Soru En son hangi filmi izlediniz?

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün The Foundation ı izledim harika bir filmdi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
nuh büyük tufan'ı izledim filmde özel harekatçı gibi sayamadığım kadar adamı tepeledi...

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dün Akşam LUCY'i izledim harika bir filmdi
Bugün Schindler'in Listesini izledim oldukça dramatikti

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Son iki haftadir izledigim ve tavsiye ettigim filmer:
  • Lucy - Iyi basladi sonunu anlamsizca cabuk bitti. (Ayni tarz "Limitless" izledim +10 kat daha iyiydi.)
  • 3 Days To Kill - izlenebilir aksiyon bir film.
  • Unknown - guzel bir sasirtmaca dolu aksiyon film :)
  • Ocho apellidos vascos - Ispanyol ve Bask zitligina anlatan bir film. guzel bir ask filmi :)
  • the equalizer - guzel aksiyon bir film
  • incir receli 2 - 1. filmi izleyip begendiyseniz, bunuda izlemelisiniz.
  • The November Man - Aksiyon film :)
  • Escape Plan - Hapisaneden kacis filmi diyebiliriz :)
  • Gone Girl - 2014 yilinin en iyi filmi diyebilirim (+18 ve aileninle birlikte izlemeyiniz)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Fury ve Gone Girl filmlerini izledim daha önce. İkisi de izlenmesi gereken filmler arasında. Fury savaş filmi olduğundan bol bol aksiyon sahnesi içeriyor ve bu tür sevenler için çok iyi. Fakat sakin ilerleyen filmlerden hoşlanan biriyseniz; size Gone Girl filmini önerebilirim. Gone Girl sakin ilerleyen bir film olmasına karşın içerdiği cinsel içerikli ve şiddet sahnelerinden dolayı aile ile izlenebilecek bir film de değil(en azından küçük çocuklarla).

İki filmde benim açımdan 10/7 den fazla bir puanı hak ediyor.(Ayrı ayrı ayırmadım, ikisi de kaliteli yapımlar işte. :) )

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Gri Kurt ve Kung Fu Jungle.

Gri Kurt çok güzeldi, Kung Fu Jungle sadece dövüş sahneleri için izlenebilir, IpMan'da ki adam oynuyor Kung Fu Jungle'da ama film idare eder gibi.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Madagaskar 3

Güzel bir animasyon izlemediyseniz izleyin. :)

Birde filmde geçen en güzel müzik bu bence;
[video=youtube;QGJuMBdaqIw]https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw[/video]
:wub: :wub: :wub:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
uBeoJ8x.jpg

Rurôni Kenshin 2: Kyôto Taika-hen (2014)

En az ilk filmi kadar sürükleyiciydi. Müziklerini ayrı bir beğendim. Uzakdoğu kılıç dövüş sanatına ilgi duyanlar kaçırmasın derim. 7.6/10

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hercules

İkinci sınıf bir film. Zaten başrol oyuncusunun bütün filmleri hemen hemen aynı seviyede. Zaman geçirmelik izlenir.
5/10

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Köfte Yağmuru 2
Kardeşim istedi diye izledik. [emoji14]

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Son of a gun
Son_of_a_Gun.jpg

izlenilebilir vakti olan ve canı sıkılan için ideal bir film.
+16 olduğunu da belirtmek gerek.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
The Drop

Film o kadar yavaş ki iki gündür seyrediyormuşum hissi verdi. Bu türü sevenler olabilir; fakat benim için tam bir zaman kaybı oldu. IMDb puanı benim için çok yanıltıcı oldu.
4/10

akıncıdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İran sinemasından bir başyapıt daha; Altın ve Bakır İmdb Puanı 7,6
Şiddetle tavsiye ederim...
Gold-And-Copper-1.jpg

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
11174770_800.jpg

Orjinal Adı: Unsere Mütter, unsere Väter

İmdb

Brad Pitt'in oynadığı Fury adlı film savaş filminin ardından tavsiye üzerine seyrettim.

