Soru En son hangi filmi izlediniz?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
kafa avcıları - film gerçekten sürükleyici.
[video=youtube;MBjn4tdxC00]http://www.youtube.com/watch?v=MBjn4tdxC00[/video]

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1392170.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1392170/

Güzel bir film izlediğinize pişman olmayacaksınız

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
rab_ne_bana_di_jodi_top_1249428358.jpg

Kelimeler kifayetsiz kalır,
2'nci izleyişim,
Yine pert etti.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dabbe 2'yi izledim. Çok beğendiğimi söyleyemem.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Açlık Oyunları'nı izledim.Hiç beklediğim gibi değildi.

Reaksiyon puanı
31
IwtRk.jpg

Tekrar izlemeye değdi bu aralar çok sık yapıyorum bunu kendi yılına göre oldukça iyi bir bilim kurgu filmi 8/10 :)

jeuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
totalrecall2012review.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
http://www.imdb.com/title/tt1386703/
Imdb'de verilen puana göre yorum yapmak yanıltıcı olabilir çünkü daha önce http://www.imdb.com/title/tt0100802/ denenmiş bir konunun tekrar sunulması muhtemelen hayranları tarafından pek hoş karşılanmamış.Ama konunun işlenişinde yapılan değişikliklerle ortaya çıkan bu yeni film bence tatmin ediciydi.Özellikle atmosfer ve sanat yönetimi gayet başarılıydı.İzlememiş arkadaşlara tavsiye ederim.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
my name is khan'ı izledim tek kelimeyle muhteşemdi. bir hint filmi. khan adlı bir adamcağız var bunu değişik bir hastalığı var ilk görünüşte zihinsel özürü var sanılabilir ama aslında öyle değil aklında hiç bir problemi yok. bu adam amerikaya gidiyor ve olaylar orada başlıyor. bu adam müslüman çok iyi bir hayatı oluyor ta ki 11 eylüle kadar.

Reaksiyon puanı
31
oE7tb.jpg

İnanın söze nerden başlayacağımı bilemiyorum film izlemeden önce bir çok sitede yorumlara baktım gerçekten çok üzüldüm büyük bir kesime filmi beğendirememişiz hep bir kusur bulma peşindeler yok ulubatlının aşkıymış yok ulubatlı fatihten daha öne sürülmüş yok filmin bütçesiymiş yok müzikleri iyi değilmiş yok bilmem neler daha nice saçma saçma şeyler okudukça insan çileden çıkıyor.
Bu olumsuz eleştirilere hak verdiğim tek nokta görsel efektlerin daha iyi olma kısmı idi. bunlara çokta takılmamak gerekiyor kim ne derse desin benim koltuklarım kabardı tüylerim diken diken oldu Türklüğümden bir kez daha gurur duydum bu filmi beğenmeyenler gitsin titanik yüzüklerin efendisi felan izlesin puana gelince bu filme değer biçmek benim haddime değil. [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] 1080p olmasa bile biran önce izlemelisin :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
-Beneficence- hocam bence abartmışsın ya ne alaka her gün böyle bir sürü film seyrediyoruz ayrıca bu filmden gurur duymak çok abes yapımcısı paraları indiriyor cebe Türklüğü, milliyetçiliği kullanarak duysa duysa o gurur duyar ayrıca Osmanlı'nın Türklüğü temsil ettiğini de nereden çıkardın? Osmanlı Devleti ve padişahlarının çoğu Türk soyundan bile gelmiyor. Çok uluslu bir devletti. Benim için Türkiye hakkında gurur duyulacak tarih Atatürk ile başlıyor.

