Epic Games Login Sorunu

Tand1rra1n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 64 Bit işletim sistemine sahip bir bilgisayarım var epic gamesin sitesine telefondan giriş yapıp gta 5 i kütüphaneme ekledim bilgisayardan da girip oyunu yükleyecektim ki epic games launcher giriş ekranı gelmeden siyah ekranda kaldı internette bulduğum bütün çözümleri denedim ancak fayda sağlamadı epic gamesin internet sitesinden giriş yapmayı denedim web sitesi üzerinden de giriş ekranı gelmeden siyah ekranda kaldı bu sebepten ötürü yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüm ve buraya yazıyorum format atmadan bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    110.1 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    161.8 KB · Görüntüleme: 102

HyperArtz61

Asistan
Reaksiyon puanı
50
herkes vpn deniyor ben bizzat uygulamaya refresh atarak yaptım sürekli uygulamadan çıkıp girebilirsin. ama ara ara vpn le girmeye çalışırsan belki olabilir.

Tand1rra1n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka Bir Cihazdan Dene
telefondan giriyor ama bilgisayardan girmiyor oyunu indiremiyorum sanırım oyunu 2 saat oynamayanların hesabından silinecekmiş gta 5 bu sebepten ötürü hızlıca çözümü bulmam gerek :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes vpn deniyor ben bizzat uygulamaya refresh atarak yaptım sürekli uygulamadan çıkıp girebilirsin. ama ara ara vpn le girmeye çalışırsan belki olabilir.
2 gündür gece gündüz deniyorum ama sonuç yok

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
telefondan giriyor ama bilgisayardan girmiyor oyunu indiremiyorum sanırım oyunu 2 saat oynamayanların hesabından silinecekmiş gta 5 bu sebepten ötürü hızlıca çözümü bulmam gerek :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gündür gece gündüz deniyorum ama sonuç yok
Benim Bilgisayar GTA 5 Kaldırmıyor :(

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Siteyi ağırlaştırdılar biraz bekle bi hafifleşsin alan indirmeye başlıyor serverler zar zor dayanıyor status.epicgames.com'a gittiğinde bi görüyon yeşil durumda halbuki site 2 saatte zor açılıyor

Tand1rra1n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteyi ağırlaştırdılar biraz bekle bi hafifleşsin alan indirmeye başlıyor serverler zar zor dayanıyor status.epicgames.com'a gittiğinde bi görüyon yeşil durumda halbuki site 2 saatte zor açılıyor
sunucularla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum telefondan giriş sağlayabiliyorum siteye farklı bir bilgisayardan da giriş sağlayabildim ama kendi bilgisayarımdan giriş yapamıyorum