- Reaksiyon puanı
- 12,506
O zaman GTA 6 çıkmadı ama yine de versinler. ?Cyberpunk vereceklerini sanmıyorum oyun daha yeni çıktı biraz adamlar para kazansın.
O zaman GTA 6 çıkmadı ama yine de versinler. ?Cyberpunk vereceklerini sanmıyorum oyun daha yeni çıktı biraz adamlar para kazansın.
Cyberpunk kafiEpic Gamesin yarısı bizim olsa tam olcak demi
ama cities skylines aldım en yakın zamanda pcden oynayacağım daha önceden konsolda oynardım.Cyberpunk vereceklerini sanmıyorum oyun daha yeni çıktı biraz adamlar para kazansın.
Bu oyunu zaten Ubisoft , Ubisoft Store'da ücretsiz yapmıştı.Rainbow Six Siege Verseler
e tabi kırdılar parayı adamlar pubg ve fortnite ile biraz garibanın yüzü gülsün demişler .Tencent bunlarla çalışıyor Pubg Mobile ın yapımcıları
Fortnite ları var para kaynağı adamlar bulmuş yollarını
Orası ubisoft bide epic ekmek yesin ?Bu oyunu zaten Ubisoft , Ubisoft Store'da ücretsiz yapmıştı.
fazla bir farkı yok benim için .Orası ubisoft bide epic ekmek yesin ?
Yanlış bir platform ismimi verdim ? Çünkü almıştım ?Orası ubisoft bide epic ekmek yesin ?
biz valla arkadaş ile ortak hesap açtık epicde oyunların hepsi beleş.Yanlış bir platform ismimi verdim ? Çünkü almıştım ?
O nasıl oluyor ?biz valla arkadaş ile ortak hesap açtık epicde oyunların hepsi beleş.
Valla aynı hesap ile oynuyoruz bir hesap açtık ikimizdede açık duruyor.O nasıl oluyor ?
ama steamdaki gibi değil direk hesap açtık.Valla aynı hesap ile oynuyoruz bir hesap açtık ikimizdede açık duruyor.
aynen verseler ?Witcher 3 bi verse ?
aynenArkadaş haklı çıktı o oyun verildi.
Arkadaş hangi medyumlardan ders alıyor ?