En ucuz iPhone 7 nerede satılıyor?

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Bugün çeşitli ülkelerdeki iPhone 7 satış fiyatları baz alınarak hazırlanan yeni bir karşılaştırma raporu yayınlandı. Tahmin edin bakalım ilk sırada hangi ülke var? ( Pahalıdan ucuza doğru sıralanmıştır )

en-ucuz-apple-iphone-7-hangi-ulkede-satiliyor.jpg


Birçok kişinin bildiği “Bir mal kendi ülkesinde en uygun fiyatla satılır” söylemi, yeni yayınlanan ve birçok ürünü kapsayan bir fiyatlandırma raporuyla bir kez daha doğrulanmış oldu. Bu ürünlerden biri olarak seçileniPhone 7, sizce hangi ülkede en pahalı satış etiketine sahip olabilir?

En ucuz iPhone 7 nerede satılıyor?

Deutsche Bank tarafından yıllık olarak yayınlanan ve birçok farklı ürünübaz alan "Dünya Fiyatlarının Haritalandırılması" raporuna bu yıl, Apple’ın sevilen akıllı telefonu iPhone 7’nin 33 ülkedeki satış fiyatlandırmasının yer aldığı bir liste de eklendi.

en-ucuz-apple-iphone-7-hangi-ulkede-satiliyor-1-1494115489.jpg


Yukarıda yer alan ve en pahalıdan en ucuza doğru sıralanmış listeyebaktığımızda, şüphesiz birçok kişinin tahmin ettiği veya bildiği üzere ilk sırada Türkiye yer almakta. Ayrıca yine tahmin edilebileceği üzere en ucuzfiyatlandırma Amerika’da.

Yayınlanan bu liste bizlere bir kez daha gösteriyor ki, gerek yüksek vergioranları gerekse orantısız kâr payları gibi birçok farklı sebepten dolayı, en pahalı Teknolojiyi kullanan ülkeler arasında maalesef birinci sıradayız.
 

denissMDTV

Asistan
Katılım
20 Şubat 2017
Mesajlar
359
Reaksiyon puanı
127
Puanları
43
Markanın piyasa değerini ülkeye yansıtmamak gerek,bizde ekonomik gelişmelerden önce daha önemli tartışma konuları var..bi kavga kaos ortamında ekonomide istikrar ve para biriminde düşüş olur bu da normal ...

Ne yazık ki Rolex ve Maybach da pahalı ve pahalılanmaya can atıyorlar
 

F1kan

Müdavim
Katılım
14 Ekim 2016
Mesajlar
3,771
Reaksiyon puanı
1,882
Puanları
113
Yaş
28
Kol gibi dedikleri bu sanırım.
 

BatuhanKoçak

Asistan
Katılım
11 Şubat 2013
Mesajlar
327
Reaksiyon puanı
70
Puanları
28
Bende Amerika diye biliyorum,fakat şöyle bir durum var Amerika hariç tüm ülkelerin 1 yıl garanti süresi var.Sadece Amerika için bu geçerli değil.
 
Üst