Ohia
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Alıntıdır
Tokio Hotel grubunun Scream klibindeki bir sahnede Atatürk resmi vardır ve odada sadece o kırılmamıştır;
Ari basit is yapiyo agir isleri yapan bilgisayar telefon tablet vs.En gelişmiş BİLGİSAYAR, saniyede 16
milyar işlem yaparken, bir ARI BEYNİ
saniyede 10 trilyon işlem yapabiliyor!
Sıkıyorsa kırsınlar
Ari basit is yapiyo agir isleri yapan bilgisayar telefon tablet vs.
Asansör düşerken atlarsan ne olur?
nereye atlıyosun?
Bence tamamen yanlış bilgi çoklu işlemde herzaman bilgisayarlr insandan önde çünki sen kitap okurken çarpma yapamıyorsun veya bir elinle bir ritim tutarken diyer elinle başka bir ritim tutamıyorsun bilgisayar ise milyınlarca yaoabiliyor. (Enteresan bilgi) hatta bazı insanlar sakız çiğnerken yürüyemiyorlarmış
Tokio Hotel grubunun Scream klibindeki bir sahnede Atatürk resmi vardır ve odada sadece o kırılmamıştır;
Bize birşey olmaz gardaş!Bir enteresan bilgiyi de ben paylaşayım:
Osmanlıda Lodos estiğinde mahkemeler tatil olurmuş. Lodos'un insan fizyonomisi üzerindeki negatif etkisi sebebiyle kadıların (hakim) sağlıklı karar veremeyebileceği düşüncesi varmış.
Bu arada geçenlerde ben de hakkaten lodosa fena halde çarpılmıştım ya, Osmanlının bu kararına hak verdim.
Bize birşey olmaz gardaş!
Ya şuralarda bir yerde ıslak zopa vardı hah buldum!Tuzu kokmaması için tuzlayınız gibi mesela.
Nedenini hatırlayamadım.
Sopa değil o sopa.Ya şuralarda bir yerde ıslak zopa vardı hah buldum!