Soru En son hangi filmi izlediniz?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
44956_4.jpg

SHAME (2011)

Öncelikle belirtmem gerekir ki bu film herkese göre değil. Özellikle 18 yaş altındakilerin izlemesini tavsiye etmem.

Bol miktarda Melankoli ve cinsellik ihtiva eder.

--az buçuk spoiler--
30 yaşını aşmış iç dünyasında çalkantılar yaşayan bu sebeple kendini cinselliğe vermiş yalnız bir adamın hikayesini anlatıyor film.
Genellikle ağır giden bir havası var.

Dark City'de Jennifer Connely'nin şarkı söyleme sahnesine çok benzeyen bir sahne var. Ve yine filmin en baba sahnelerinden biri.
Şöyle bişey;
Shame-carey-mulligan-25100277-2048-1363.jpg

7/10

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
guzel bir filim takip sahnelerı kovalamaca sahnelerı guzel gercekden tipik kedı fare oyunu gerilimi yuksek akiıyonu bol bı flılm

The-Bourne-Legacy-2012-2-650x365.jpg

[video=youtube;cdtUdEoE-Q4]http://www.youtube.com/watch?v=cdtUdEoE-Q4[/video]

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yazmayacaktım ama tekrar gözden geçirince dayanamadım.

Fetih 1453
Biri, İstanbul'un Fethi ile ilgili film çekilecek de, sen de filmi seyrederken tiksineceksin dese çok gülerdim. Fakat gerçek oldu. İstemsiz olarak içimden sürekli küfür etmek geldi.

Bu oyuncuları sokaktan mı topladılar? Filmin başında arkaplanların bilgisayar yapımı olduğu aşırı belli olması dikkatimi çekti fakat oyunculuğu gördükten sonra onlar çok önemsiz kaldı.
En önemli rollerde dahi oyunculuklar çok kötü. Lise müsameresi gibi. Karşılıklı konuşmalar "ben konuştum, sıra sende" tadı veriyor. Dedim ya lise tiyatrosu gibi. İzlediğiniz hiçbir dizi ya da filmde böyle bir sahne görmezsiniz.
El, kol, vücut hareketleri rezalet.

Her şeyi bir kenara bıraktım; canlandırmaları, arkaplanları, senaryoyu, işlenişi vs. (ABD sinemasıyla bire bir kıyaslayacak kadar zalim değilim.) Bir film yapıyorsun 3. sınıf oyuncuları niye oynatıyorsun? Tek derdin demek ki kolay para kazanmak.

Milletin beğenmediği Cüneyt Arkın filmlerini öpüp başıma koyarım, hiç değilse bir duygu veriyor. Bu filmde hiçbir duygu bulamadım.

İntihar bombacıları da koymuşlar, hey Allah'ım ya. Tekrar tekrar baktıkça sinirleniyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben bir de dizilerimizde ki kıytırık konulara rağmen ortaya konulan oyunculukları görünce filme daha çok öfkeleniyorum. eleştiriyoruz ama bazı dizilerimizde gerçekten çok sağlam, inanarak ortaya konulan oyunculuklar var. üstelik çoğusu yeni yüzler, acemi oyuncular. demek ki bu yönde bir sıkıntımız yok. o halde bu filmdeki oyunculuklar, replikler neden bu kadar sığ arkadaş.

gerçi sorunun cevabı en baştan gayet açık. adam sevgilisine baş rol vermiş. :P

faruk aksoy benim için bitmiştir.

Reaksiyon puanı
31
NytcL.jpg

Filmin başlarında biraz sıkılmaya başlamışken devamında sürükleyici bir şekilde devam ediyor izlenilebilir hoş bir film olmuş 10/7
(Adım Roger Brown boyum 1.68 biliyormusunuz bence bu yeterde artar) :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
504b8f3ea1f4b.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1541160/

Puanı 6,3. Ama ben çok beğenmedim. Oyunculuklar çok basit, kurgu iyi değil. 10/5

yenilmezler-izle.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0848228/

Bence bu puanı haketmiş. Görsellik süper. Kaptan Amerika biraz zayıf kahraman olarak kalsada film güzeldi. İkinciside gelecek gibi. 10/8

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Prometheus

MV5BMTY3NzIyNTA2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE2NjI4Nw@@._V1._SY317_.jpg

Ekranda bir şeyler oynadı, ben de baktım. Sürekli şunu soruyorum: Tamam da, eeeee?
Filmde sorgulanan hiç bir şeyin cevabını alamıyorsunuz. Devam filmine hazırlık için bir film çekmişler. Büyük ihtimal ikincisini de çekip üçüncüsünde voleyi vuracaklar. Eğer bu filmi tek başına değerlendireceksem, vakit geçirmelik bir film derim. Eğer devam edecekse -ki büyük ihitmal edecek- güzel bir giriş olmuş, devamını bekliyoruz.

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
o değilde geçen fight club u izledim o da tv de çıktığı için tutup internette falan uğraşmadım tv de denk geldi izledim ben böyle saçma film görmedim adam kendini dövüyo. sen filmi anlamamışsın diyeceksiniz baştan söyliyim anladım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Prometheus

MV5BMTY3NzIyNTA2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE2NjI4Nw@@._V1._SY317_.jpg

Ekranda bir şeyler oynadı, ben de baktım. Sürekli şunu soruyorum: Tamam da, eeeee?
Filmde sorgulanan hiç bir şeyin cevabını alamıyorsunuz. Devam filmine hazırlık için bir film çekmişler. Büyük ihtimal ikincisini de çekip üçüncüsünde voleyi vuracaklar. Eğer bu filmi tek başına değerlendireceksem, vakit geçirmelik bir film derim. Eğer devam edecekse -ki büyük ihitmal edecek- güzel bir giriş olmuş, devamını bekliyoruz.

Eski alien serisiyle bağlantısı var. Prometheusun sonraki serisinde bağlantıyı daha ayrıntıya inerek verirler işte. :)

Tarz olarak Maymunlar Cehennemi:Başlangıç gibi bir şey ...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
açıkcası ben de umduğumu bulamamıştım. charlize theron'da fazlasını bulduğumu saymazsak :)

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutsal Damacana'nın 2.filmine bakmıştım. Yarısına gelmeden kapattım.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tepenin gözleri
Tv'de izledim, dikkatimi çekti ve devam ettim. Beğendim, gerilim olarak gayet güzeldi. 10/7

Tepenin gözleri 2
İlkinden sonra devamına bakmak istedim, devamı biraz daha iticiydi ama oda idare ederdi. 10/6

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Once-Upon-in-America.jpg

Once Upon a Time in America - Bir Zamanlar Amerika'da (1984)

Gayet güzel bir konusu var. Dönemin ruhu anlatılabileceği en iyi şekli ile anlatılmış ve izleyiciyi o dönemin içerisine çekilebilmiş. Ancak mevcut konusu için 4 saat süre fazla olmuş. Süre olarak hiç bir zaman yargısız infaz yapmam, 4 saatin üzerinde olan filmler de izledim ama o süreyi dolu dolu geçirip, sürenin hakkını vermesi lazım. yoksa bu durum dezavantaja dönüşüyor. 2.5 - 3 saat bu filmin tam süresi olurdu.

Her halükarda izlenilmeden geçilmeyecek bir film. eğer izleme konusunda tereddüt yaşıyorsanız hiç düşünmeden izleyin derim. bu oyunculukları günümüzde bulmak neredeyse imkansız. 7.8/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
what to expect when you're expecting
sıradan zaman geçirmelik çerezlik bir film.
eşi hamile olanlar izleyebilir :mrgreen:

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
fVeBv.jpg

The Thing (2011) korku/bilim-kurgu tarzında bir film. Bu tarzı sevenler için sürükleyici bir yapım senaryo yönünden orijinal değil oyunculuklar vasat ancak bunlara fazla takılmazsanız 100 dakika boyunca heyecanla izleyeceksiniz.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Gri-kurt-filmi-2.jpg

Liam Neeson hatırına izlenir ama başarısız bir film. Çok fazla etkilenmedim. İzlenebilir bir film fakat çokta abartmaya gerek yok.

10/5.5

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
O adam tozlusayfa'da oynamış mıydı ya ben mi yanlış hatırlıyorum. :P

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Men in Black 2 ve 3

Son filmi ikinci filmden daha çok beğendim boş zamanı değerlendirmek için izlenebilir film serisi.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Resident-Evil-Retribution_Cinema_4892.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1855325/

Serinin bir hayranı olarak diyorum ki en berbat filmi olmuş serinin : (
Efektler falan Üst düzeyde,orası tartışmasız.

10 / 7 verdim hatrına

Solda ki kırmızılı çok hoştu : )

Resident-Evil-Retribution.jpg

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@ReDo gayet normal zaten serisinin en kötü filmi bir öncekiydi, artık filmin bir konusu şusu busu kalmadı yapılacak sunulacak herşey yapıldı artık karakterleri yukarıdaki gibi garip garip giyindirip, görsel efekti basıp 3D gözlüğü taktırtmak.

