- Reaksiyon puanı
- 242
Bunun ne makaraları oluyordu biyoloji dersinde.Denizanasının ağzı, aynı anda kıç deliğidir.
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Bunun ne makaraları oluyordu biyoloji dersinde.Denizanasının ağzı, aynı anda kıç deliğidir.
neden acaba aynı soydan mı geliyorlar kiGüney Koredeki insanların yüzde 21inin soyadı Kimdir.
Erkek maymunların da erkek insanlar gibi stres vb. nedenlerden dolayı saçları dökülür kelleşebilirler..
Helikopter geri geri gidemez...
İskoçya'da kapınızı çalıp sizden tuvaletinizi kullanmak isteyen birini
İçeri almak hukuki bir zorunluluktur.
Boşver orayı iskoçya gideceğimiz en son yer ondan daha güzel 1 erkeğe 10 hatun düştüğü ülkeler varİskoçya'ya gidince kalacak bir yer bulamazsam gider bir evin tuvaletinde kalırım artık![]()
Bende var galiba :SNefes alan ya da yemek yiyen insanlara sinir olma haline misophonia denir ve bu hastalık aslında bir beyin bozukluğudur.
İnsanlar avuç içinde pigment bulunmayan tek primatlardır.
o halde "düşünen tek hayvan insandır".
primat değilim ben![]()
İnsanların primat olduğunu biliyorum ama hatırladığım kadarıyla memeli hayvan olmamız lazım :confused1:''primat'' insanların da dahil edildiği bilimsel bir sınıftakilere verilen ad sadece burada insanlara hayvan denilmiyor..
ve memeliler sınıfının alt kümesidir sana eğitim hayatın boyunca öğretmediklermi memeliler sınıfından olduğunu![]()