Erdogan'a da ayakkabi firlatildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gtisoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haha olay süper yaa ;)Maşallah Başbakanımızdaa eskisporculardan olduguu göstermiş yanii hehehe

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tayyipden ne istiyonuz arkadaşlarya :D

tayyip bush gibi ıragı perişanmı etti sanki

Mod. Not. peş peşe mesaj yazmayalım ;) yazanları uyaralım ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Siyasi yönden bakmayın diyorsun da, video'nun yapılış amacı zaten siyasi. Ayakkabı fırlatılması gereken kişiye zaten ayakkabı fırlatıldı, ancak isabet etmedi. Bu video'yu hazırlayana kadar, Bush için daha değişik ve isabet eden objeler hazırlayabilirdi... :icon_-1:

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tayyip bush gibi ıragı perişanmı etti sanki

adamlar okadar siyasi bakmayalım olaya demiş sen hala konuşuosun.. böle konuşunca da bende susamıyorum..

Adamlar başka bir ülkeyi değil bizim ülkemizin .. yani nası anlatılırki ?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar benim yazımdan sonra lütfen siyasi bir yazı yada önceden yazılan yazılara cvb şeklinde tartışmalara yol açacak bir yazı yazmayın. yoksa konu kilitlenecektir.

video komik ayrıca

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu da sana bu sene kömür vermediğin için aaal :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
devletimizin başındakileri kimse sevmek zorunda değil ama sonuçta o bizim başımızda saygı duyulması gerekir

ben şahsen böyle şeyleri onaylamıyorum

herkes şikayet ediyor ama devletimiz hükümetimiz olmasaydı kim bilir ne halde olurduk

Allah devletimize ve devlet büyüklerimize zeval vermesin

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
devletimizin başındakileri kimse sevmek zorunda değil ama sonuçta o bizim başımızda saygı duyulması gerekir

herkes şikayet ediyor ama devletimiz hükümetimiz olmasaydı kim bilir ne halde olurduk

+1;)

muratsemmo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuyu silseler iyi olur...! Burası Forum Burda Siyaset Olmaz Adminlerden Silinmesini Rica Ediyorum.. eger bagımsız bir forumsa bura

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
O kadar dememize ragmen siyaset yapanlar, yapmaya calisanlar, bir seyleri savunmaya calisanlar var.

Normal bir sekilde bakipta, gulup gecemeyecek misiniz?

Egolarami dokunuyor? Arının yahu, rahatlayin, sakin olun. Gül, geç. Amaçta bu zaten...

DN : Basta da denildigi gibi siyasi yorum yapmayin.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tayyip; "sen kime ayakkabı atıyon len :@" diyip çıkartıp kendi ayakabısını atıyomuş... ne gülerdim haaa :)))

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Anamızı ağlattınız be....:D:D

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9

sorunda burada zaten, tam da siyesetçilerin istediği tarzda insanlarsınız, koyun gibi. :D Ne yazıkki birey olamamışsınız...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
sorunda burada zaten, tam da siyesetçilerin istediği tarzda insanlarsınız, koyun gibi. :D Ne yazıkki birey olamamışsınız...

Eleştirmek güzel birşeydir ama dalga geçmek saygısızlıktır. bir saygısızlıga karşıt fikrimi belirttigim için sen beni koyun olarak görüyorsan bende seni bu karşıt fikrimi sırf senin fikrinle uyuşmadıgı için yargıladıgın için "öküz" olarak tanımlıcam nedenmi dersin çünkü öküz anca önüne koyulan otu yer ne süt verir ne de başka bişi yanlış anlama onunda eti yenir ama az biraz sert olur... anladın sen onu :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ya neyse susuyorum videoya lafım yok ama tayyip erdoğanı görünce hemen şikayet etmeye başlayanlar var..bu nasıl hükümet milletin anasını ağlattılar...vb şikayetler..

siz hangi hükümetten bütün türkiyrnin memnun oldugu gördünüz ki..Bu işler böyledir..çoğunluk seçer..azınlık eleştirir ve seçimlerde azınlık knumuna düşenlerin eleştirisi, sağduyuyla düşünen çoğunluktan fazla cıkar..:)..çünki çoğunluk görevini yerine getirmiştir.Kendisine göbek kasıyan adam da deseler kömüre oy sattın da deseler çoğunluk vakurdur...çoğunluk kraldır..:)çoğunluğun keyfine diyecek yoktur..:))

anlayana sivrisinek ve saz müessesemiz tarafından hediye edilecektir...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
uyarılarım dikkate alınmadıgı için konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...