Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Mandıra Filozofu
Mand305ra_Filozofu.jpg

İkinci filmin fragmanını gördükten sonra izlemeye karar verdik.
Rasim Öztekin'in de oynaması filme sıcak bakmama neden oldu.
Ve film oldukça iyi, ancak yine de ikinci filmi sinemada izler miyim bilemiyorum
78/100

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mandıra Filozof ilk filmi tv'de izlediydim çok beğendiydim. Adamın hayata bakış açısı ile, ekran başındakileri bile kendi hayatlarını sorgulamaya iten bir kurgusu vardı filmin. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Holy Motors : Arkadaş izletti. Bişi anlamadım fazla, ejşiden okuyayım dedim onların da geneli anlamamış. Film eleştirmenleri beğenmiş fakat bir çok kişi anlamayacağı için önermiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Mandıra Filozof ilk filmi tv'de izlediydim çok beğendiydim. Adamın hayata bakış açısı ile, ekran başındakileri bile kendi hayatlarını sorgulamaya iten bir kurgusu vardı filmin. :)
abartı var ama genel olarak mesajları doğru :)

DarkOptimist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film konusunda şuları soyleye bilirim ;
1-Hobbit (The Battle of the Five Army)(en son çıkanıdır ve cok güzel anlamak için seri izlemek lazım)
2-American Sniper (yorum sızın ben bişey demiyorum )
4-Lucy (biraz abartı gibi ama bilim kurgu olayında güzel)
5-percy jackson (mitaloji)

Benim tavsiyelerim bunlar yeni çıkanlardan tavsiye edebilicek varsa dinlerim

İyi Formlar

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
220932.jpg

Selam: Bahara Yolculuk

Film izleyiciye vermek istediği duyguyu, mesajı tam anlamı ile verebiliyor diyebilirim.. Başından sonuna izleyiciyi sıkmadan sonuna kadar izlettiriyor. Filmin %90 Kırgızistan topraklarında geçiyor. Görüntüler çok iyi. Kırgız oyuncuların performansları fena değildi. Sonu biraz daha iyi bitebilirdi. Filme +13 sınırı koyan Kültür Bakanlığı neyin kafasını yaşıyor onu anlamadım.
Aslıhan Güner'in ne güzel sesi varmış. Filmdeki şarkıyı bizzat kendi söylemiş. 10/7

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Wolf Creek
Wolf_Creek.jpg

vasat zaman geçirmelik film.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Open Grave
Open_Grave.jpg

Güzel bir film.Gerilim türünde izlerken merak ettiren bi yapım olmuş.
74/100

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Chappie.jpg

Chappie imdb si 7.3 dedik Huge Jackman var dedik koşa koşa gittik ama tam vasat çıktı bence. Bilim kurgusu desen bana göre çok büyük açıklıkları vardı. Dram yapmaya çalışmışlar desen hiç oralı olmamış bence. E komedisi desen tamam 1-2 sahnede gülüyor insanı ama onun dışında bir şey yok. İnsan diyor heralde çocuklar için yapılmış bir film ama gel gelelim içinde geçen bir sahneden çocuklara da hitap etmiyordu bence.Bana kalırsa film e gitmeyi düşünüyorsanız başka bir şey tercih edin benim oyum 5.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
кяαℓ тυяк;3594325 dedi ki:
Yıldızlararasını izledikten sonra hiçbir film zevk vermemeye başladı :S
Bugünkü filmimi bu filmden yana kullandım ilk defa bu türde film izledim çok güzeldi ama sonda kafam karıştı gerçi konu uzay evren olunca kafa duruyor.Ben cine5te bir proğram vardı orda da konuşuyorlardı zamanda yolculuk mümkün mü diye o zaman da kafam karışmıştı ama insan genede dinlemek inanmak istiyor bu filmde öyle oldu :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Siccin
Siccin.jpg

Arkadaşlar film korkutuyor,benim gibi ani şeylerden korkuyorsanız tam sizlik.
Gerekli gereksiz ani ses yükselmesi ve görüntü değişimi ile korkuyu enjekte ediyor.
Baya bi söylendim izlerken korku dediğin böyle yapılmaz çünkü,sırf korkutayım diye gerekli gereksiz kullanırsan efekt ve sesleri suyunu çıkarmak olur bu..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
fVQlSyx.jpg

Güzel bir filmdi. [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] nun önerisiyle izledim. 10/8

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Karışık Kaset
Karisik_Kaset.jpg

Senaryoda aşırı kopukluklar var.
ortalamanın altında kalan bir yapım olmuş.
59/100

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kaliteli versiyonları yeni düştü, aylar önce düşen berbat görüntülü DvdScr versiyonu idi.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sinemada seyretmeyi çok istedim; fakat ne biçim bir şehirde yaşıyorsam film gelmedi. 1080p RARBG indirdim. Artık evde uygun bir gece seyrederim.
Aynen hocam Christopher Nolan'ın filmini getirmediler buraya da kaç aydır bekliyordum çok şükür düştü.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sinemada seyretmeyi çok istedim; fakat ne biçim bir şehirde yaşıyorsam film gelmedi. 1080p RARBG indirdim. Artık evde uygun bir gece seyrederim.
Sinema da ilk geldiği zaman izlemiştim, sinemada izlemenin zevki ayrı tabi. Ama evde de iyi olur. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben hala 1080p 3D izlemenizden yanayım. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Neden filmleri indirip izliyorsunuz? herkes genelde indirip izliyor, dolmasını falan beklememek güzel ama 3-5gb inmesinide 3mbit internet ile beklemek işkence :D

Film inene kadar hiç bişi yapamıyorsun oyuna girsen ping, nette gezsen ölüm video izlesen dolmaz...

Ama direk internetten izlemek en mantıklısı bana göre izliyorsun ve bitiyor sonra rahatsın :D

Fakat indirip filmleri bir yerde saklıyorsanız orası ayrı tabi ki.