En son neyi, ne zaman sorguladınız ?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Soru: En son neyi, ne zaman sorguladınız ?

Ben bugün, sosyal medyada insanların kendini kanıtlama çabasının nedenini sorguladım.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
İnsanlar neden Tiktok kullanıyor ? Bu uygulamayı kullanan ve video çeken insanların akıllarından ne geçiyor ? Saçma sapan bir videodan akım denen şey neden oluyor ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Her gün o kadar çok şey sorguluyorum ki artık hatırlamıyorum çoğunu.
En çok sorguladığım düzensizliğin adaletsizliğin sebebi. Sözde sağlayan çok şey var ama hepsi sözlerden ibaret.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
İnsanlar neden Tiktok kullanıyor ? Bu uygulamayı kullanan ve video çeken insanların akıllarından ne geçiyor ? Saçma sapan bir videodan akım denen şey neden oluyor ?
Çünkü insanlarda, ünlenme ve gösteriş merakı var. Hayatta hiçbir başarısı olmayan insanlar, bu şekilde kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Tabiiki bu sözüm tüm tiktok kullanıcılarına değil, gerçekten kaliteli işler çıkaranlara lafım yok.

Reaksiyon puanı
6,373
Şu kendinden nefret ettiren şahısın neden aşırı aşağılayıcı, sert, iğneleyici ve tamamen yalan-iftira dolu konuştuğunu sorguladım.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Soru: En son neyi, ne zaman sorguladınız ?

Ben bugün, sosyal medyada insanların kendini kanıtlama çabasının nedenini sorguladım.
Insanlar kendi suçlarını görmeyip niye suçlu arıyor diye sorguluyorum hep.. misal korona tedbirlerine uymuyor ama başkasına uymuyor diye kızıyor

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
PHP tarafından decode edilmiş JSON API ile sunucu adını ve ek bilgilerini sorguladım.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Insanlar kendi suçlarını görmeyip niye suçlu arıyor diye sorguluyorum hep.. misal korona tedbirlerine uymuyor ama başkasına uymuyor diye kızıyor
Nedeni, suçunu kabullenmeyip, bastırmak ve sorumluluktan kaçınıp kendini masum göstermek.