Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jonny Deep ( Jack Sparrow) bence bu sefer çok iyi rol yapamamış gibi. Esprileri filan önceki serilerde daha güzeldi.
Sanırım bi seri daha gelecek 10/7 --- Gönderi Güncellendi ---
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wonder Woman
Amazonları filan iyi yapmışlar. Ares'i kimse tahmin edemezdi süpriz olmuş. Müzik seçimleri filan güzeldi. 10/6
Bu kadar yapmacık bu kadar kalitesiz sahneler beklemiyordum kimseye tavsiye etmiyorum. O kadar çok boş ve yapmacık sahneler varki özellikle final tam bir komedi ;sıkıcı ve muhtemelen izlediğim en kötü süperkahraman filmi.
it:
film genellikle çok sıkıcıy dı, yan tarafımda oturan gençler sonlara doğru film bitsede gitsek diye söyleniyordı ben de aynı moddaydım.
filmin durağan ve sıkıcı olmasını filmin sonunda anladım 1. bölümün sonu diyodu. demekki 2. film çıkarabilmek için konudan kısıp saçma türk dizileri gibi uzatmışlar konuyu.
genellikle kurgu orjinaldi tabi sıkı film takipçisiyseniz bazı sürpriz olayları tahmin ediyorsunuz
yedinci hayat:
gerçekten beğendim bikaç yeri tahmin edilebilir olmuş ama genellikle muhteşem bir film. gerilimi yaşatıyor aksiyonlar gerçekçi. bi kızın tüm kötü adamları dövdüğü filmler gibi değil.
Normalde türk filimlerini pek sevmem. Sinemada türk filmi izlediğimde pek vaki değil.Ancak bu film gerçek bir başyapıt.Mutlaka izlemenizi öneririm.
NOT: Filmi izleyecek kişiler, internet üzerinden konuyla ilgili yazılmış köşe yazılarını mutlaka okumalarını tavsiye ediyorum.Filmi daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.Zira filim, sıradan izleyiciler için "anlaşılır" olmaktan çok uzak.
Olayın sabit bir konu olay seçilmesi biraz sıksada, o anın psikolojisini yanstıyor. Adamlar geri çekilmeyi korkaklık olarak değil tam tersi sahip çıkma ve bir kurtarma operasyonu ile yüceltip, askerine sahip çıkıyor. Görsellik fena değil, konu işlenişi daha iyi olabilir. Allahtan süreyi uzun tutmamışlar. 10/7