Soru En son hangi filmi izlediniz?

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nuh,need for speed,evrim(Transcendence),transformers 4 en kısa zamanda maymunlar cehennemi 2'yi izleyeceğim :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hereafter

Şu ABD'de yayınlanan ölülerle konuşma saçmalıklarını temel almış bir film. Beğendiğim üç kısmı oldu; genel olarak etkileyici bir film değil.
5/10

The Descendants

Bir aile babasının düştüğü zor duruma çözüm çabalarını anlatıyor. Bir sona bağlanmadan bitiyor, sıra dışı bir şey yok, gerçeğin dışına çıkma yok.
7/10

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
The Fighter 10/7.7

The King's Speech 10/8

Rango ​10/7.4

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ubagu8yt.jpg

Raging Bull

Çok farklı ve başarılı bir film, hakkında bahsedilecek bir sürü şey var, kısaca: De Niro ve Pesci'nin oyunculuğu mükemmel, filmdeki boks sahneleri şu ana kadar izlediğim en iyi ve en gerçekçi boks sahneleri, filmin o zamana tepki olarak siyah-beyaz çekilmesi vs eğer boksa merakınız varsa kesin izlemeniz lazım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Donnie Darko

donnie_darko_ver3.jpg

İzlenip biten filmlerden değil. Bittikten sonra çokça düşündüren, bir daha seyretme isteği uyandıran bir yapıt.
Ben biraz da ürktüm. Filmin ne ile ilgili olduğunu yazmıyorum; çünkü tadını kaçırabilir. Ben bilmeden izledim, çok da iyi oldu.
Matrix ve Lost tadı aldım bu filmden.
Wake up, Donnie. The Matrix has you. Follow the black rabbit.
O tavşanların sizden çekmediği kalmadı be.
Lost ile ilgisine gelince: Jack de sonunda insanları kurtarmanın sevinciyle gülerek öldü, Donnie de. İkisinde de yanlışlıkla kayan zaman çizgisi yani oluşan paralel evren sonlandırılmaya çalışıldı. (Her ne kadar Lost'ta aptallık edip senaryonun içine ettilerse de öyleydi.)
Filmin konusu çok tartışmaya açık olduğu gibi kendisi de öyle. En başta tavşan meselesi. Neyse, onu bir kenara bırakırsak ben filmi çok beğendim. Benim için en iyi filmler arasına girdi.

9/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Donnie Darko

donnie_darko_ver3.jpg

İzlenip biten filmlerden değil. Bittikten sonra çokça düşündüren, bir daha seyretme isteği uyandıran bir yapıt.
Ben biraz da ürktüm. Filmin ne ile ilgili olduğunu yazmıyorum; çünkü tadını kaçırabilir. Ben bilmeden izledim, çok da iyi oldu.
Matrix ve Lost tadı aldım bu filmden.
Wake up, Donnie. The Matrix has you. Follow the black rabbit.
O tavşanların sizden çekmediği kalmadı be.
Lost ile ilgisine gelince: Jack de sonunda insanları kurtarmanın sevinciyle gülerek öldü, Donnie de. İkisinde de yanlışlıkla kayan zaman çizgisi yani oluşan paralel evren sonlandırılmaya çalışıldı. (Her ne kadar Lost'ta aptallık edip senaryonun içine ettilerse de öyleydi.)
Filmin konusu çok tartışmaya açık olduğu gibi kendisi de öyle. En başta tavşan meselesi. Neyse, onu bir kenara bırakırsak ben filmi çok beğendim. Benim için en iyi filmler arasına girdi.

9/10

konusu itibari ile en üstad film yorumcularının bile çaresiz kaldığı başka bir film görmedim. herkes yorumlayacam diye resmen çırpınmış. incelemeleri biraz araştırırsan görürsün. tam bir komedi.

gerçekten adam ne film yapmış be. karmaşık film dedimi ben buna derim. hatta tek geçerim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
konusu itibari ile en üstad film yorumcularının bile çaresiz kaldığı başka bir film görmedim. herkes yorumlayacam diye resmen çırpınmış. incelemeleri biraz araştırırsan görürsün. tam bir komedi.

gerçekten adam ne film yapmış be. karmaşık film dedimi ben buna derim. hatta tek geçerim.
Normalde 10'da 10'luk bir film; ancak filme kattıkları korkuyu sevmedim. O yüzden 9 puan verdim. Bu türü sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir başyapıt.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yeralti-yerli-film.jpg

Konusu biraz yavan kalsada Engin GÜNAYDIN ın oyunculuğundan dolayı kurtarıyor film bence

Puan olarak bence 7/10 puanı hakediyor

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Divergent

İzlerken oldukça sıkıldım, senaryosunu beğenmedim. Şimdiden 3 devam filmi görünüyor.
5.5/10

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
a3134.jpg

Hayatımda izlediğim olağan üstü filmlerden birisiydi.
Her saniyesi mükemmel, hafif açlık oyunları tadı vardı.
puanım 10 üzerinden 11

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Amazing Spider-Man 2
The_Amazing_Spider_Man_2.jpg

İlk filmi oldukça beğenmeme rağmen ikinci film için aynı şeyleri söyleyemiyorum.
Sadece zaman geçirmelik Drama türünde ilginç bir film olmuş.
Serinin 3. filmini merak ile bekliyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
W13ttcP.jpg

Vasat. ilk seriye göre bu seri her türlü hafif kalıyor. kadro, kurgu, konu sanki çocuklar için yapılmış havasında. belki de gerçekten öyle. biz boşa izliyoruz
clear.png

6.5/10

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
dawn planet apes 2014 dvdrıp olarak dustumu bılen varmı varsa pm atsın lutfen

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
yukarıda 5.5 verilmiş sen ne puan verirsin filme?

Şimdiye kadar hiç bir filme puan vermedim çünkü çok seçici bir insanım bana hitap etmeyen filmi izlemem, film sitelerinde 15 20 sayfa rahat gezinti yaparım film bulmak için yani bu filme vericeğim puan yok çünkü izlediğim her film bana göre tam puanı hak ediyor.

:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz vardır. Yani bana bu film hiç hitap etmedi. Açlık oyunlarının kopyası diyebilirim. İki filmi de "yahu yeter artık ne olacaksa olsun" duygusu ile seyrettim.
Bunlar da seri film derdinde. Imdb sitesinde 3 tane devam filmi görünüyor. (2015-2016-2017)
Açlık Oyunları'nı sevdiyseniz bunu da seversiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
satanist mesaj veriyor gibi...

Pek öyle değil, Amerikada her yıl düzenlenen arınma diye bir şeyleri var bu arınma nedir? içimizde ki öfkeyi ortaya çıkartıp rahatlamak için yapılan bir şeymiş istediğin insanı öldürebiliyorsun silahlarla vb hepsi yasal saat 11 demi 12 demi ne başlıyor sabah 7 de bitiyor sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her yıl

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Pek öyle değil, Amerikada her yıl düzenlenen arınma diye bir şeyleri var bu arınma nedir? içimizde ki öfkeyi ortaya çıkartıp rahatlamak için yapılan bir şeymiş istediğin insanı öldürebiliyorsun silahlarla vb hepsi yasal saat 11 demi 12 demi ne başlıyor sabah 7 de bitiyor sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her yıl
hacı onu demiyor
arinma-gecesi-2-anarsi-620x250.jpg

bu resimdeki satanist mesaj veriyor diyor.