Enpara

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Herkese Merhaba,

Daha önce Yapı Kredi'den vadesiz hesap açtırmıştım ve yıllık ücret olarak 64TL istedi. Bu durum Enpara'da var mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ziraat bankasından hesap bakiyesi 800 tl altına dusmeyecekse işletim ücreti yok. Bilginize.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Enpara'da hesap işletim ücreti yoktur.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Enparada hesap isletim ucreti, dosya masrafi vs. Vs yoktur.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Enpara süper tavsiye ederim tek eksiği kredi kartı gibi kullanılamıyor özelliği actirmadan sanırım, düşünebilecegin çoğu sey ucretsiz. Bu ay da 48 tl oyundan alışveriş yaptim bakalim 24 lira gelecek mi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Öncelikle nuvo da herhangi bir işlem ücreti alınmıyor bir yanlışınız olmasın.Enpara nuvodadan kat kat güzel fakat ikisinize kullan bence güzel kampanyaları oluyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Maaş hesabınız yoksa bankada para tutmayın hiç acımazlar, enpara-nuvo Hariç

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Öncelikle nuvo da herhangi bir işlem ücreti alınmıyor bir yanlışınız olmasın.Enpara nuvodadan kat kat güzel fakat ikisinize kullan bence güzel kampanyaları oluyor.
Nuvo değil normal vadesiz hesap açtırdım birde yanında TLCard verdiler. Nedendir bilmiyorum o kartı da internet üzerinden kullanamadım hiç. Yapı Kredi sitesinden İnternetten alışveriş için açma kapama bölümü var onu açtığım halde kullanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım neden kullanamıyorum diye. Bazı yerlerle anlaşmamız yok dedi. AppStore'dan, hepsiburada vs. aklınıza gelebilecek yerlerden alışveriş yapmaya çalıştım hiç birinde kullanamadım. Anlaşmamız yok dediğin de bunları söylemeye çalıştım müşteri hizmetlerine ancak bilgisiz biri olduğunu anlayınca tamam tamam dedim kapattım. İnternet üzerinden iletişime geçtim oradan da tekrar telefonla arayın deyince gittim bankamatikten tüm paramı çektim. Zaten 45TL gibi bir şey vardı şimdi benden 64TL istiyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Kendi paranı çektiysen suan senden hesap işletim ücreti talep edemezler seni bağlamaz