Reaksiyon puanı
31
-Beneficence- hocam bence abartmışsın ya ne alaka her gün böyle bir sürü film seyrediyoruz ayrıca bu filmden gurur duymak çok abes yapımcısı paraları indiriyor cebe Türklüğü, milliyetçiliği kullanarak duysa duysa o gurur duyar ayrıca Osmanlı'nın Türklüğü temsil ettiğini de nereden çıkardın? Osmanlı Devleti ve padişahlarının çoğu Türk soyundan bile gelmiyor. Çok uluslu bir devletti. Benim için Türkiye hakkında gurur duyulacak tarih Atatürk ile başlıyor.
Sevgili hocam bir konuda olaya yanlış yönden yaklaşıyorsun bu ülkede cebine para indirenleri saymaya kalksak binlerce sayfa isim çıkar
Bir diğer husus tamam padişahlar yabancı bayanlarla evlenmiş bunu kimse inkar etmiyor ama bu büyük imparatorluğu layıkıyla yönettiler hepsi kendini bir Osmanlı hanedanı olarak gördü zira böyle olmasa 500 yılı geçkin ayakta duramazdı.
Türkiye hakkında gurur duyulacak tarihe gelince Atatürk'ün yeri elbette çok ama çok ayrı lakin ondan öncesininde değerini bilmek gerek diye düşünüyorum neden biz Osmanlı torunuyuz dediğimizide unutma:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104

Gidin Fransız kaynaklarını İngiliz Kaynaklarını bir okuyun. Padişahlara hep Türk İmparatoru, bu coğrafyaya da Türkiye derlerdi. Sankim Kayı Boyu oğuzdan gelmiyor. Şu anda bile yabancı hatunlarla evlilik yapılıyor. Şimdi onların çocuklarını da sen Türk saymazsın. Yazık yazık Atatürk Türk Tarih Kurumunu boşuna kurmuş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
oE7tb.jpg

İnanın söze nerden başlayacağımı bilemiyorum film izlemeden önce bir çok sitede yorumlara baktım gerçekten çok üzüldüm büyük bir kesime filmi beğendirememişiz hep bir kusur bulma peşindeler yok ulubatlının aşkıymış yok ulubatlı fatihten daha öne sürülmüş yok filmin bütçesiymiş yok müzikleri iyi değilmiş yok bilmem neler daha nice saçma saçma şeyler okudukça insan çileden çıkıyor.
Bu olumsuz eleştirilere hak verdiğim tek nokta görsel efektlerin daha iyi olma kısmı idi. bunlara çokta takılmamak gerekiyor kim ne derse desin benim koltuklarım kabardı tüylerim diken diken oldu Türklüğümden bir kez daha gurur duydum bu filmi beğenmeyenler gitsin titanik yüzüklerin efendisi felan izlesin puana gelince bu filme değer biçmek benim haddime değil. @dgncn 1080p olmasa bile biran önce izlemelisin :)

yüzüklerin efendisine laf mı söyledin? yok canım, yapmamışsındır öyle bir hata. :P

Ben filmden hiç de gurur duymadım çünkü destanların destanı senaryo zaten hali hazırda orada duruyordu. İsterdim ki bu kadar beklemişken gerekirse bir bu kadar daha bekleseydi ama o destan, kendisine yakışır destansılıkta efekt, kurgu, ve oyuncu kadrosu ile, dillere destan bir film olarak vücut bulsaydı.

yapmasaydı kardeşim. şu an ancak bu şekilde yapabiliyor iseydik eğer, gerekirse bir 15 yıl daha bekleseydik ama adam gibi yapsaydık. elin Korelisi Nato gücüyle, bizim ta buralardan dedelerimizin gidip mücadele vermesi ile paçasını zor kurtardığı ülkesinin kurtuluşunu öyle emekler harcayıp film haline dönüştürmüşler ki, çoğu hollywood savaş filmlerine tercih edilip, bütün dünyada izlenildi. Bizim şu filmi Türkiyeden başka hangi ülke izler?

