Enpara Uygulama İndirimi - Steam, Google Play, iTunes, Spotify, Windows Store, Deezer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darknes$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Artık çok geç, oyunlarımı çoktan satın aldım app store'dan da steamden de şarkılar desen her ay spotify pre+.
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] BDaySpotify diye bir tweak vermiştin ya yok çalışmıyor saçma sapan yerlerde müzikler falan kesiliyor ama bir yandan iyi oldu premium üyeliğim bitmişti karta para yatır diyordu sonra iptal ettim üyeliği tweak'i denedim ama paralı premiumun yanından bile geçemez bir sürü hatası var, tekrar pre almak istedim 3 aylık pre üyeliğe 10tl istedi :D iptal edip tekrar almasaydım her ay aylık 10tl alıcaktı hiç yoktan 20tl kar ettik :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Valla ya, abimin karttan da aldım son 4 ay :D

bi 10 yıl oyun alırken para var mı diye düşünmezsin artık :D

Artık çok geç, oyunlarımı çoktan satın aldım app store'dan da steamden de şarkılar desen her ay spotify pre+.
@Mehmet.Yildiz BDaySpotify diye bir tweak vermiştin ya yok çalışmıyor saçma sapan yerlerde müzikler falan kesiliyor ama bir yandan iyi oldu premium üyeliğim bitmişti karta para yatır diyordu sonra iptal ettim üyeliği tweak'i denedim ama paralı premiumun yanından bile geçemez bir sürü hatası var, tekrar pre almak istedim 3 aylık pre üyeliğe 10tl istedi :D iptal edip tekrar almasaydım her ay aylık 10tl alıcaktı hiç yoktan 20tl kar ettik :D

bende de aylık ücretsiz süre sınırına ulaştın diyor :D bu uygulamada liste yapma yok mu yahu

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Spotify de çalma listesi :)

Aga bak burdan yapılıyor, ben yapmadım ama büyük ihtimal telefonda da aktifleşiyordur bir dene bakalım abi ne olcak?

Bide ben deniyim yazıyım bi saniye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Aga bak yaptım şimdi şöyle, bilgisayardan yeni çalma listesi oluştur diyorsun sonra şarkılarına giriyorsun istediğin şarkılara sağ tıklayıp '' Şuraya Ekle '' seçeneğine geldiğinde sağ tarafa bir pencere daha açılıyor ordan yeni oluşturduğun listeyi seçiyorsun şarkı oraya gidiyor hatta pcye bile indiriliyor çevrimdışı dinlemek için.

Her neyse sonra telefona giriyorsun sol üstteki üç tane alt alta çizgi var ona tıklayıp müziklerin seçeneğine giriyorsun şarkılar başlığı altına geliyorsun en sol tarafta olan, biraz bekle eşitliyor falan yazabilir sonra oraya bilgisayardan oluşturduğun liste geliyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anlattığım iyi oldu bende böylece öğrenmiş oldum abi :mrgreen:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] koskoca şarkıların diye yazıyormuş nasıl görmediysem :D
uygulamayı sildim. aylık sınırı geçtin diyip duruyor sinir etti :D Karnaval'a devam :dirol:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ücretsiz dinleme süresi :) crack yalan oldu sanırım :D

Ben illegalden elimi çektim :D azıcık merak etmiştim sonuçta telefon jbli hazır yapmışken bir bakalım nedir neyin nesidir diyede bir sürü bug var o var bu var dedim 10tl için uğraşılmaz bağladım kredi kartını çeksin her ay 10tl ne olucak.

