Epica - Facade Of Reality

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Konserine gidip gece keyiften uyuyamadığım 2. gruptur. Eskilere götürdüğün için teşekkür ederim

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Ben de yanlışlıkla tıklayıp keşfettim az önce. :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Tüm albümlerini gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Simon ablamız Within Temptation'daki Sharon Den Adel'den hatta Nightwish'deki Tarja Turunen'den bile daha sağlam Soprano ses çıkarıyor bu şarkıda ama son albümünde ses tonu mu değişmiş, tarzları mı anlamadım. Bu arada bu iki grubu yıllardır dinleyip de Epica'yı gözden kaçırmak ayrı bir mesele. :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Simon ablamız Within Temptation'daki Sharon Den Adel'den hatta Nightwish'deki Tarja Turunen'den bile daha sağlam Soprano ses çıkarıyor bu şarkıda ama son albümünde ses tonu mu değişmiş, tarzları mı anlamadım. Bu arada bu iki grubu yıllardır dinleyip de Epica'yı gözden kaçırmak ayrı bir mesele. :D

Son albümlerinde piyasa albüm gibi bişey oldu. Bende anlamadım ama çocuğu oldu cart curt bilmiyorum sesi etkiler mi ama bu tarz olaylar da var. Ama hakikaten Epica'yı duymamak çok garip senin açından :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
  • The Phantom Agony
  • Consign to Oblivion
  • The Divine Conspiracy

Şu albümlerini dinlemeni isterim

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Brutal yapan abinin de farklı bir tonu var.
Bugüne kadar hep duyduklarım chaotic evil, hayvani böğürmeler olurken buradaki brual sanki aslında evil tarafının özelliklerini iyi bilen ama iyi taraftan yana olan lawful good karakter tipine ait gibi.
Sözün özü şirin bir brutal vesselam. :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Brutal yapan abinin de farklı bir tonu var.
Bugüne kadar hep duyduklarım chaotic evil, hayvani böğürmeler olurken buradaki brual sanki aslında evil tarafının özelliklerini iyi bilen ama iyi taraftan yana olan lawful good karakter tipine ait gibi.
Sözün özü şirin bir brutal vesselam. :D

O şirin brutalı yapan lanet herifle Simone ablamız evli işte :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Üzülmedim, zaten benim favorim Alissa White-Gluz. :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Oha o clean vokali bu hatun mu atıyo ? Agonist i bilmem de Arch Enemy'deki performansı efsane ama o clean lerde çok yakışmış umarım Arch Enemy'de de yapar bu tarz bişey

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Hazır bulmuşken forumda birini konuşayım. :D
Ne olacak bu metal gruplarındaki pop'a kayma durumu azizim. ? :D
Son 20 senede ortaya çıkmış ve azıcık da olsa umut vermiş neredeyse her metal grubu(özellikle senfoniklik içerenler), mainstream olup bozuluyorlar.
Artık şu tarz içine pop girmemiş olan ve popüler olup geniş kitlelere ulaşmış metal görmek pek mümkün değil.
DirenMetal. :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Ben hala Pantera dinleyen birisiyim kardeşim. O yüzden yok Metallica'nın yeni albümüymüş yok bilmemneymiş. Dinlediğim grup sayısı ve albüm sayısı kısıtlıdır.
Lamb of God eski albümlerini dinlerim. Canım sıkılınca Dream Theater dinlerim. Pantera'yı günün her anında dinleyebilirim. Arada bir Arch Enemy dinlerim onunda konserlerine gidip canlı izlediğiminin hatrına :D