OnurSorhan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
İnsa yılda en az 1460 rüya görür.
Normal bir gece uykusunda 60-90 dakikada Rüyaların çoğu yalnızca 5 ile 20 dakika arasında sürer
İnsa yılda en az 1460 rüya görür.
Telefonunuza su kacarsa derhal pili cikartip pirinc dolu bir kavanozun icine koyun ve bir kac gun bekletin. Pirinc nemi emecektir.
Normal bir gece uykusunda 60-90 dakikada Rüyaların çoğu yalnızca 5 ile 20 dakika arasında sürer
Peki ben dün gece Şuan ki lise 3 den başlayıp lise 4 ün bittiğini gördüm rüyamda O nasıl iş
Yok saol demek ki hep ondan yarıda bölünüyor rüyalarım
- Sarışınların esmerlere göre daha fazla sacı vardır.
Peki ya aklı ?
Bak bu çok iyi işte*Kadınlar erkeklerden daha hızlı sarhoş olur
:hammer:*Kadınların ağrı eşiği erkeklerden yaklaşık 4 kat fazladır, yani aynı miktar acı verilen bir erkek kadına göre 4 kat fazla acı hisseder
Evde deneyebilirmiyiz?Bozuk paranın tek bir yüzü tam 30 damla su taşıyabilir.
Bir bilgisayar oyunu olan Minecraft'ın size sunduğu haritanın dünyanın yüz ölçümünün 5 katından biraz daha fazla büyük olduğunu biliyor muydunuz?
Minecraft olayı cidden doğru mu ? yaa @cgrszone
boyutu ne olarak varsaydik
cozunurlugu oyle kilometreye bir pixel olursa daha da buyuk de olur
bence o arabistanda sicaktan korunmak icin kullanilan basortulerinden olan aliskanlik yada gelenegin bi yansimasiOsmanlı sultanlarının ve bazı alimlerin başlarındaki kavukları, kefenlerinden oluşurdu sık sık ölümü hatırlayıp ona göre karar verirlerdi, ayrıca öldükleri zaman hemen başlarındaki kefenle defnedilirlerdi...
Şimdi sana sorarım arabistan felan demişin Osmanlı sarayları genel olarak hangi bölgededirler bi araştır gel üzme beni bu yorumunla:lol:bence o arabistanda sicaktan korunmak icin kullanilan basortulerinden olan aliskanlik yada gelenegin bi yansimasi
iyi de osmanli arap kulturunun agir etkisi altinda gelismis bi toplulik. bunu nereye bakarsak bakalim sayisiz dogrulayan kalinti varŞimdi sana sorarım arabistan felan demişin Osmanlı sarayları genel olarak hangi bölgededirler bi araştır gel üzme beni bu yorumunla:lol: