House at the End of the Street
klasik yeni eve taşınan komşular yan komşudaki cinayeti merak eder korkar falan filan...
klasik yeni eve taşınan komşular yan komşudaki cinayeti merak eder korkar falan filan...
lotr serisinden sonra filmler çok kısa geliyor bende izliyorum.beklediğim filmlerin olması da bu döneme geldi öyle her filmi de izleyemiyorumSon iki sayfadır izlemediğin film yok![]()
lotr serisinden sonra filmler çok kısa geliyor bende izliyorum.beklediğim filmlerin olması da bu döneme geldi öyle her filmi de izleyemiyorum
sırada
star wars , district 9 , cloud atlas var bi 2 sayfa daha giderim var yani,
50" 3D tv nin de siparişini verdik bakalım daha da çoğalır benim izleme fantezim![]()
he ya bizimkinin tüpü bitti bitecekThe Cold Ligt Of Day: Ajan filmi ve her zamanki gibi ajanların birbirleri arasındaki çatışmayı konu alıyor diyelim.
TV önemli bak baya farkediyor görüntü.![]()
he ya bizimkinin tüpü bitti bitecekbüyük ekranlı diye değişmiyorduk ama bu yıl başında indiim olursa alıcaz
![]()
nasıl özellik aradığınızı bilemiyorum ama Vestel de büyük indirimler varhe ya bizimkinin tüpü bitti bitecekbüyük ekranlı diye değişmiyorduk ama bu yıl başında indiim olursa alıcaz
![]()
3-4 gün oluyor sanırım torrent'te düşeli iyi hatırlattın bakalım nasıl olmuşÇanakalle 1915
çok klasik olmuş daha iyi olabilirdi 10/5
benim için çözünürlüğü iyi 3d ve 106 ekran olması lazım fiyatta 1000-1500 medimarkettten geçen alcaktımda hiç biri kafama yatmadınasıl özellik aradığınızı bilemiyorum ama Vestel de büyük indirimler var
biz EW'den aldık oraya da bakabilirsiniz.uygun fiyat kaliteli modeller var.
ekran boyutu önemli tabiBilgisayar ekranında izlediğin hd filmlere hd demezsin tv de izledikten sonra.![]()
Benim Samsung her türlü filmi oynatıyorEski bide LCD
Baskın diye bir film izledim bu kadar mı heyecanlı olur bir film. Endenozyalı arkadaşları tebrik etmek gerekir bence. Aksiyon dedim mi budur yani . Baştan sona kadar hareket , aksiyon, kan , kavga vuhhuuuu![]()
Ölü takliti yap kadim dostumBen beğenmedim. Çünkü senaryo varsa da filmin sonudaki iki satırlık cümle :hammer:
Ölü takliti yap kadim dostum![]()
![]()
Pitch Perfect (2012)
Bomboş bi adamım her tür filmi izlerim diyorsanız tavsiye ederim ama yok günde sadece bir film izlerim ve onunda sağlam olmasını isterim diyorsanız yaklaşmayın.