Öncelikle belirteyim. 90 dakikalık üç dizi şeklinde çekilmiş bir film. 2. Dünya Savaşını Almanların gözünden anlatan bir film. Ağırlık olarak dram mevcut, savaş sahneleride var. (Fury gibi bol aksiyon beklentisine girmeyin). 5 arkadaşın savaştan önceki ve sonraki durumlarını, savaşın kötü yönünü anlatan harika bir seri olmuş. Almanlar güzel bir özeleştiride bulunmuş. 10/9

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
a3477.jpg

Aşırı sahneleri ve james franconun iğrenç ve olmasından gerekenden bile abartılı oyunculuğu yüzünden 10/6 . Adamın bir 127 saat filmine bak birde bu filmine bak :mellow:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Gone Girl

Film harika; ancak aşırıya kaçmış müstehcenlik (daha çok erkeklerle ilgili), sürenin 150 dakika olması ve -bence- saçma bir sonla bitmesi bütün güzelliği mahvetmiş. Biraz da mantık dışı olmuş. Bunlar daha makul olsaydı puanım 9 olurdu.
7/10

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gone Girl

Film harika; ancak aşırıya kaçmış müstehcenlik (daha çok erkeklerle ilgili), sürenin 150 dakika olması ve -bence- saçma bir sonla bitmesi bütün güzelliği mahvetmiş. Biraz da mantık dışı olmuş. Bunlar daha makul olsaydı puanım 9 olurdu.
7/10
Evet ilk yarısı gayet iyi filmin ama sonunda batırıyor resmen. Bir de müstehcenlik cinsiyete göre değişmez, toplumumuzda böyle bir yanlış var malesef.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Evet ilk yarısı gayet iyi filmin ama sonunda batırıyor resmen. Bir de müstehcenlik cinsiyete göre değişmez, toplumumuzda böyle bir yanlış var malesef.
Tabiî ki değişmez; ancak bunun da belli sınırları var. Bu filmde erkek tarafındaki sınır aşılmış, belirttiğim buydu. Bana kalsa izlediğim filmlerde hiç olsun istemem; çünkü benim fikrimce filmin kalitesini düşürüyor.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
The Interview

the-interview-poster.jpg

Filimde aşırı derecede argo var, rahatsız ediyor bi yerden sonra, ama gene de sonuna kadar izledim.
Genel olarak eğlenceli bir film diyebilirim, fakat Kuzey Kore'nin Sony'i neden hacklediğini ve filmin vizyona girmesini engellediğini daha iyi anlıyor insan bu filmi izledikten sonra. Aşırı derecede aşağılamışlar Kuzey Kore liderini ve yönetimini. :)
Tabi film ABD'de her ne kadar vizyona girmese de gene online satışlarda hasılat rekoru kırmış.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
El Cuerpo

Oyunculuklar fazla abartılı; gerçekçi olmadığından insanı hep dışarıda tutuyor. Kurguda aşırıya kaçılmış; madem böyle olacaktı bari izleyiciye yedirmeyi becerselerdi. Sonu tahmin edilemez; çünkü hiç ipucu verilmiyor. Filmin son beş dakikası düğüm çözülüyor. Eminim ki çok beğenenler vardır/olacaktır ama bana göre değil.
5.5/10

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Gone girl

Begendim baya 10/7.8

Sonu daha iyi olabilirmiş ama

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
StreetFightersAssassinsFist.jpg

Street-Fighter-Assassins-Fist

Street Fighter: Katilin Yumruğu

Film tadında 100 dk lık bölümlerle yapılmış uzun bir dizi gibi. Ryu ve Ken karakterlerinin nasıl ortaya çıktığını, güçlerini nasıl kazandıklarını anlatıyor. Kötü karakter "Gôki" (Akuma) çok iyi olmuş. Bütçesine göre fena değil. Devamını merakla bekliyorum. 10/6

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
maxresdefault.jpg

PK

Yine bir Amir Khaan Klasiği. İyice kendini aştı artık. Fantastik, komedi dram. Hem ağlatıp hem güldürebilen güzel yapımlarından olmuş. 10/8,5

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
PK

Yine bir Amir Khaan Klasiği. İyice kendini aştı artık. Fantastik, komedi dram. Hem ağlatıp hem güldürebilen güzel yapımlarından olmuş. 10/8,5

bu adamın filmlerini çok beğeniyorum
filmi mutlaka izleyeceğim.