Engin Baytar yandı! 11 maç ceza!

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ben galatasarlıyım ama 2. golü atmadan önceki kuyt'a yapılan hareket fauldü. ayrıca penaltının penaltıyla alakası yoktu. doğruya doğru.

kuyt'ın pozisyonu faul olabilir ama bizim pozisyonda penaltı. aldatma falan değil, canerin aptallığıyla oluşmuş bir penaltı. umut avantajlı pozisyonda olmayabilir ama ayağa net müdahele var ceza sahası içerisinde.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kuyt'ın pozisyonu faul olabilir ama bizim pozisyonda penaltı. aldatma falan değil, canerin aptallığıyla oluşmuş bir penaltı. umut avantajlı pozisyonda olmayabilir ama ayağa net müdahele var ceza sahası içerisinde.

haklısın ama avrupada kimse o ufak müdahaleye penaltı vermez. zaten cüneyt çakır da 5 saniye sonra verdi. televizyonda tüm yorumcular hemfikir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bazen gider bazen atar, seviyoruz seni Engin Baytar. :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Galatasaray'ın Engin Baytar cezası belli oldu!

Galatasaray yönetimi, Engin Baytar'ın alacağı cezayı belirledi. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılarak oyuncunun cezası belirlenecek.

Galatasaray yönetimi, Engin Baytar'ın alacağı cezayı belirledi. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılarak oyuncunun cezası belirlenecek.

Engin Baytar ne ceza verilecek? Pazar günü Galatasaray'ın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan TFF Süper Kupa maçının ardından en çok merak edilen soru bu...

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisinde hakeme itirazdan kırmızı kart gören ve ardından Cüneyt Çakır'a saldıran Engin Baytar'ın cezasını karara bağladı.

Engin Baytar'a Profesyonel Disiplin Kurulu'nun vereceği maç sayısı 15 bin euro ile çarpılacak.

Engin Baytar, sarı-kırmızılı kulüpten 400 bin euro garanti, 15 bin euro da maç başı ücret alıyor. Sezonda 20 maçın üstüne çıkması halinde 200 bin euro daha kazanan Engin'in cezası için Fatih Terim'den de onay alındı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol...li-oldu?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
şimdi tv'den takip ediyorum da, yorumcular çok pis sallıyor. enginin futbol hayatı bitmiştir, kendine meslek arasın falan diyorlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şike serbest ırkçılık serbest hakeme tükürmek ayağına basmak serbest ama bu çok ağır bencede 10 yıl ceza verilsin hatta sürgün edilsin

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şike serbest ırkçılık serbest hakeme tükürmek ayağına basmak serbest ama bu çok ağır bencede 10 yıl ceza verilsin hatta sürgün edilsin
eee burası türkiye.adam öldürürsün 2 yıl yatıp çıkarsın.bir tepsi baklava çaldın diye ömür boyu hapis yatarsın.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Engin Baytar'ın cezası kesildi

Galatasaray yönetimi, Engin Baytar'ın alacağı cezayı belirledi. Profesyonel Disiplin Kurulu'nun vereceği maç sayısı 15 bin Euro ile çarpılarak oyuncunun cezası belirlenecek.

Galatasaray yönetimi Engin Baytar'ın cezasını kesti.

Engin Baytar, Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görmüş ve ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır'a saldırmıştı.
Yönetim tarafından alınan karar göre, Engin Baytar'a Profesyonel Disiplin Kurulu'nun vereceği maç sayısı 15 bin Euro ile çarpılacak.
Engin Baytar, sarı-kırmızılı kulüpten 400 bin Euro garanti, 15 bin Euro da maç başı ücret alıyor. Sezonda 20 maçın üstüne çıkması halinde 200 bin Euro daha kazanan Engin'in cezası için Fatih Terim'den de onay alındı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25374317/

Reaksiyon puanı
31
Bu kadar abartılmasına karşıyım Türkiye futbolu bu kadar yanar dönerken yapmış bir hata özrünüde dilemiş gereken dersi almıştır kanaatindeyim.