Benimde filmden bir beklentim yok, o yüzden sinemada 3D olarak izleyeceğim bari görsel efektin keyfini çıkartayım.
5yr_color.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1195478/

Jason Segal'i çok beğenirim. En beğendiğim komedyenlerdendir. Bu filmide kendisi yazdı.
İlk yazdığı filmde kendisi tipik bir romantikti, duygusal darbe yerdi, onla bunla sevişirdi kamera önünde çıplak dolaşırdı tamam iyi güzel dedik güldük.
2. film yine 1. nin kopyası yine sevişme, çıplak sahne yine espiler falan derken yine güldük geçtikde
Baba 3. film etti halen kıçını izliyoruz :D

Garip bir adam film komedi filmi ama çok durağan 2 saat falan sürüyor zaten. Çok güzel ince espiriler var ama ben çok keyif almadım. 10 üzerinden 5 ancak alır. O da Emily Blunt un o güzel ingiliz aksanı için :D :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
uSxt2.jpg

İzlemeyen yoktur da öyle mesajım bulunsun diye ekledim. Konu üst sıralara çıksın. 10 numara bir filmdi.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Bugün sinemada Expendables 2 yi izledim ve şu an Cüneyt Arkın filmlerine haksızlık edildiğini anladım.Vur kır yüzlerce kişinin arasına gir hiç bişey olmadan çık,zorda kalınca piyango gibi ekipte olmayan birisi sizi kurtarsın vs. Puan verecek olursam 5/10.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
@ReDo gayet normal zaten serisinin en kötü filmi bir öncekiydi, artık filmin bir konusu şusu busu kalmadı yapılacak sunulacak herşey yapıldı artık karakterleri yukarıdaki gibi garip garip giyindirip, görsel efekti basıp 3D gözlüğü taktırtmak.

Benimde filmden bir beklentim yok, o yüzden sinemada 3D olarak izleyeceğim bari görsel efektin keyfini çıkartayım.
5yr_color.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1195478/

Jason Segal'i çok beğenirim. En beğendiğim komedyenlerdendir. Bu filmide kendisi yazdı.
İlk yazdığı filmde kendisi tipik bir romantikti, duygusal darbe yerdi, onla bunla sevişirdi kamera önünde çıplak dolaşırdı tamam iyi güzel dedik güldük.
2. film yine 1. nin kopyası yine sevişme, çıplak sahne yine espiler falan derken yine güldük geçtikde
Baba 3. film etti halen kıçını izliyoruz :D

Garip bir adam film komedi filmi ama çok durağan 2 saat falan sürüyor zaten. Çok güzel ince espiriler var ama ben çok keyif almadım. 10 üzerinden 5 ancak alır. O da Emily Blunt un o güzel ingiliz aksanı için :D :D
dediklerinle aynı fikirdeyim.ve bu yüzden günlerdir izlemekte kararsızım ve yine izlemeye yanaşacağımı sanmıyorum bu yorumundan sonra :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION]

Bu son filme kadar herşey güzeldi,az da olsa mantıklıydı.

Keşke geçen ki filmde finali yapsalardı.

İşin kötü tarafı bu son film değildi
Filmin bitiminde devamı gelecek gibi.

O karakterler oyunda ki karakterler,
Filmi bitirmeden onlarıda ön planda gösteriyorlar.

Ve Bu iki karakter oyundan filme yansıdı :

http://3.bp.blogspot.com/_LZpX875USJw/TSNYQ2megdI/AAAAAAAACmE/3a1INse9B-Y/s1600/resident-evil-4.jpg

http://wallpapers.latestscreens.com/1024x768/residentevil4/residentevil4-03.jpg

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@sebastiantr

Bu son filme kadar herşey güzeldi,az da olsa mantıklıydı.

Keşke geçen ki filmde finali yapsalardı.

İşin kötü tarafı bu son film değildi
Filmin bitiminde devamı gelecek gibi.

O karakterler oyunda ki karakterler,
Filmi bitirmeden onlarıda ön planda gösteriyorlar.

Ve Bu iki karakter oyundan filme yansıdı :

http://3.bp.blogspot.com/_LZpX875USJw/TSNYQ2megdI/AAAAAAAACmE/3a1INse9B-Y/s1600/resident-evil-4.jpg

http://wallpapers.latestscreens.com/1024x768/residentevil4/residentevil4-03.jpg

Bu film son film diye lanse edilmişti ama final yapmaya kıyamadılar anlaşılan nasıl olsa zombie herşekilde satıyor diye :D
Ortaya 2 de hatun attıkmı off tadından yenmez.
-Tom para sayma makinelerini hazırla yeni Resident evil çekiyoruz. picture it "Resident Evil Endless"

:D :D :D :D

[MENTION=38650]zoki[/MENTION] yani izlede önceki filmlerinden fazlasını bekleme. Benimde beklentim yüksekti ama hayal kırıklığı yaşadım desem aynıdır önceki filmleri ile aynı tarzda yine.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION] i love you man ve Forgetting Sarah Marshall kadar hiç bir filmi eğlendirmedi beni bu film de yakınından geçmez sanırım.izlerim çok boş olduğum bir vakit :)