Soru En son hangi filmi izlediniz?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bana kalsa green zone lone survivor'dan çok daha heyecanlı bir filmdi ama lone survivor'daki dağ sahneside başka filmde yok o ayrı mevzu lone survivor'da işlenmesi gereken konu çok yüzeysel kalmış

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
hobbit-2-smaugun-corak-topraklari-full-izle.jpg

Hobbit 2

Yüzüklerin efendisi tadı almayı umarak izledim ve umduğum başıma geldi.

İlk filme nazaran daha iyiydi, daha çok aksiyon ve görsellik vardı.

Tıpkı Yüzüklerin efendisinde olduğu gibi. İlk film giriş, 2.film gelişme ve 3. film sonuçtu. Ancak bu film serisi 3'leme ile kalmayacak gibi.

Filme notum: 10/8,5

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] o filmin bununla hiç ilgisi yok.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
@SARKAT, @7.42 Lone Survivor izlemedim henüz ama Green Zone olabilir mi konuştuğunuz film? http://www.imdb.com/title/tt0947810/

Yok Yeşil Bölgeyi seyrettim. Bence bu filmden daha iyiydi. Abd nin pisliğini gösteriyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@SARKAT diğer filmin adı neydi? Ben izlemedim o yüzden tanıdık gelmedi.

Arşivime bakıyorum. Ama o son sahnesini özellikle bir filde izlediğime eminim.

Ya da Dejavu mu yaşıyorum ne :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok Yeşil Bölgeyi seyrettim. Bence bu filmden daha iyiydi. Abd nin pisliğini gösteriyordu.

Arşivime bakıyorum. Ama o son sahnesini özellikle bir filde izlediğime eminim.

Ya da Dejavu mu yaşıyorum ne :D

Black hawk down olabilir mi diyeceğim ama ben öyle bir sahne hatırlamıyorum:D

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Non-stop. Türkiye'de sinemalarda oynadı mı emin değilim ama güzel filmdi.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1408 izledim ama izlediğime pişman oldum hayatımdan 117 dk çalındı resmen. gayet saçmaydı. olaylar guzeldı ancak bırbırıne ıyı baglanamamıs.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Non-stop. Türkiye'de sinemalarda oynadı mı emin değilim ama güzel filmdi.

Oynadı

Black hawk down olabilir mi diyeceğim ama ben öyle bir sahne hatırlamıyorum:D

Yok oda değil.

Aslında konu olarak "Bruce Willis'in "Güneşin Gözyaşları" filmine benzer. Bunda esir yok sadece.

tears-of-the-sun.jpg

Ama Lone Survivor'un en sonundaki Afgan Köyünde kalışı ve kurtuluşu vardı bi filmde onu hatırlayamadım.

Edit Aha dur buldum hangi filmdi.

forces-speciales-movie-poster1.jpg

[h=2]Özel Kuvvetler - Special Forces[/h]http://www.sinemalar.com/film/84271/special-forces-2011

Gazeteci bi kızı kurtarmaya çalışıyorlardı. Sonu benziyor biraz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hobbit 2

Yüzüklerin efendisi tadı almayı umarak izledim ve umduğum başıma geldi.

İlk filme nazaran daha iyiydi, daha çok aksiyon ve görsellik vardı.

Tıpkı Yüzüklerin efendisinde olduğu gibi. İlk film giriş, 2.film gelişme ve 3. film sonuçtu. Ancak bu film serisi 3'leme ile kalmayacak gibi.

Filme notum: 10/8,5

üçleme olarak kalacak :)

Oah2ngq.jpg

Solaris (1972)

Çok çok çok yavaş ilerleyen bir film ama Tarkovsky üstadın tarzı bu. yeri gelir bir çalı parçasına 2 dk kilitli kalır ekran. filmi ileri almak istersiniz ama daha öncesinde Tarkovsky'nin herhangi bir filmini izlediyseniz eğer, saygısızlık olacağını düşünüp ilerletmez sabredersiniz. Ve sabrın sonu selamettir her zaman.

