Soru En son hangi filmi izlediniz?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
jbh2eu5n.jpg

6.5/10

http://imdb.com/title/tt1922685/

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Memento'yu ilk 25 dakikadan sonra bıraktım. Bir de Ghajini'ye çakma dersiniz. 10 numara film. :D

Bende Nolan filmi diye sonuna kadar bekledim ama hem hareketsiz hem de beni şaşırtan bir şey olmadı böyle filmlerde hareket lazım ama Ghajini hem komik hem güzel hem de bol aksiyonlu bu filmdede şaşırtan bir şey olmadı ama yinede Memento dan iyidir

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az önce The Wolverine' i izledim

Sert konuşmak istiyorum ama forum kuralları müsade etmiyor.

Filmin yönetmeni o kadar beyin özürlüymüş ki iyileşme özelliği bastırılan Wolverine pençelerini çıkarıp soktuktan sonra parmak araları hemencecik iyileşiyor.

Bir de şu saçma sapan korkutma yerleri var ulen Wolverine'nin kafa Adamantium isterse girsin kurşun iyileşme özelliği sanki bir şey olacak

Filme puanım

10 üzerinden 0

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ne yani adamın pençeleri çıkması yeterince saçma değil de parmak aralarımı saçma geldi :):P izlemeyin söyle gundirik filmleri yada izleyin ama ciddiye almayın adamım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tekrar izledim, izlemeyenler için önerebilirim. Güzel bir filmdir.

m9GPOdm.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
valla bu kadar ciddiye alcağını bilsem yorum yazmazdım. nys ben kimsenin adamlığına laf etmeyimde konu kapansın

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
insidious-2.jpg

Harikaydı, çok beğendim. Birinci filmden daha iyi olmuş, izlemeyenler birinci filmi izleyip öyle izlesinler.

İlk filmdeki sorularınızın cevabını bululuyorsunuz.

Ve yine James Wan çok iyi bir iş çıkarmış. 3. Film'in de geleceğini filmin sonunda görebiliyorsunuz, sonu şaşırtıcı bakalım üçüncü filmi bekleyip göreceğiz.

Gerilim - Korku severlere kesinlikle tavsiye ederim.

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar The Man From Earth. Çok bilinmez belki ama sınırları zorlayacak kadar akıl ürünü bir film. Şiddetle tavsiye ederim.
anyba6uz.jpg

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Önceden yüklediğim fakat ön yargılarımdan dolayı uzun süredir arşivimin tozlu raflarındaydı.Ortalamanın üstünde denilebilir.

MV5BMzIxOTQyODU1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ4Mjg4Nw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
21032275_20130827110359642.jpg

yılın savaşı oldukça güzel bir filmdi... dans türü filmleri seven arkadaşlar için kaçırılmaması gereken ve 2.sinin sinyalini veren müzikal bir film... izleyin pişman olmazsınız

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
The-Hunger-Games-Catching-Fire-soundtrack-608x608.jpg

IMAX salonda oynuyor diye IMAX salonuna gittim.Girerken gözlük vermediler.Şaşırdım.Sordum neyin nesidir "IMAX filmler ne zamandan beri gözlüksüz izleniyor" diye."Film IMAX değil sadece IMAX salonda oynuyor" dediler."E peki kardeşim neden IMAX olmayan filmi IMAX salonda oynatıp IMAX parası alıyorsun.Normal salonda izlerdim o zaman o daha ucuz çünkü.Ben IMAX izlicem diye fazladan para verdim IMAX salonu tercih ettim" dedim.Bişey diyemediler.Uzatmadım bende.Girdim filmimi izledim güzelce.

Birincisini izlemediyseniz önce birincisini izleyin.Çünkü 3.süde yolda : )
İlk filmde konuyu zaten çok beğenmiştim.Çok orijinal bir hikayeye sahipti.Çok güzel bir seri olacağını belli etmişti.Serinin ikinci filmide bir o kadar güzel ve duyguluydu.Jennifer Lawrence'ın güzelliğinin ve oyunculuğunun tavan yaptığı bir film.Ben çok beğendim.İzlemenizi öneririm.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
tamam-miyiz-afisi.jpg

Farklı bir film. Engelli akrabası veya tanıdığı olan varsa kendisini kesinlikle tutamayabilir.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Stalingrad (2013)

Alt yazısı olmadığı halde çatışma sahnelerinin güzelliğine kapılarak seyrettim. Birkaç abartılı ve göze batan sahne dışında efektler harikaydı. Ancak senaryo ve film olarak pek beğenmedim.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Shutter Island
Muhteşem bir filmdi ama sonunu anlamadım adam delimi yoksa delirtilmeye mi çalışılıyor anlayan varsa aydınlatsın beni

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] deli hem de zır deli.. :)
Güzel filmdir gerçekten.

Ama delide olmayabilir çünkü sonunda fenere götürüyorlardı(fenerde işkenceler,ameliyatlar yapılıyordu) ama çekimler,oyunculuklar,hikaye süperdi neyse bu kadar spoiler yeter:)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Shutter Island
Muhteşem bir filmdi ama sonunu anlamadım adam delimi yoksa delirtilmeye mi çalışılıyor anlayan varsa aydınlatsın beni

3-3.5 sene önce izlemiştim çok beğenmiştim o zamanlar. Senaristleri muamma finalli film ve dizileri tekrar gündeme getirip, moda haline çevirmişlerdi. Tekrar izlenesi filmlerden bir tanesi..