Epic Games indirmeyi sıfırladı

kerem8214

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gta 5 indiriyordum yaklaşık 20-30 gb indirmiştim. Sonrasında Epic Games'ten çıkış yaptım 2-3 saat sonra bilgisayara bidaha oturup indirmeye başladığımda 0'dan başladı. Neden böyle oldu öncesinde hiç olmamıştı? İndirme hızını da 200 kB/s gösteriyor ama 1 mb, 1 mb indiriyor her saniye.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    239.8 KB · Görüntüleme: 171

kerem8214

Asistan
Reaksiyon puanı
31

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Duraklat yapmadan mı çıktın?

kerem8214

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Duraklat yapmadan mı çıktın?
direkt epic gamesten çıkış yap'a bastım öncesinde hep duraklatıp oturumdan çık yapıyordum onla mı bir ilgisi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kütüphanene eklediğin oyun sonsuza kadar senin. acelen yoksa 1 ay bekle, Server rahatlayınca indir.
ben de beklemeyi biliyorum da karantinada oynayacak oyun kalmadı online bir oyun arıyordum gta 5 i bedavan dağıttılar yoksa hiçbir acelem yok zaten

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Muhtemelen duraklat yapmadan çıktığın için olmuştur. Olmaması gerekiyor tabi ama bir hata var bu konuda.

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Şuan da server çok yoğun kardeşim herşey olabilir.
direkt epic gamesten çıkış yap'a bastım öncesinde hep duraklatıp oturumdan çık yapıyordum onla mı bir ilgisi var?

ben de beklemeyi biliyorum da karantinada oynayacak oyun kalmadı online bir oyun arıyordum gta 5 i bedavan dağıttılar yoksa hiçbir acelem yok zaten

kerem8214

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Muhtemelen duraklat yapmadan çıktığın için olmuştur. Olmaması gerekiyor tabi ama bir hata var bu konuda.
tek merak ettiğim 30 gb boşa mı gitti uçtu gitti mi nerde

Arkadaşlar sorun çok fazla sayıda kullanıcıda oluyor. Başınıza gelmesini istemiyorsanız indirdiğinizi kopyalayıp D diskine atın ki silinirse yedeğiniz olsun birdaha yapıştırırsınız.

Son düzenleme:

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Kardeşim şuan server lar çok yoğun ve ilginç problemler yaşanabiliyor. Zaten indirme hızı yavaşlatıldı yoğunluktan dolayı. Sana tavsiyem şimdi indirmeyi düşünüyorsan çok dikkatli indir küçük bir hatanda uğraşın boşa gidebilir. Bir de oyun inerken pc yi kapatırsan indirme baştan alabilir.

Kardeşim şuan server lar çok yoğun ve ilginç problemler yaşanabiliyor. Zaten indirme hızı yavaşlatıldı yoğunluktan dolayı. Sana tavsiyem şimdi indirmeyi düşünüyorsan çok dikkatli indir küçük bir hatanda uğraşın boşa gidebilir. Bir de oyun inerken pc yi kapatırsan indirme baştan alabilir.
Problemlerden bir tanesi ise dediğin gibi imdirme hızlı çok düşük gözüküyor ama hızlı indiriyor. Bende indirme çok yavaş gibi gözükse de çatır çutur indiriyor maşallah.