Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
bana toplayabildiğiniz en ucuz pcyi toplar mısınız ? sıfır olsun
Bütçe?bana toplayabildiğiniz en ucuz pcyi toplar mısınız ?
toplayabildiğiniz en ucuz pc yi toplayın ama sıfır olsunBütçe?
toplayabildiğiniz en ucuz pc yi toplayın ama sıfır olsun
bunu biliyorum fkat normal pc önerin kart pc değil,ayrıca rasberry 700 tl 360 tl değl
Rabsberry Pi 4 bakabilirsiniz. Onun dışında bu var.toplayabildiğiniz en ucuz pc yi toplayın ama sıfır olsun
bunu biliyorum fkat normal pc önerin kart pc değil,ayrıca rasberry 700 tl 360 tl değl
yo normal pc toplayın en ucuz ,kart pc olmasınRabsberry Pi 4 bakabilirsiniz. Onun dışında bu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
yo normal pc toplayın en ucuz ,kart pc olmasın
ne kadar ediyor buAmd Ryzen 3 2200G 3.5Hz Socket AM4+65W İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 3 2200g 3.5 Ghz Am4 Soket 6mb Önbellek 65w 14nm Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Be Quiet System Power U9 BN286 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet System Power U9 BN286 400 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Be Quiet System Power U9 BN286 400 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biostar A320m Amd A320 2933 Mhz Ddr4 Soket Am4 Ma Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biostar A320m Amd A320 2933 Mhz Ddr4 Soket Am4 Ma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
bu iyiymiş ama neden bu kadar ucuz,site güvenilir mii de,salatalık göndermesinler sonra elimize![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
2000-2100. Attığımda iyidir toplamak istemiyorsanız; AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotikne kadar ediyor bu
2200.ne kadar ediyor bu
bu iyiymiş ama neden bu kadar ucuz,site güvenilir mii de,salatalık göndermesinler sonra elimize
toplarım toplamasuna becerbilirim herhalde ama siz içine gereken exstra termal macun vb de eekleyin,mönitor ve fare eklemeyin2000-2100. Attığımda iyidir toplamak istemiyorsanız; AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ama toplayabilirseniz arkadaşın attığı sistem daha iyidir.
Arkadaş diye hitap etmezsen müteşekkir olurum.2000-2100. Attığımda iyidir toplamak istemiyorsanız; AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ama toplayabilirseniz arkadaşın attığı sistem daha iyidir.
İşlemcinin fanında macun var .toplarım toplamasuna becerbilirim herhalde ama siz içine gereken exstra termal macun vb de eekleyin,mönitor ve fare eklemeyin
yani attıklarrınızı alınca başka biirşeye gerek kalmayacak demiArkadaş diye hitap etmezsen müteşekkir olurum.
İşlemcinin fanında macun var .
Uzay montaj yapacaksın ama onu da söyleyeyim . Evet gerek kalmaz.yani attıklarrınızı alınca başka biirşeye gerek kalmayacak demi
kasa olmasa da olur,teşekkürlerUzay montaj yapacaksın ama onu da söyleyeyim . Evet gerek kalmaz.
Kasada ister isen https://www.hepsiburada.com/canar-951rd-atx-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-HBV00000OWINR?magaza=Canar Store&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.61.4
Arkadaş diye hitap etmezsen müteşekkir olurum.
.
Oyun oynayana olmuşBunu al![]()
Elektronik Devre Elemanları - GittiGidiyor
Elektronik Devre Elemanları en uygun fiyat seçenekleriyle GittiGidiyor'da! Elektronik Devre Elemanları ürünlerini incelemek için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Oyun oynayana olmuşBunu al![]()
Elektronik Devre Elemanları - GittiGidiyor
Elektronik Devre Elemanları en uygun fiyat seçenekleriyle GittiGidiyor'da! Elektronik Devre Elemanları ürünlerini incelemek için tıklayın!www.gittigidiyor.com
bu çok kötü ilk nesil pentium var ekrna kartı bilene yok içinde dostum sen bu işten galiba anlamıyorsunMesaj otomatik birleştirildi:
acayip kötü ama en ucuz
Bence sen anlamıyorsun. Bu fiyata başka önerin varsa bekliyoruz.bu çok kötü ilk nesil pentium var ekrna kartı bilene yok içinde dostum sen bu işten galiba anlamıyorsun
Piyasanın düzelmesini bekleyin.bana toplayabildiğiniz en ucuz pcyi toplar mısınız ? sıfır olsun
Hayır Anlıyorum Babamın ve kendi bilgisayarımıda kendim topladım en ucuz bilgisiyar dedin bende sana en ucuz bilgisayarı gösterdim.bu çok kötü ilk nesil pentium var ekrna kartı bilene yok içinde dostum sen bu işten galiba anlamıyorsun
hocam almayın. SSD`si sorunlu.ne kadar ediyor bu
bu iyiymiş ama neden bu kadar ucuz,site güvenilir mii de,salatalık göndermesinler sonra elimize