En Yeni Symbian Hack Yöntemi!

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tek adımda Symbian'ın güvenlik önlemlerini aşmak ve özgürce uygulama yükleyebilmek için bu yeni uygulamayı denemelisiniz.

Symbian'ın en güncel sürümü olan OS9 serisi işletim sistemine sahip mobil cihazlarda, cihazı korumaya yönelik alınan güvenlik önlemleri, cihazınıza kurmak istediğiniz her uygulamada sertifika sorunu ile mücadele etmek zorunda kalmanıza sebep oluyor.
Bu sorunun kökten çözümü ise Symbian'ı hacklemek. Her ne kadar kelime manası ile yapılan iş örtüşmüyor olsa da Symbian'daki hack işlemi, sistemde tüm her yerde tam manasıyla yetkin olmak olarak açıklanabilir.
HelloOX21249119215.png
HelloOX2 isimli yeni uygulama, tüm hack adımlarını tek tıklamayla otomatik olarak gerçekleştiriyor. Önceki HelloOX2 adımından farklı olarak en yeni Symbian'lı cihazlarla da sorunsuz çalışan uygulama, en yeni firmware sürümleriyle de uyumlu.
Buradaki resmi sitesinden küçük bir bağış karşılığında signed (sertifikalandırılmış) olarak indirebileceğiniz uygulama, unsigned (sertifikalandırılmamış) olarak da ücretsiz indirilebiliyor.
:: Symbian'lı mobil cihazınızı hacklediniz mi?
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

sefas

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone da jailbreak symbian da Hello0X2 heralde

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
nokia e63 v200 firmware hackleyebilen var mı ?

10u®

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu hack işlemi çokmu uzun sürüyo yoksa benmi bir yerde hata yaptım programı signed olarak kurdum tele ve çalıştırdım ama (Installing ROMPatcher...) yazısında kaldı abartmıyorum 1 saat oldu hala aynı sorun nerde acaba????

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imei numaramızı yazıyoruz amma bi yamuk çıkmasın :P

10u®

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kapatıp açtıktan sonra işlemleri tekrarladım düzeldi şimdi unsigned programları sorunsuz kurabiliyorum teşekkürler

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ah bi arkadaşta burdan yayınlasa süper olacak :D valla dün e71 aldım ama şu sertfika olayı deli etti valla

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
N 95 V.31 de hiçbir cözüm yolu işe yaramadı yaramıyorda bakalım kim yapabilecek bunu ve ne zaman yapabilecek..

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ohh be hacklendi telefon valla :==)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
N 95 V.31 de hiçbir cözüm yolu işe yaramadı yaramıyorda bakalım kim yapabilecek bunu ve ne zaman yapabilecek..

Bu uygulamanın HelloOX2 sürümü ve önceki HelloOX 1.03 sürümü N95 8GB'ın tüm firmware sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

tamerakin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nokia e65 ile deneyen var mı ? Ben unsigned versiyonu indirip signsis ile imzaladıktan sonra kurmaya çalıştım sertifika hatası aldım.

blackshine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iki versiyon arasındaki fark tam olarak nedir ?
5$ verirsen signed olanı veriyor, free çekersen unsigned diyor..

ne fark var ? beleş olanda herhangi bir sınırlandırma mı var ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
unsigned olanı telefonuna kurman için kendin signed yapman gerekiyor, onun için de sertifika gerekiyor OPDA veya imobile sitelerinden nasıl sertifika alınacağı sitede var, signed olan ise sizin yerinize programı sizin telefonunuzun imeisine göre imzalanmış olarak geliyor. Unsigned olanı imzaladıktan sonra bi farkı kalmıyor

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hayır hacklemedim.:D

ersinak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hack olayı artık tamamı ile tarihe gömülmüştür.:D gözümüz aydın.
edit: n95 8gb ile denedim.sorun yok. ( kendi sertifikam ile signed yaptım hellox i)

casper83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, bu programı unsigned indirdim ve www.symbiansigned.com adresinden certifikalı olarak indirdim ama telefonda yine sertifika hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
arkadaşlar, bu programı unsigned indirdim ve www.symbiansigned.com adresinden certifikalı olarak indirdim ama telefonda yine sertifika hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın.

Merhaba;
Bu uygulamayı signed (sertifikalandırılmış) hale getirebilmek için 17 yetenekli geliştirici sertifikasına sahip olmanız gerekiyor. Bunun için sitemizde de anlatımı bulunan OPDA benzeri sitelerinden imei numaranıza özel sertifikaya sahip olmalısınız.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
casper, symbiansigned sitesinin online imzalama işlemi ile olmuyor sanırım o sitenin yaptığı biraz kısıtlı, içim elvermiyor ama mecbur çinlilerden alıyoruz sertifikayı

blackshine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@__kadıköyRAP__
teşekkür ederim,

peki bu şekilde ime numarasını siteler üzerinden birilerine vermenin sıkıntısı ne olabilir ? bu şekilde kopyalanmıyorlar heralde ?

cahilliğimi bağışlayın, bu konuda cidden pek bir bilgiye sahip değilim. yeni yeni öğrenmeye çalışıyorumda birşeyleri.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
imei numaranızı öğrenmiş oluyorlar ve sizin imei numaranız yasal olduğundan kopyalanarak pek çok farklı cihaza verilebiliyor. Fark edildiği takdirde de yasal olarak imei numaranız kapatılıyor. Ancak elinizde faturanız olduğu sürece haklı olduğunuzdan faturanızı göstermek suretiyle cihazınızın kapanmasını önleyebiliyorsunuz.

bykhus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben bunu bi türlü beceremdim ya :S HelloOX2 yüklenmio sertifika hatası yazıo, rardan çıkan dosyalarla sertifikalandırdım çalışmadı opda dan aldığım sertifikalarla programı sertifikalandırmayı denedim hata werdi olmadı :blink: :S yapabilen biri yardımcı olabilirmi acaba ?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
opda'dan kendi imei numaranla aldığın sertifikayla imzalayabiliyorsun. ben öyle yaptım ve e63 son versiyona sorunsuz kuruldu.