Filme gelecek olursak, yine allak bullak etti düşünce dünyamı. hayatım boyunca hiç bir zaman düşünmediğim, düşüncemin en derinliklerinde bile hiç bir zaman hissetmediğim, ürkütücü duygu ve düşüncelerin kıyısından geçtiğimi çok rahat söyleyebilirim. Üstad izleyiciye bu duyguları yaşatmak istemişmidir bilinmez ama beni enteresan duygu ve düşüncelere sevk etti. Sevgi mi desem, neden sevgi mi desem, ne desem bilemedim. Açıklanabilir düşünceler olmadığı çok kesin. 8/10

Arkadaşlar çok ağır bir felsefesi var. günümüz alışılageldik filmlerini izler gibi izlemeye koyulursanız yarısına gelmeden kapatırsınız. Eğer izlemeyi düşünüyorsanız size tavsiyem öncelikle Tarkovsky'nin "Stalker" filmi izlemeniz.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6

The Raid 2: Berandal ..

İlk filmi izlediyseniz çok bir şey demeye gerek yok zaten kesinlikle izlemeniz gereken bi film..

aksiyonun bolca olduğu bi film..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Pirates of Silicon Valley (1999)

WMkMTs4.jpg

Microsoft ve Apple'ın kuruluş dönemi ile ilgili belgesel tadında bilgi dolu bir film.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Eyvah Eyvah 3
video_img_08012014123451.jpg

İzleyecek bir şey bulamadıysanız zamanınız bol öldürmeye çalışıyorsanız izleyin.yoksa vasattan öte gidemeyen bir film.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
the_raid_2_berandal.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2265171/

Bu filmin alt yazısını bulamıyorum, telif haklarından dolayı da yayımlanmayacağı konuşuluyor malum alt yazı sitelerinde.

Acaba sizlerde var mıdır ?
[MENTION=38650]neet[/MENTION] [MENTION=32361]SARKAT[/MENTION]

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Recep ivedik 4 nete düşmüş denk geldim bi bakıyım dedim yani sadece bir iki saniyede güldüm diğer herşey çok çocukça ve hiç komik değil, nasıl bu kadar çok izlenmiş herkes bayılmış anlamadım gitti.

Trans diye bir film izledim yaklaşık 15 dakika önce bitti aynı İnception gibi anıların içinde anılar vs vs çok süper bir filmdi dikkat gerektiriyor baya. :D

Baskın 2'yi izledim ve berbat olmuş. Yani berbattan kastım film başarılı dövüş sahneleri vs vs ama o baskın 1'de ki aksiyon falan nerdeyse 2de hiç yok. Kısaca konusu hiç sarmadı beni 2cisinin.

Ejderhanı nasıl eğitirsini ilk çıktığı gün izlemiştim ve nickimden biliyorsunuzki Vikingleri severim :), dün tekrar izledim herşey tazelendi ve ejderhanı nasıl eğitirsin 2ye gittim sinemasına oda çok güzel ve çok zevkliydi.

Kaptan Amerikanın şu son çıkanını izledim dün.

Afflicted diye bir filmide yine dün izledim çok süperdi.

Haunt diye bir korku filmi var şimdi izlemeyi düşünüyorum ne derseniz?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Alt yazı desteği için teşekkürler arkadaşlar hepsi de tam uyumlu ama bu sefer de indirdiğim filmin formatı hoşuma gitmedi. 720p indirdiydim güya ama alt yazı uyumuna bakarken görüntünün biraz kalitesiz olduğunu fark ettim.

YIFY sürümünü beklemek mantıklı olacak sanırım.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alt yazı desteği için teşekkürler arkadaşlar hepsi de tam uyumlu ama bu sefer de indirdiğim filmin formatı hoşuma gitmedi. 720p indirdiydim güya ama alt yazı uyumuna bakarken görüntünün biraz kalitesiz olduğunu fark ettim.

YIFY sürümünü beklemek mantıklı olacak sanırım.

YIFY'den aşağısı bizi kesmez:D