusu olarak gördüğü Arap firmasına önce nefret kusup,sonra para için onlarla masaya oturan da muhalefet dimi? KPSS de torpil rezaleti ile binlerce insanın hakkını yiyende Muhalefet dimi? En çok neyi merak ediyorum biliyor musun? Allah beyin dağıtırken sen neredeydin? ??

Son düzenleme:

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar söylenildi mi bu konuda tam olarak bilmiyorum göremedim. Malum zat şehide kelle dememiş miydi yahu?