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emre bile ırkçılıkdan almıyorsa 5 10 maç ceza engin alamaz kardeşim o kadar maç ceza !

fenerbahçe fanlığı yapacağınıza düzgün yorumlar yapın bence fener fanlarına sesleniyorum .

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sinirlendiği zaman gözü dönen bir adam olduğu için [MENTION=283243]ProgramLama41[/MENTION].. halbuki onun mevkisindeki insan biraz daha sakin olmayı başarabilmeyi sonuçtan bizlerden farkı olmalı..

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamın futbolla alakası yok acil servise gönderilmeli error veriyor

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galatasaraylı futbolcuların yakalarını kaldırması neden bazı arkadaşlara dert oldu çok merak ediyorum.oyuna bir etkisi mi oldu acaba ben göremedim?

nie dert olcakki sanki hayatta başka şeyler yokmuş gibi bunu kendime dertmi edicem. benimde yakalı tşirtlerimvar ama bi kere bile yakalarını kaldırmadım. bakıyoruz etrafta görüyoruz nerde kendini insanlardan farklı gören var üst bir ırka tabi gibi duranlar var yakalar dimdik. diğer insanlarla aralarına mesafe koymuşlar yakaları dikerek. bence bi insanın yakasını dikmesi saygısız bir davranıştır. ben böle algılıyorum. şimdi çıkıp bana bende yakalarımı dikiyorum ama bu saygısız oldugum anlamına gelmez demeyin. elbette 100 kişinin 100unden bahsetmıyorum. zaten herkes etrafındakileri gözlemliyor az bucuk.

tabiki terimin enginden farkı yok hasansas terim emre bunlar hep aynı kültürle yetişenler nerde çirkeflik orda bunlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
nie dert olcakki sanki hayatta başka şeyler yokmuş gibi bunu kendime dertmi edicem. benimde yakalı tşirtlerimvar ama bi kere bile yakalarını kaldırmadım. bakıyoruz etrafta görüyoruz nerde kendini insanlardan farklı gören var üst bir ırka tabi gibi duranlar var yakalar dimdik. diğer insanlarla aralarına mesafe koymuşlar yakaları dikerek. bence bi insanın yakasını dikmesi saygısız bir davranıştır. ben böle algılıyorum. şimdi çıkıp bana bende yakalarımı dikiyorum ama bu saygısız oldugum anlamına gelmez demeyin. elbette 100 kişinin 100unden bahsetmıyorum. zaten herkes etrafındakileri gözlemliyor az bucuk.

tabiki terimin enginden farkı yok hasansas terim emre bunlar hep aynı kültürle yetişenler nerde çirkeflik orda bunlar.
asıl çirkeflik senin yazdığın bu mesaj!..

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vay be :D bunları okuyan maç izleyen biri olsa sanarki futbolcu hakemi tekme tokat dövdü söylesenize siz öfkenizi kontrol edebiliyormusunuz ? hareket yanlış ama bukadarda olayı büyütmeyin ilk defa olmuyor bunlar maçın stresi hakemin hataları elbet doldurucak oyuncuyu sonuçta genç bir futbolcu böyle şeylerden kendine ders çıkartarak tecrübe sahibi olcak

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asıl çirkeflik senin yazdığın bu mesaj!..

buyrun ozaman efendilerin hası engin.

ŞENOL GÜNEŞ'E EL KOL HAREKETİ
- Trabzonspor'da iken Eskişehirspor maçında hocası Şenol Güneş kendisini oyundan aldı. Tepkisini el, kol hareketleriyle gösterdi. Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek'i itti.

YOULA İLE TARTIŞTI
- Eskişehir'de oynarken, Beşiktaş maçında takım arkadaşı Youla ile saha içinde tartıştı. Rıza Çalımbay tarafından hemen oyundan alındı ve kadro dışı bırakıldı.

BURSA'DA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
- Trabzonspor'un kazandığı Bursaspor maçı sonrası taraftarlara üçlü çektirdi. Şenol Güneş, "Cenaze evinde düğün olmaz. Hayatımız Engin Baytar'ı uyarmakla geçiyor" dedi.

