kayıp kızı bulamadılar mı?
Kadın ne yaptıda adam tekrar onu kabul etti sonda yada neyle tehdit etti de adam tekrar onu kabul etti bide bu filmde adam mı suçlu kadın mı onu anlayamadımHahah nesini anlamadın ya bende çok sevmem böyle durgun filmleri ama bu güzeldi diye önerdim
Kayıp değilmiş kendi geri döndü hanımefendi
Kadın ne yaptıda adam tekrar onu kabul etti sonda yada neyle tehdit etti de adam tekrar onu kabul etti bide bu filmde adam mı suçlu kadın mı onu anlayamadım
Hocam adam sevmedi de zorla onunla tekrar yaşamak zorunda gibi geldi bana ne acayip filmdi hakikaten akıllı kızdan uzak duralım biz artıkSuçlu olan kadın eşinin eskisi gibi yapabilmek için oyunlar oynadı adam öldürdü falan adamda karısını tekrar sevmeye başladı ve mutlu son aslında kocasını iyileştirmek değil hapse atmaktı ilk başta plan
Hocam adam sevmedi de zorla onunla tekrar yaşamak zorunda gibi geldi bana ne acayip filmdi hakikaten akıllı kızdan uzak duralım biz artık
N'aptınız siz ya? Hem konuyu bozmuşsunuz hem de ağır tatkaçıran vermişsiniz.
3D bekliyorum bakalım.Exodus: Gods and Kings
Gayet iyidi Christian Bale için izlenir 7/10
Hocam izleyeyim mi tavsiye ediyon mu diğer filmi de okudum bir yerde anladım o filmi bunun için ne diyorsunThe Imitation Game
Inanılmaz bir film süperdi bana böyle filmlerle gelin ya.Benedict Cumberbatch ve Keira Knightly o nasıl bir oyunculuktur öyle 10/10
Hocam izleyeyim mi tavsiye ediyon mu diğer filmi de okudum bir yerde anladım o filmi bunun için ne diyorsun
Yaşanmış bir olaydan yapılan filmler güzel oluyor çoğu zaman.The Imitation Game
Inanılmaz bir film süperdi bana böyle filmlerle gelin ya.Benedict Cumberbatch ve Keira Knightly o nasıl bir oyunculuktur öyle 10/10
Hocam izleyeyim mi tavsiye ediyon mu diğer filmi de okudum bir yerde anladım o filmi bunun için ne diyorsun
Yaşanmış bir olaydan yapılan filmler güzel oluyor çoğu zaman.
Rush filmi de çok güzeldi örneğin.