Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
Demek ki kötü kişilerin eline geçmemesini istemiş
beyin bedava
Demek ki kötü kişilerin eline geçmemesini istemiş
beyin bedava
Burada "sadece yap" diyor bunu mahkum da söyleyebilir normal bir insan da. Dramatikleştirmeye hiç gerek yok bence.Nikeın sloganı Just Do It, bir idam mahkumunun son sözleridir.
Burada "sadece yap" diyor bunu mahkum da söyleyebilir normal bir insan da. Dramatikleştirmeye hiç gerek yok bence.
İnsan yılda en az bin 460 rüya görür.
Bende ilk başta öyle anladım ondan dolayı baktım biraz internette bunu kanıtlayacak birşey bulamadım. Şu linkte söylediğine göre adam " Let's do it " demiş bu daha sonradan just do it sloganına dönüşmüş.söylemek istediği bir idam mahkumu idamı esnasında bu sözü söylemiş ve Nike oradan ilham edinmiş.
TO the list of great copy writers in advertising, add an unlikely name: Gary Gilmore.
Mr. Gilmore, the notorious spree-killer, uttered the words Lets do it just before a firing squad executed him in Utah in 1977. Years later, the phrase became the inspiration for Nikes Just Do It campaign.
Dünya nüfusunun sadece %1inin IQsu 140ın üzerindedir.
İnsanların % 95'i kelimeleri doğru yazıp yazmadığına emin olmak için Google'da arıyor.
Bende yapıyorum bunu
İnsanların % 95'i kelimeleri doğru yazıp yazmadığına emin olmak için Google'da arıyor.
Bende yapıyorum bunu
Vodka içmek daha yaratıcı olmanızı sağlar.
Kim neresinden uydurmuş bunu? Var mı bilimsel bir dayanağı?
https://twitter.com/TuhafAmaGercek/status/281164641550356481 burada oyle diyor bilmem
TC'de salı günleri bayan kuaförleri kapalıdır..