Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yürü Be, Üstat... Sen de bizdensin..
Yalnız dikkat ediyorum özellikle Aamir Khan'ın filmlerini izliyorsun..
Gerçi Aamir de Can'dır.. Bollywood olsun taştan olsun..
En son Khrish 3'ü seyrettim.. Şimdi de Dhoom 3'ün adam gibi kaliteli bir versiyonunu bekliyorum.
Die Hard,Die Hard 2
Bourne serisinden sonra en iyi aksiyon serisi diyebilirim Die Hard serisi hakkında ilk film güzeldi ve komikti ikinci film ise biraz başarısızdı seriye göre ama ikinci filmde çok iyi bugün üçüncüyü izleyeyim
Farklı bir kurguda gerçekleşen romantik bir drama.
Oldukça hoşuma gitti filmin özellikle bir kaç parça seçimi harikaydı.
Imran Khan'ın Kareena Kapoor ile olan bir filmini de listeme aldım.
bana biraz robert pattinson'ı andırdı.
97/100
Die Hard 3
İlk başlardaki temposu ve komedi unsurlarıyla ilk filmi aratmaz diyordum ama Bruce Willis şov hiç yok gibiydi yinede güzel bir filmdi
Gerilim ve Suç türlerinin karışımı Slav filmlerinden biri daha! Rahatsız edici içerikleri barındıran bu filmin yönetmeninin de İsveçli olması beni şaşırtmadı.
Sonu her zaman beklediğiniz gibi bitmeyecek. Burada mı bitti l.n böyle bitmesin bitemez diyeceğiniz bir film.
Oyunculuklar bence çok iyiydi. 7/10 Bizde kötü rol oynayan adamı sokakta dövüyorlar ya bu filmi burada çekseler başroldeki elemanları asarlardı.
Şimdi bitidik filmi, tek kelimeyle muhtşem bir filmdi. Kurgusundan, aksiyonuna kadar 10 numara bişeydi. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum http://www.imdb.com/title/tt1670345/
Bir zaman yolcusunun hikayesini anlatıyor film ama diğer zaman yolculuk filmleri gibi değil. Daha çok kelebek etkisine benziyor fakat, zamanda değiştirdiği şeyler geleceği aşırı derecede değiştirmiyor. Bu yönüyle kelebek etkisinden ayrılıyor.
Bu filmde zaman yolculuğu aslında ders verme amaçlı olarak verilmiş bence.
Neyse filme vereceğim puan 10/7,5 olurdu.
Not: Film yavaş ilerliyor bu nedenle aksiyon severler için sıkıcı olabilir.
Bir de şu müziğini beğendim.
[video=youtube;8mkvQBAWyic]http://www.youtube.com/watch?v=8mkvQBAWyic[/video]