Er Ryan'ı Kurtarmak

St.Petersburg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Er Ryan'ı Kurtarmak

savingprivateryan.jpg

Film Omaha sahiline çıkartma yapan askerlerle başlıyor. Çıkartma yaptıkları bölgeyi sayıca fazla olmalarına rağmen zar zor bir şekilde almışlardır. Ama Yüzbaşı Miller ve takımının görevi bitmemiştir. Takımın yeni görevi, üç kardeşi de savaşta hayatını kaybeden James Francis Ryan'ı bulup sağ salim annesinin sıcak kollarına ulaştırmaktır. Çok zor ve uzun bir şekilde de olsa Ryan bulunur, fakat o, evine gitmek istemeyerek büyük bir kahramanlık gösterir. Bu küçük grup Berlin'deki bir köprüyü korumak zorunda kalırlar ve destek kuvvetlerinin de yardımıyla başarıyla görevlerini yerine getirirler. Son bölümde ise seyirciyi duygusal ve etkileyici bir final beklemektedir.

Devamına Kaynaktan ulaşabilirsiniz.

KAYNAK

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bu film kaç yıllık :) En sevdiğim savaş filmlerinden biriydi 3 kere izledim izlemeyen varsa yada kaldıysa tavsiye ederim...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bende izledim ayrıca obama sahili değil omaha sahili olacaktı sanırım.

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya en azindan sinepil deki alttaki yorumlara da baksaydin da "Obama" degil de "Omaha" sahili olarak duzeltseydin.

Bu arada filmi 1280x720 olarak indirmistim. Kocaman ekranda bayagi bir iyi oluyormus yani. Tabi inecek diye cok bekletti beni :)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet film baya eski ama gerçekten güzel bir film... İzlemeyenler varsa tavsiye ederim...

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Çok eskiden izlemiştim. Etkileyici bir filmdi.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu filmin Normandiya çıkarması bölümünü 3 kişi nasıl yeniden çekmişler izleyin görün:

Richard Hammond presents Bloody Omaha (The Graphics)
http://www.youtube.com/watch?v=WRS9cpOMYv0
Veya
http://www.dailymotion.com/video/xbk7cu_normandiya-cykarmasy-kysa-film_shortfilms

Filmin Formülü:
Saving Private Ryan Filminin Çekildiği Sahil: 3 Grafik Desingers + Otomabil + Askeri Kıyafetler + İp + Silah + Kamera + 4 Gün
çok ilginç...figüranlar kazan kaldırabilir :hammer:

youtube izleyemeyenler için

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
sayfana link almak için mi 10 yıllık filmi tanıtıyorsun.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
full hd izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi arşivliktir. Ayrıca arkadaşa not eğer filmi yorumluyorsanız linke ne gerek var illa site reklamı yapacaksanız forumda ayrıca yeri var.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Film şuana kadar yapılmış en iyi savaş filmi kesinlikle.HD değilde BlueRay bulursanız izleyin :D en az 5.1 ses ideal 7.1 sesde izleyin.yanlız aklıma takılan film 1998 yapımı niye hortladı bu konu :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
1998 di galiba..Okul çıkışı Tayyare Kültür Merkezi'nde seyretmiştik... Baştan sona sürükleyici bir film..Hele ki ilk 20 dakika muhteşem.. Tabi biraz yahudi pışpışçılığı var içinde...
"James... earn this. Earn it."

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bu filim savaş filimlerinde çıtayı okadar yükseltiki her yapımcı savaş filmi çekmeye cesaret edemez oldu

savaşın duygusal yönünü kalbinize çiviliyen bir filim