Enlightenment Masaüstü 1.0.5 Duyuruldu

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
midsummerbusy.png

E17-Z3ro-v1.png

Linux/X11 ve diğerleri için hafif bir pencere yöneticisi olan Enlightenment, 1.0.5 sürümüne güncellendi. GNU/Linux ve BSD kurulu iş istasyonlarında kullanılan bir masaüstü ortamı olması için geliştirilen Enlightenment, son tahlilde, son kullanıcıyı hedefleyen bir masaüstü ortamı olarak benimsendi. O, telefonlar gibi küçük mobil aygıtlarda da kullanılıyor. Enlightenment; X11 ve Linux için yalın, hızlı, modüler ve genişletilebilir bir masaüstü yöneticisi. Kullanıcının masaüstünde veya dizüstünde gereksinim duyacağı şeyleri sağlayan bir "masaüstü kabuğu" olarak sınıflandırılmış ama bir bütün uygulamalar dizisi değil. Enlightenment ve EFL kimi platformları destekliyor: Linux temel platform olmak üzere; FreeBSD ve BSD'ler, Solaris, MacOS X, Windows (XP, Vista, 7 vb.) ve daha fazlası. Enlightenment 1.0.5 edinmek için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz.

2&D Bilgisayar - Enlightenment 1.0.5

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Ben bunu kafede verdim real :D ama sağol yinede resimle deteklemişsin :)

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bu arada resimler e17'nin
1.0.5 çıkan versiyonu ise e16'nın
e17 henüz alpha bile değil
resimler o yüzden gerçeği yansıtmıyor ama çaktırmayın :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Resimleri büyük görmek için sağ tık-resmi göster :)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Hafif ama olağanüstü etkileyici masaüstü bunlar. Bazı işletim sistemlerinin aksine, bu masaüstlerini kullanabilmek için sisteminizi alçaltmanız (downgrade) yapmanız gerek. :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Hafif ama olağanüstü etkileyici masaüstü bunlar. Bazı işletim sistemlerinin aksine, bu masaüstlerini kullanabilmek için sisteminizi alçaltmanız (downgrade) yapmanız gerek. :D

+1
saf e16 32mb ram
saf e17 128mb ram sistemlerde çok rahat çalışıyor.