Erdoğan: Müminin görevi yoklukta sabretmektir

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
@OzkanK. Ne zamandır bu konuları takip ediyorum neden sürekli CHP örneğini veriyorsun? Eleştiren herkes CHPli değil, CHP iyi diyende yok konu üzerinde anlamıyorum; Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu demiş diye konu açıyorlar sen CHP bunu demiş diyorsun daha sonra konu değişiyor. Manipülasyon yapmak için mi yapıyorsun bilmiyorum ancak her konuda CHP üzerinden haklı çıkmaya çalışmak bir hata haberin olsun.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
@OzkanK. Ne zamandır bu konuları takip ediyorum neden sürekli CHP örneğini veriyorsun? Eleştiren herkes CHPli değil, CHP iyi diyende yok konu üzerinde anlamıyorum; Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu demiş diye konu açıyorlar sen CHP bunu demiş diyorsun daha sonra konu değişiyor. Manipülasyon yapmak için mi yapıyorsun bilmiyorum ancak her konuda CHP üzerinden haklı çıkmaya çalışmak bir hata haberin olsun.

CHP bunu demiş tarzı bir söylemim yok konuda... Lafa geldimi kimse ben CHP'liyim diyemiyor zaten bu kadar utanır insan ya. Ayrıca madem kimse CHP'li değil neden benim ortaya yazdığımı üstüne alıyorlar ? Burası siyaset bölümü değil mi ayrıca?

Hayır öyle SIĞ muhalif haberler yapılıyor ki düm düz soruyorum Erdoğan'ın burada Diyanet işlerinden imamların din görevlilerinin olduğu toplantıda bu söylediğinin neresi yanlış ?
Adamlar öyle bir anlatıyorki Erdoğan sizin paralarınızı ben sarayda çatır çatır yiyecem siz Müslümanlarda din ile uyuşun ve sürünün geberin aç susuz kalın demiş gibi lansa ediyorlar.

Erdoğan'ın burada şükretmeyin isyan edin öldük battık hergün dolar alın paranızı dolara yatırın flan demesi mi makbul olurdu diyorum Cevap vermiyorlar...

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
Erdoğan'ın burada Diyanet işlerinden imamların din görevlilerinin olduğu toplantıda bu söylediğinin neresi yanlış ?
Aslında yanlış olan cümle değil bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemesi. Eğer sen bir cumhurbaşkanıysan halkına "yoklukta sabredin." dememelisin senin yapman gereken o yokluğu bitirmeye çalışmaktır. Buradan da anlaşılan cumhurbaşkanının görevini yerine getirememesi oluyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Aslında yanlış olan cümle değil bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemesi. Eğer sen bir cumhurbaşkanıysan halkına "yoklukta sabredin." dememelisin senin yapman gereken o yokluğu bitirmeye çalışmaktır. Buradan da anlaşılan cumhurbaşkanının görevini yerine getirememesi oluyor.

Söylediği söz bu.
“Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir.

Buradan halka söyledi diye sen çıkarımda bulunuyorsun varsayıyorsun. Mümin zaten sözlük anlamı olarak inanan Müslüman insan demek. Ben orada ki Din adamları ve İmamlara söylediğini anlıyorum.

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Ağam bizle eğlenir ama niye halk tepki göstermiyor ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,231
Yoklukta sabretmektir tamam da, bu ülkenin kaçı müslüman? Halka seslenişi İslam üzerinden yapamaz ki.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Cumhurbaşkanı müminleri muhattap alıp söylemiş.
Burada Müslüman olmayanlar bile yorum yapıyor. Müslüman olmayan üstüne alınmasın bir zahmet.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Gençler tarafsız olabilir misiniz lütfen. Bal tutan her zaman parmağını yalar.
Dünden razıyız fitneye fesata. Net şekilde bir faturası var mı ? Elinizle tuttunuz mu gözünüzle gördünüz mü ? Çatır çatır ödeyecekler bu dünya olmasa öte dünyada ama sizin bu kininiz anlaşılmıyor. Sizde mi bal tutmak istiyorsunuz ? Ballı parmakları eleştirenleri gördük çünkü bir süre sonra bileğine kadar girdiler :))

İsraf kalemleri kalktıktan sonra bence TÜRKİYE CUMHURİYETİNE yakışır SARAYLAR. Saray değil, SARAYLAR. Gerçi siz yapmayınca da saray yapmıyor dersiniz de neyse.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
“Zenginler fakirlere Tanrı’dan başka bir şey bırakmadılar..." (Friedrich Nietzsche)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Mesaj yeterince açıklayıcı problemi kendinizde arayın.
Bir problem aradığımı söyleyen yazımı göster ? Veya anlatımın problemli dediğim ?
Kullandığın sözün ne anlama geldiğini bilip bilmediğini soruyorum verdiğin cevaba bak. Problemin varsa bile sanıyorum algında. Gerçekten paylaştığın şeyin anlamını bilmediğini anlıyorum şuan.