BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
nuh,need for speed,evrim(Transcendence),transformers 4 en kısa zamanda maymunlar cehennemi 2'yi izleyeceğim![]()
Donnie Darko
![]()
İzlenip biten filmlerden değil. Bittikten sonra çokça düşündüren, bir daha seyretme isteği uyandıran bir yapıt.
Ben biraz da ürktüm. Filmin ne ile ilgili olduğunu yazmıyorum; çünkü tadını kaçırabilir. Ben bilmeden izledim, çok da iyi oldu.
Filmin konusu çok tartışmaya açık olduğu gibi kendisi de öyle. En başta tavşan meselesi. Neyse, onu bir kenara bırakırsak ben filmi çok beğendim. Benim için en iyi filmler arasına girdi.Matrix ve Lost tadı aldım bu filmden.
Wake up, Donnie. The Matrix has you. Follow the black rabbit.
O tavşanların sizden çekmediği kalmadı be.
Lost ile ilgisine gelince: Jack de sonunda insanları kurtarmanın sevinciyle gülerek öldü, Donnie de. İkisinde de yanlışlıkla kayan zaman çizgisi yani oluşan paralel evren sonlandırılmaya çalışıldı. (Her ne kadar Lost'ta aptallık edip senaryonun içine ettilerse de öyleydi.)
9/10
Normalde 10'da 10'luk bir film; ancak filme kattıkları korkuyu sevmedim. O yüzden 9 puan verdim. Bu türü sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir başyapıt.konusu itibari ile en üstad film yorumcularının bile çaresiz kaldığı başka bir film görmedim. herkes yorumlayacam diye resmen çırpınmış. incelemeleri biraz araştırırsan görürsün. tam bir komedi.
gerçekten adam ne film yapmış be. karmaşık film dedimi ben buna derim. hatta tek geçerim.
![]()
Hayatımda izlediğim olağan üstü filmlerden birisiydi.
Her saniyesi mükemmel, hafif açlık oyunları tadı vardı.
puanım 10 üzerinden 11
dizi olsa hergün izlerim o dereceDün izledim cidden mukemmel bir film cok surukleyici gercekten
dizi olsa hergün izlerim o derece
Dün izledim cidden mukemmel bir film cok surukleyici gercekten
yukarıda 5.5 verilmiş sen ne puan verirsin filme?
![]()
Gerçekten mükemmel bi devam filmiydi.
puanım 10/8.5
sinemada izledim, herkese tavsiye ediyorumİnternettemi izledin yoksa sinemadamı?
Youtubede baktımda çok güzel filme benziyor bide 1 cisine baktım oda çok güzel şimdi 1 cisini açtım izleyecem![]()
sinemada izledim, herkese tavsiye ediyorum
mesajı "TANRI"satanist mesaj veriyor gibi...
satanist mesaj veriyor gibi...
hacı onu demiyorPek öyle değil, Amerikada her yıl düzenlenen arınma diye bir şeyleri var bu arınma nedir? içimizde ki öfkeyi ortaya çıkartıp rahatlamak için yapılan bir şeymiş istediğin insanı öldürebiliyorsun silahlarla vb hepsi yasal saat 11 demi 12 demi ne başlıyor sabah 7 de bitiyor sanırım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Her yıl