S
SDN Okuru
SDN Okuru
sevkat yerimdar
@arekamint bende onu geçenlerde izlemiştim düşündüren aynı zamanda geren süresine rağmen sıkmayan ve hızlı ilerleyen nadir filmlerdendir
--SPOILER--Hocam filmin sonunda sizce dicaprio filmin en başından beri aklı yerinde değil miydi ? Yoksa sonradan mı oldu ?Ben en çok burada takıldım.
--SPOILER--
Hocam ben de burda çok takılmıştım sonra filmi dikkatlice ikinci kez izleyince adamın deli olduğu ortaya çıkıyormesela kadının su içtiği sahnede bardağın kaybolması adli müffetiş olan chuck'ın silahının kınını çıkarmayı becerememesi ilk sahnede yaşlı kadının leo'yu leo'nun da kadını tanıması adamın deli olduğunu ortaya çıkarıyor
--SPOILER--
Forrest Gump
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0109830/
Geç izlediğim harika bir film daha..
Gerçekten çok iyiydi.
Welcome-to-Dongmakgol.2005
![]()
Bir bölgede çatışmaya giren bir grup Kuzey ve Güney Kore askerinden kurtulanlar, tesadüfen savaştan habersiz Dongmakgol adlı bir kasabada karşılaşırlar. Fakat köylülere zarar vermemek için köyden ayrılana kadar zorunlu ateşkese giderler. Ayrıca köyde, keşif uçuşu yaparken düşen bir Amerikan askeri de bulunmaktadır. Bu üç taraf, bir süre de olsa Dongmakgol'da beraber yaşamayı öğrenmek zorunda kalacaklardır. (Sinemalar Özeti)
imdb puanı: 7.9/10
sinemalar puanı: 6.9/10
DivxPlanet Puanı: 7.8/10
sarangi puanı: 8.9/10
TürkçeAltyazıOrg Puanı: 8.1/10
Benim Puanım 7.6/10
Yer yer güldüm, yer yer hüzünlendim, yer yer küfrettim.
![]()
Gravity - Yer Çekimi
Bu filmin nesine 8.2 puan vermişler bilmem. Tamam görsellik güzel ama 2 kişi ile film çekmişler. Konu ilginç de olsa bence ortalama bir film. 10/5.5
uzayla alakalı değil ama 2-3 kişilik filmlerde bu çok başarılıyahu konusuda ilginç değil , uzayda mahsur kalma vs temalı filmler çok fazla.
adamlar 2 kişiyle film çekmişler bari deddim sonunda askerler vs gelcekmi dedim oda yok figuran'da tutmamışlar , 2 kişi + 1 adam sesi olmaz üzere 3 kişilik film![]()
Var mı Karlar ülkesi (Frozen) 'ni izleyen?