KÜSTÜ OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ
- Trabzon forması ile çıktığı Sivasspor maçının ilk yarısında Burak Yılmaz ile pas yüzünden tartıştı. Yedek kulübesine dönüp, "Beni oyundan çıkarın" diye işaret yaptı.

OYANAMADI KAVGA ETTİ
- Bordo mavili forma altında, Konyaspor maçında Şenol Güneş'in kendisini kadroya almamasına sinirlendi. Bunun yüzünden öfkelenip soyunma odasında kavga çıkardı.

BORJAN'A KAFA ATTI
G.saray 'ın 2-1 kazandığı Sivasspor maçında Yiğidolar'ın kalecisi Borjan'a kafa atıp kırmızı kart gördü. Son olarak da Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a saldırdı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
buyrun ozaman efendilerin hası engin.

ŞENOL GÜNEŞ'E EL KOL HAREKETİ
- Trabzonspor'da iken Eskişehirspor maçında hocası Şenol Güneş kendisini oyundan aldı. Tepkisini el, kol hareketleriyle gösterdi. Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek'i itti.

YOULA İLE TARTIŞTI
- Eskişehir'de oynarken, Beşiktaş maçında takım arkadaşı Youla ile saha içinde tartıştı. Rıza Çalımbay tarafından hemen oyundan alındı ve kadro dışı bırakıldı.

BURSA'DA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
- Trabzonspor'un kazandığı Bursaspor maçı sonrası taraftarlara üçlü çektirdi. Şenol Güneş, "Cenaze evinde düğün olmaz. Hayatımız Engin Baytar'ı uyarmakla geçiyor" dedi.

KÜSTÜ OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ
- Trabzon forması ile çıktığı Sivasspor maçının ilk yarısında Burak Yılmaz ile pas yüzünden tartıştı. Yedek kulübesine dönüp, "Beni oyundan çıkarın" diye işaret yaptı.

OYANAMADI KAVGA ETTİ
- Bordo mavili forma altında, Konyaspor maçında Şenol Güneş'in kendisini kadroya almamasına sinirlendi. Bunun yüzünden öfkelenip soyunma odasında kavga çıkardı.

BORJAN'A KAFA ATTI
G.saray 'ın 2-1 kazandığı Sivasspor maçında Yiğidolar'ın kalecisi Borjan'a kafa atıp kırmızı kart gördü. Son olarak da Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a saldırdı.
engini savunmadım, savunmam. ben engin ile fatih terimi aynı kefeye koymana ve "çirkef" demene tepki gösterdim.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sinirlendiği zaman gözü dönen bir adam olduğu için @ProgramLama41.. halbuki onun mevkisindeki insan biraz daha sakin olmayı başarabilmeyi sonuçtan bizlerden farkı olmalı..

Aman allah korusun KOCAMAN gibi olmasın sabit surat! Adam sevinmiyor üzülmüyor stilmiş pehh napıyım öyle stili :D benim bir akraba öyle olsun yanında durmam sohbet etmem! :D Aman allah korusun sevecen en azından duygularını yaşıyor :D Ve mükemmel de bir teknik adam...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Türkiye'de bu tarz futbolcular var ve olacak oyunculara bu zamana kadar bu suçlardan büyük cezalar gelmediği için caydırıcı olmuyor ve oyuncularda elinden geleni ardına koymuyor oyüzden büyük caydırıcı cezalar lazım

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
engini savunmadım, savunmam. ben engin ile fatih terimi aynı kefeye koymana ve "çirkef" demene tepki gösterdim.

