Soru En son hangi filmi izlediniz?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
mirn.jpg

Mission: Impossible - Rogue Nation (Görevimiz Tehlike 5)

Baştan sona aksiyon hiç bitmiyor. Klasik serinin klişe sahnelerini yine güzel kullanmışlar. Tom Cruse Görevimiz Tehlike 1'de neyse Görevimiz Tehlike 5'de de o, harika oyunculuk sergilenmiş. Mekanlar efektler çok güzeldi. Arada güzel esprilerle film iyice keyfili olmuş. Sinemada izlemenizi tavsiye ederim. 10/8,5

Filmin başındaki uçak sahnesi çok iyiydi. Baktım millet koltukları tutuyor sanki onlar düşecek :) Motorlu kovalamaca sahneleri de çok iyiydi. O yüzden iyi bir sinemada izleyin.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Furious Seven

Abartının da bir noktası olur ama bu filmde o yok. Hep daha fazlası olabilir. Erotizmin de dibine vurmuşlar.
Diğer filmlerden bir eksiği, fazlası yok. Yalnız sondaki Paul'e veda sahneleri çok duygusaldı.
7/10

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
RocknRolla

Snacth, Lock Smoke vs izleyen ben nasıl da bunu gözümden kaçırmışım... :bored:

Güzel film. Sağlam kadro. benden 7.5

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
düzeltme : lock stock and two smoking barrels olacaktı, lock smoke yazmışım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Görevimiz Tehlike 5
Bol aksiyonlu eğlenceli senaryosu da güzel daha ne olsun izleyin derim S1000 RR sahneleri ayrı bi güzeldi :) 8/10

Before We Go
İzlediğim ender güzel aşk filmlerinden film boyunca hiç sıkmadı keşke bitmeseydi dedim ilk defa 8/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
zrTV542.jpg

The Imitation Game (2014)

ikinci dünya savaşında nazilerin kullandığı telsiz haberleşme sisteminin (Enigma) kırılabilmesi adına bir gurup dahi ingilizin mücadelesi konu edinilmiş. Pek bi aksiyon yok ve konu da biraz yüzeysel geçilmiş ama her halükarda, Benedict Cumberbatch'ın de üstün oyunculuğuyla sıkmadan izlettiriyor. Tavsiye ederim. 7.7/10

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bagger Vence Efsanesi

Zaman zaman hayata olan inancınızı yitirdiğinizde izlenebilecek bi film. Kesinlikle zaman kaybı değil. 360 tv de denk geldim ve izledim. Sabah sınavım var ama bırakamadım.
"Bu kazanılan değil, oynanan bi oyun"

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Jobs'ı izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Açlık oyunları da olabilir. İkisinden birini izlemiştim en son.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Stone

Sağlam kadro, dandik film.
3/10

The DUFF

Tam bir ergen filmi. Ama ilginç bir şekilde içimde güzel duygular uyandırdı.
3/10

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Inception

Bilim-kurgu dünyasına uzak olduğumdanmıdır bilmem, aşırı şekilde etkilemedi. Film içine çekiyo evet ama tarzım değil :)
Interstellar benim için kat kat daha iyiydi. En azından gerçek konseptlerden yola çıkarak bi kurgu yapılmıştı orada.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
zrTV542.jpg

The Imitation Game (2014)

ikinci dünya savaşında nazilerin kullandığı telsiz haberleşme sisteminin (Enigma) kırılabilmesi adına bir gurup dahi ingilizin mücadelesi konu edinilmiş. Pek bi aksiyon yok ve konu da biraz yüzeysel geçilmiş ama her halükarda, Benedict Cumberbatch'ın de üstün oyunculuğuyla sıkmadan izlettiriyor. Tavsiye ederim. 7.7/10

Hocam sen hala burdamısın ya:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ruhlar Bölgesi 3 - İlk 2 sine oranla biraz geride kalmış diyebilirim genel anlamda yine iyiydi. İzlenebilir, tavsiye.
Dabbe Zehri Cin - Dabbe serisi git gide çıtayı yukarıya çekiyor. Özellikle konu bakımından çeşitlenmesi oldukça umut verici. Film güzeldi, sadece oyunculukları beğenmedim. Siirtli ablamız hariç, '' Sen benim kim olduğumu bilir misin, sor sana anlatsınlar'' Siccin kadar olmasada izlenebilir güzeldi.

http://www.imdb.com/title/tt1591095/
[url]http://www.imdb.com/title/tt3886722/

[/URL]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Inception

Bilim-kurgu dünyasına uzak olduğumdanmıdır bilmem, aşırı şekilde etkilemedi. Film içine çekiyo evet ama tarzım değil :)
Interstellar benim için kat kat daha iyiydi. En azından gerçek konseptlerden yola çıkarak bi kurgu yapılmıştı orada.

Sinemada izlemiştim ben bunu, Efsane bir film. Fakat çok karışık, bi ara ne oluyo lan dediğim olmuştu. (Rüya içinde Rüya sahnesi)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Unfriended

Sırf Shelley var diye izledim ama uygunsuz sahneler de vardı.

Hayal kırıklığı diyemem ama çok çok mükemmel bir film de sayılmaz.

Şimdi bu ölen kız bedenden bedene mi zıplıyor? Bunu da ettiler Celeste Dubois.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Mad Max: Fury Road

Böyle bir konudan en fazla belki de bu yapım çıkabilirdi. İzleyiciler de beğenmiş demek ki olmuş.
Bana kalırsa boş bir film. Bu tip fanteziler en son 90'lar da kaldı. Modernize edilip daha akla yatkın hale gelseydi iyi olurdu. Son olarak arka planlar birçok yerde sırıtmış.

4.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sI4Y6bG.jpg

Kaçis Plani (2013)

Sıradan hapishane firar filmlerinden bir tık farklı bir film. Filmin adı zaten en büyük spoiler olduğu için olayın sonucunu bilerek çerez tadında izliyorsunuz. vakit geçirmelik hoş bir izle geç filmi. 7/10

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
ilk mesajda da belirtildiği gibi izlediğiniz filmler hakkında bir iki cümle bir şey yazarsanız herkes için çok daha faydalı olur

yoksa kimse sizin hangi filmi izlediğinizle ilgilenmiyor
zira takma isimler kullanıldığı için kim olduğunuzu da bilmiyoruz :)

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
L%E2%80%99%20Affaire%20SK1%201.jpg

L'affaire SK1- Soruşturma

Çok basit bi senaryo imdb puanına aldanmayın. Hiç bir heyecan yok, sürükleyicilik yok. Suçlu ile polislerin cinayetleri çözme olayı belirsiz. Filmdeki feedbacklerde(geridönüşler) bence çok anlamsız olmuş. Ben çok sıkıldım, iki saatlik zaman kaybı, en fazla 4-5 puan eder.