Soru En son hangi filmi izlediniz?

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Hint filmleri dublaj izlenmez yav [emoji2] gerci hic bi film dublaj izlenmez [emoji12]

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Iyi dublajli filmler var ama orjinalinin yerini tutmuyor

Hint filmlerine dublaj iyi olmaz bence [emoji2] filmin tüm güzelliğini bozar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Pane e tulipani(Bread and Tulips): Tatil sırasında bir mola yerinde unutulan kadını anlatan bir film. Bu unutulma olayı acaba iyi mi oldu yoksa kötü mü oldu? Bence izlenmesi gereken bir film. 10/7
6c8bqRt.jpg

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
PK - 30 dakika dans olmasa 10/9.9 derdim :) yinede super film.
maxresdefault.jpg

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
The-Imitation-Game-Quad-poster-Benedict-Cumberbatch1.jpg

Yapay Oyun
The Imitation Game

Hiçde beklentimi karşılamadı. Benim için hayal kırıklığı oldu resmen. Son derece sıkıcı, küçük bütçeli bir film olmuş. 10/5.5

Adamın GAY olması neredeyse filmin önüne geçmiş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

john_wick_ver3.jpg

John Wick

Yine hayal kırıklığı yaşatan bir film daha. Bencede çok yetersiz bir filmdi. Keanu Reeves bile kurtaramamış. Aksiyon sahneleri abartılı idi. 10/5

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
P.K 10/8 Filmi izlerken birşeyi farkettim hintçede amma çok yabancı kelime var :D Türkçe kelimeler bile var ya :D Dost ve ümit kelimelerini farkettim :P

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Autómata

Benzerleri olabilir ama bu film farklı. Güzel ayrıntılar vardı. İkinci film üzerinde çalışılsa iyi şeyler çıkabilir.
7.5/10

Diğer filmlerde, bilinç kazanan ya da kuralları yorumlayan yapay zekâ hemen harekete geçer, kendini ve/veya insanlığı korumak için her şeyi yapar. (Ya da insanlığı yok etmek için.) Bu filmde ise hâlâ kurallara bağlılığından insanlara zarar veremediği için kendini koruyamayan, yaşam mücadelesi veren yapay zekâlar işlenmiş. İnsanlar tarafından katledilip hiçbir şey yapamayan hayvanların masumluğu vardı, o hoşuma gitti. Robotun ağlama sahnesi de ince bir ayrıntıydı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ImageThumbnail2.aspx

John Wick (2014)

Deli Kadir tarzı bir intikam filmi. Zaten çok basit bir konu, bir de tutmuş filmin ilk saniyesinde sonunu göstererek giriş yapmışlar, tahmini zor olmayan konuyu tümden önünüze sermişler. Size de izlediğiniz bir filmi tekrar izliyormuş gibi izlemek kalmış. 7/10

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Yıldızlararası

Filmin sonunda daha vurucu bir sahne beklerdim Nolandan.

10/8

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Mucize

10 üzerinden 10. Herkes mutlaka gidip izlemeli.

Hocam lafım size değil. özellikle Mahsun ve özcan deniz filmlerini milletimiz ayıla bayıla izliyor benim için hepsi hayal kırıklığı. Aynı konuları çok daha güzel işleyen avrupa filmleri var. Bizde ya doğu versiyonu yada milli duygulardan dolayı ayıla bayıla izliyor insanlar.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Forumda bu konuyu bi de dizi konusunu engelleme şansım olsa da hepten engellesem. Faaliyet akışında gördükçe ister istemez okuyasım geliyor.
Ne zaman bir filmi indirip izlemek için planlama yapsam buradan o filmi izleyen birinin yorumu muhakkak gözüme çarpıyor ve o filmi izlemekten vaz geçiyorum daha sonra izlenecek klasörüne atıyorum öylece kalıyor.

Zaten üşengeçlikten aşırı film izleyen birisi değilim, bu forum yüzünden normalini de izleyemiyorum..
Bıktım len sizden :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Yıldızları izleme abi beğenmezsin sen :D izlenmeyecekler listesine at :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
DvdScr indirdim de izleyecem bir ara daha PK'yi bile izleyemedim üşengeçlikten.
John Wick izlicektim birazdan, yorumları okuyunca ondan da vazgeçtim. Çok dertliyim çook :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
dvdscr izleme yıldızları boşver :P

Pk cok eglenceli bi filmdi bitti diye üzülebilirsin :D

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kardeşimin ısrarı ve güzel yorumların etkisi ile büyük beklentiye girip whiplash izledim, beklediğimi bulamadım açıkçası. Filmin özel bir konusu olduğu için olabilir. Benim için 10 üzerinden 6.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
maxresdefault.jpg

çok güzel film olmuş yine ya :D

bu adam işi biliyor...9.8/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Konudaki yoğun PK trafiği içinde kaçarım olmayaraktan izledim ben de :)

Öncelikle gayet beğendiğimi belirtmekle birlikte inançlar üzerinde gereksiz olarak fazla takılıp kaldığını söyleyebilirim. Çünkü tek taraflı sorgulamış inançları hep. Diğer tarafa hiç şans vermemiş. Anlattığı kadar basit olsaydı eğer bu mesele, bu tarz mesajlar veren filmleri %99 dinlere tabi insanların izlediği gerçeğiyle birlikte, yine tamamı aynı inanç ile ayrılıyor olmazdı. Demek ki o kadar basit değil kimin yanlış kimin doğru numarayı aradığı. Yine de vermek istediği mesaj başta hindistan olmak üzere gayet iyiydi. 7.8/10

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsterstellar,çok süperdi dün gece izledim hala etkisinden çıkamadım içimde bir burukluk var her nolan filmi izlediğimde aynı duygu bir türlü alışamadım,neyse filmi izlemek isteyenler öncelikle einstein görecelik teorisi,solucan deliği ve karadelik hakkında kısa bilgi edinmelidir yoksa film havada kalır bende bu konulara bakmadan izledim herşeyi anlamıştım bir kaç video sayesinde anladım,nolan filmi teoriler üzerine çekmiş yani kesin veya kesin olmadığı belli değil,fizikçilere ve bilim adamlarına danışarak bilgiler almıs,bazı hatalar var ancak sonuçta bu bir bilim kurgu,bilimi kurgulayarak ufkumuzu genişletmek amaç.Filme 10/9 veririm sözlerimi bu cümleyle bitiriyorum.''Bir yolunu buluruz.Her zaman bulduk.''
Interstellar_ALT_Artowrk.jpeg

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
af824144c6a25914297d8654a7ed9dbd.jpg

MC Dandik

Müzikal Romantik bir film olmuş. Ragga Oktay'ın hem yönettigi hem de oynadıgı guzel bir film :) Ancak konusu biraz karmasik olmus. Acemiliktendir diyelim :)
7.5/10

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resident Evil serisini bilmeyen yoktur herhalde:lol::yes:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
DvdScr indirdim de izleyecem bir ara daha PK'yi bile izleyemedim üşengeçlikten.
John Wick izlicektim birazdan, yorumları okuyunca ondan da vazgeçtim. Çok dertliyim çook :P
hocam hala izlemedi isen izle.
dövüş sahneleri bildiğin aynı hareketleri tekrar etmekle geçmiş ve aşırı dandikti.normalde böyle kötülemem bir filmi ama acayip sinir oldum.
bunun yanında silahlı sahneler oldukça iyiydi.bir yerden alırken bir yerden vermiş. :)