fatih terimide enginle aynı kefeye koyuyyorum çünkü zamanında hasanşaşta fatihin öğrencisiydi ve bu tip hareketleri vardı emre deseniz zaten malum. şimdi bu engin. ben fatih hocanın bu kişilere herhangi bi özen gösterdiğini bu tür sorunlarına yönelik uygulamalar yaptığını düşünmüyorum. fatih hocanında meşur hareketiş vardır eliyle pres yapın derken ayağıyla tekme atın tarzında. vsvs engin açıklama yapmış o an gözüm döndüü yaptıklarımın bilincinde değildim die bunları yapabilecek kapasitede bir oyuncuyu antrenörün heleki fatih hoca gibi bi antrenörün gözden kaçıracağını sanmıyorum. hatta bu tip olaylar yaşanana kadar göz yumdugunu düşünüyorum. sonuç olarak uzatmanında bi anlamı yok aslında konu sündü gitti ama hocasıyla oyuncusuyla aynı mentaliteye sahip olduklarını düşünüyorum.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şimdi buradan, 2011 den sonraki satış değil kurtulma operasyonlarından, Trabzonsporumuzun ne kadar (çoğunu bedelsiz yollamasına rağmen) karlı çıktığını anlıyoruz. gecikmeli olarakta olsa birinden daha ederinin çok üzerinde bir rakama kurtulmuşuz ... :)

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakem maçı hiçte baştan sona hatalı yönetmemiştir. ciddi olarak 2 tane hatalı kararı vardır, zaten onlar da galatasaray lehinedir. ben de galatasaraylıyım, birbirimizi kandırmanın bu saatten sonra bir gereği yok.

(diyelim ki hakem dediğin gibi baştan sona fenerbahçeye çalıştı, berbat bir maç yönetti ve galatasaray malup oldu. yine de enginin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. yine de en ağır şekilde cezalandırılmalı)
Maçı izlediğine emin misin? 2 tane hatası var diyorsun ve ikisi de Galatasaray lehine diyorsun. Ama demek ki iyi izleyememişsin. Sana en basit örnek; Fenerin attığı 2. golde Baroninin eliyle topu önüne alıp pas vermesini hakem es geçmiştir ve sonunda gol olduğu için bu büyük bir hatadır. Zaten o golden sonra Engin kırmızı kart görmüştür. Yani o eli görse ne gol olacak ne kırmızı kart olacak ne saldırma olacak hiçbirşey olmayacak.

Öncelikle şunu söylemek gerek.Ben Galatasaraylıyım ama bu taraflı yorum yapmam gerektiği anlamına gelmez.
Siz her ne kadar gördüğünüz kadarıyla yorumunuzu yapıyorsanız ben de gördüğüm kadarıyla yapıyorum.
Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor ben de kendi düşüncemi paylaşıyorum.
Ben destek olanlara da niye destek oluyorsunuz demiyorum ama neden tepki verirler onu da anlmıyorum.
Ben sosyal hayat düzeninin sağlanması için cezaların caydırıcı olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Bir oyuncunun lisansını iptal etmek onu asmak anlamına geliyorsa evet asalım diyorum.
Haklı yapmıştır ya da yapmamıştır ben bilemem ama bu hakemi dövmesi gerektiği anlamına gelmez.
Hakem hatalı olsa dahi ona cezasını vermek enginin üstüne vazife değildir.
Herkes haddini bilmeli.
Adam futbol oynayarak geçimini sağlıyor ve hayatı futbola bağlı. Sen kalkıp lisansını iptal edersen adam ne yapıcak ? O yaşda bi adamı başka bi yerde işe alacaklarını sanmıyorum. Ne yapıcak peki? Lisansını iptal etmek asmak kadar olmasa da hiçde uzak değildir.

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aman allah korusun KOCAMAN gibi olmasın sabit surat! Adam sevinmiyor üzülmüyor stilmiş pehh napıyım öyle stili :D benim bir akraba öyle olsun yanında durmam sohbet etmem! :D Aman allah korusun sevecen en azından duygularını yaşıyor :D Ve mükemmel de bir teknik adam...

sanırım yaran var...ben aykut kocaman'ı savunduğumu hatırlamıyorum da...

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sanırım yaran var...ben aykut kocaman'ı savunduğumu hatırlamıyorum da...

O zaman fatih terime laf atma gibi bir durumun yok.Adam her hareketi yapar sana ne ? Sinirlenir de sevinir de.Hepimiz bazen sinirlenmiyor muyuz ? Sen sana yumruk atana dahi sinirlene miyorsan ohoooo :D neyse fatih hoca candır can :D bu sene şampiyonlar ligi çeyrek finali en azından bizi bekliyor ;)