epilepsimvar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Epilepsi hastaları için yapılmış oyunları nerden bulabilirim ve dead cellste ışık ve yüksek ses var mıdır?
Son düzenleyen moderatör:
Cevap çıkanlar genelde sıkıntılı oluyor zaten.bunu dead cells versiyonu ile yazdım ama hiçbişe çıkmadı
Dead Cells'te öyle aşırı bir ışık kullanımı hatırlamıyorum, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.ışık rahatsız edebilir mi ki boss fightlar filan doktoruma danışmam daha iyi olur herhalde
Dead Cells oyununda epilepsi tetikleyecek kadar yüksek ışık bulunmuyor, son levellara kadar karanlık temada ilerleyen bir oyun.Dead cellste ışık ve yüksek ses var mıdır ?
Oynamak istediğiniz oyunu adı ile beraber aratabilirsiniz.Epilepsi hastaları için yapılmış oyunları nerden bulabilirim?
Önemli olan sesin yüksekliği değil, dengesi. Çok dengesiz seslere sahip misal korku oyunlarını oyunları oynamamanız daha iyi olur.peki yüksek ses var mı
o zaman oyunun tüm ses efektini düşürerek oynayabilirimÖnemli olan sesin yüksekliği değil, dengesi. Çok dengesiz seslere sahip misal korku oyunlarını oyunları oynamamanız daha iyi olur.
Bu konuda uzman olmadığım için net bir yargı veremem ama muhtemelen problem yaşamazsınız.o zaman oyunun tüm ses efektini düşürerek oynayabilirim
bunu dead cells versiyonu ile yazdım ama hiçbişe çıkmadıDead Cells oyununda epilepsi tetikleyecek kadar yüksek ışık bulunmuyor, son levellara kadar karanlık temada ilerleyen bir oyun.
Oynamak istediğiniz oyunu adı ile beraber aratabilirsiniz.
Örnek: Can i play Undertale with epilepsy?
ışık rahatsız edebilir mi ki boss fightlar filan doktoruma danışmam daha iyi olur herhaldeBu konuda uzman olmadığım için net bir yargı veremem ama muhtemelen problem yaşamazsınız.
Cevap çıkanlar genelde sıkıntılı oluyor zaten.bunu dead cells versiyonu ile yazdım ama hiçbişe çıkmadı
Dead Cells'te öyle aşırı bir ışık kullanımı hatırlamıyorum, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.ışık rahatsız edebilir mi ki boss fightlar filan doktoruma danışmam daha iyi olur herhalde
teşekkür ederim ama ben doktor randevusuna kadar oynamayacağım 3 yılımı çöp etmek istemiyorumCevap çıkanlar genelde sıkıntılı oluyor zaten.
Dead Cells'te öyle aşırı bir ışık kullanımı hatırlamıyorum, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.