Zaten 10tlye 3 ay geldi :D

Arada kredi kartında para yok yatırın diyor o zaman üyeliği iptal edip tekrar almaya çalışırken 3 aylık 10tl veriyor galiba çünkü ilk başta ben alırken böyle bir kampanya falan vardı sanırım 2 kere yararlandım sanırım bir açık buldum çaktırma :D

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2.Kez bu indirimden yararlandım Toplamda 48 TL geri gelmiş oldu :D

Aylık limik 50 TL üstündeki tutarlar için sadece 25 TL geri geliyor. En ideali aylık 50 TL yi geçmemek.
Toplam limit ise 300 TL olarak belirlenmiş. Yani max. 150 tl geri alabilirsiniz...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
2.Kez bu indirimden yararlandım Toplamda 48 TL geri gelmiş oldu :D

Aylık limik 50 TL üstündeki tutarlar için sadece 25 TL geri geliyor. En ideali aylık 50 TL yi geçmemek.
Toplam limit ise 300 TL olarak belirlenmiş. Yani max. 150 tl geri alabilirsiniz...
Hayır 300 tl. Her ay 25 tl geri alabilirsin toplamda 300 tl.

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Öyleyse daha güzel ;) Düzeltme için teşekkürler.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hocam 300 yükleyip 150 mi yolladılar :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam 300 yükleyip 150 mi yolladılar :)

hocam bana demişsin heralde :)
300 bi anda yüklenmiyor tabi, 6 ayda 300 anca yükleyebiliyorsun :)

çok kârlı oldu bu iş, benden çıkan sadece 305 TL, çetelesini de tutmuştum :D

[TABLE="width: 1013"]
[TR]
[TD="width: 90"]Benden çıkan[/TD]
[TD]Hesapta olan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]304,89 TL[/TD]
[TD]644,92 TL (Nisanda)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]46 TL Değerinde oyun[/TD]
[TD]Mortal Kombat KE 7.75 TL(Kendi kütüphanemde) + Cod BO2 33.66 TL (Hediye ettim) + Just Cause 2 4.59 TL(Envanterimde duruyor)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]12,72 $ Değerinde oyun[/TD]
[TD]FC3 Blood Dragon 3.74 $ (Kendi kütüphanemde) + AC Revelations 4.99 $ (Hediye ettim) + The Witcher 2 3.99 $ (Hediye ettim)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kampanyaya League of Legends ve Karnaval One dahil edilmiş.

League of Legends ve Karnaval One üzerinden yapılacak harcamalar için kampanya başlangıç tarihi 01/06/2015'tir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Devam etsin çok hojdir :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Kampanya uzamış ama deraylarında max 25₺ iade edileceği yazıyor. 50₺ değil miydi o önceden ?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bende hala 50TL'ye kadar diyor.

İlginç.
Ben gelen mail de kampanya detaylarına tıkladğımda şu maddeyi görüyorum
"Her ay Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden toplam 50 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 iade yapılacaktır. Ay içinde toplamda 50 TL üzerinde harcama yapılması durumunda 50 TL'nin üzerindeki tutar için iade yapılmayacaktır. Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 375 TL iade kazanılabilir."

https://m.finansbank.enpara.com/uygulamaindirimi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İlginç.
Ben gelen mail de kampanya detaylarına tıkladğımda şu maddeyi görüyorum
"Her ay Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden toplam 50 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 iade yapılacaktır. Ay içinde toplamda 50 TL üzerinde harcama yapılması durumunda 50 TL'nin üzerindeki tutar için iade yapılmayacaktır. Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 375 TL iade kazanılabilir."

https://m.finansbank.enpara.com/uygulamaindirimi

Siz karıştırdınız sanırım, 50 TL lik alışverişin yarısını iade yapacaklar, 100TL lik alışveriş yaspanzıda 25 TL iade yapılacak gibisinden bir bilgilendirmedir o.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bir ay içerisinde en fazla 25 tl ödüyor banka 26 hiçbir şekilde olmuyor bile onun için her ay 50 tl harcıyorum :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Siz karıştırdınız sanırım, 50 TL lik alışverişin yarısını iade yapacaklar, 100TL lik alışveriş yaspanzıda 25 TL iade yapılacak gibisinden bir bilgilendirmedir o.

Tamam işte şuan max25₺ ödüyor. Kampanya uzamadan önce max ödeyeceği değer 50₺ değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tamam işte şuan max25₺ ödüyor. Kampanya uzamadan önce max ödeyeceği değer 50₺ değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Siz yanlış hatırlıyorsunuz sanırım bende aylık 50TL'nin yarısını geri veriyorlar diye hatırlıyorum hatta ss almıştım daha önceden.