3D-Clan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Gri kurttu izledim eh biraz iyiydi ancak sonu ne amaçla öyle bitti anlamadım 

Başrolde Liam neesonu görünce beklentisi yüksek bir film bekliyordum tamamen hayal kırıklığı 110 dakikalık filmde sadece 2 kere kurtları gördük filmin ismiyle ne alakaysa oda çok ayrı bir muamma çok durağan ilerliyor kısacası beğenmedim 10/3
Başrolde Liam neesonu görünce beklentisi yüksek bir film bekliyordum tamamen hayal kırıklığı 110 dakikalık filmde sadece 2 kere kurtları gördük filmin ismiyle ne alakaysa oda çok ayrı bir muamma çok durağan ilerliyor kısacası beğenmedim 10/3
Malesef hocam sırf sonunu merak ettiğim için tamamen izledim yoksa yarıda kapatırdımO kadar kötü mü yav?
Malesef hocam sırf sonunu merak ettiğim için tamamen izledim yoksa yarıda kapatırdım
Tabi yinede sana kalmış sonra izleyip film güzelmiş deyip bana kızma![]()
![]()
o kadar kötüyse izlemem zaten yani "ulan senin önereceğin filme" tarzı bişeyle kulağını çınlatmayacağım merak etme![]()
şaka bir yana iyi oldu önermediğin yoksa 2 saatimi aptal bir filme verecektim az daha
Prometheus izledim ama beklediğim gibi değildi. Hele o son ne öyle predator Alien doğuyo . Bunlar alienları, insanları yarattıysa(Filmde geçen.) o zaman predatorlarıda yaptılar herhalde.![]()
Filmde onu bunu insana benzeyenler yaratmışya dedim bunlarıda onlar yaptıPanpa.
Bak filmin başında devasa insana benzeyen yaratık uzaylı vs.varya onlar insan ırkını yaratmışlar yani bizleri,filmde bu şekide gösteriyorlardı.
Lakin bu devasa insanımsı şeyler Alien gibi yaratıkları kullanarak insan ırkını yok etmeye çalışcaklarmış,artık neden böyle bir katliama hazırlanıyorlarmış orasını bilemedim,ama planları ters tepki yapmış ve kendi sonlarını hazırlamışlar.
Alienler alayını gebertmiş
Yani Predator falan ayrı hikaye.
Bi filmle alakası yok şuan gibi.
Onları katıp kafamızı bulandırma![]()
Filmde onu bunu insana benzeyenler yaratmışya dedim bunlarıda onlar yaptıŞaka yani.
Bir de filmde onların kendi gezegeninin olmayabileceği, sadece alienları yarattıkları üs olabileceği söyleniyor. Hatta filmin sonunda kurtulan kız onların gezegenini bulmak için yola çıkıyor. Yani bir ikinci bölüm gelebilir belki o zaman daha detaylı açıklarlar belki. Predatora bakma ama ben uydurdum onu.![]()
filmler bağlantılı bu arada. İlk alien filmi trailer 58. saniyeye bak.![]()
Demek istediğim Prometheus aslında son noktayı değil de olayların başlangıcını anlatmış gibi birazda.
The Prestige bu akşama hazırladım bakalım hiç izlemedim![]()
artık hiç değil :devil:Hiç mi
![]()
bir ton film tavsiye ediyoruz hiç izleyen yok![]()
kim onlarbir ton film tavsiye ediyoruz hiç izleyen yok![]()
Özelden tavsiye verme sende.aslında lafım özelden tavsiye isteyen bir kaç kişi içindi. benden tavsiye istiyorlar, gidip başka filmleri izleyip burada yorumluyorlar. izlemeyeceksen niye istiyorsun
@zoki @Alnair Alsad
gözüm üstünüzde![]()
Özelden tavsiye verme sende.Halk içinde istiyorsan iste diye cevap yaz.
O zaman ben tavsiye istiyorum.