Neresinden başlayayım ki, film baştan sona fiyasko. En basitinden oyuncular sanki bir müsamerede gibi, replikleri duygudan tamamen yoksun, bağıra bağıra okuyorlar. efektler desen tümden rezalet, adamlar bir animasyon filminin üzerine sonradan monte edilmişler gibi. Müzikler filmden bambaşka bir alemde ilerliyor... Savaş sahneleri, youtube'da izlediğimiz amatörler tarafından yapılmış çalışmaların çoğundan daha kötü. savaş sahnelerinin diğer bir rezaleti de 1 tane özgün sahnesi olmaması. Yüzüklerin efendisinden, truvadan, şurdan burdan kopyalayıp yapıştırmışlar. Fatih'in en büyük hamlesi gemilerin denizden yürütülmesi bile neredeyse hiç gösterilmemiş.

Ayrıca bu fatih kaç yaşında arkadaş, Fatih İstanbulu kaç yaşında feth etti ? Adam en az 37-38 yaşında yav.

Bir de utanmadan o beton suratlı sevgilisine başrol vermiş. kadın yeteneğin yanında teğet bile geçmemiş.

Kısacası genç nüfusun milli duyguları üzerine bina edilmiş, tamamen para odaklı, gelecekte belki efsane olarak çekilebilmesinin de önüne taş koyan, hiç olmasaydı dediğim rezil bir film.

Eğer gururlanacaksam Rusların yaptığı şu filmde gururlanırım. Adamlar bize bizden daha saygılı ve hayran.

4396.jpg

Turetskiy gambit (2005)

Bu nasıl bir filme bakış? hatta bırak filmi nasıl bir dünyaya bakış? evlerden ırak.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Helâl, @topalsolucan. Müthiş tespitlerde bulunmuşsun. Ben de kendi fikrimi belirteyim. Millî duygudan tamamen yoksun bir film. Gurur duyma meselesi de tamamen beklenti içinde filmin seyredilmesinden kaynaklı.

Son izlediğim film:
Captain America
Filmden o kadar sıkıldım ki, parça parça 5-6 kerede seyredebildim. Tam bir palyaço filmi. :D
Merak ettiğim esas adamı filmin başında nasıl o kadar tıfıl gösterebilmişler.
4/10

Reaksiyon puanı
31
yüzüklerin efendisine laf mı söyledin? yok canım, yapmamışsındır öyle bir hata. :P

Ben filmden hiç de gurur duymadım çünkü destanların destanı senaryo zaten hali hazırda orada duruyordu. İsterdim ki bu kadar beklemişken gerekirse bir bu kadar daha bekleseydi ama o destan, kendisine yakışır destansılıkta efekt, kurgu, ve oyuncu kadrosu ile, dillere destan bir film olarak vücut bulsaydı.

yapmasaydı kardeşim. şu an ancak bu şekilde yapabiliyor iseydik eğer, gerekirse bir 15 yıl daha bekleseydik ama adam gibi yapsaydık. elin Korelisi Nato gücüyle, bizim ta buralardan dedelerimizin gidip mücadele vermesi ile paçasını zor kurtardığı ülkesinin kurtuluşunu öyle emekler harcayıp film haline dönüştürmüşler ki, çoğu hollywood savaş filmlerine tercih edilip, bütün dünyada izlenildi. Bizim şu filmi Türkiyeden başka hangi ülke izler?

Neresinden başlayayım ki, film baştan sona fiyasko. En basitinden oyuncular sanki bir müsamerede gibi, replikleri duygudan tamamen yoksun, bağıra bağıra okuyorlar. efektler desen tümden rezalet, adamlar bir animasyon filminin üzerine sonradan monte edilmişler gibi. Müzikler filmden bambaşka bir alemde ilerliyor... Savaş sahneleri, youtube'da izlediğimiz amatörler tarafından yapılmış çalışmaların çoğundan daha kötü. savaş sahnelerinin diğer bir rezaleti de 1 tane özgün sahnesi olmaması. Yüzüklerin efendisinden, truvadan, şurdan burdan kopyalayıp yapıştırmışlar. Fatih'in en büyük hamlesi gemilerin denizden yürütülmesi bile neredeyse hiç gösterilmemiş.

Ayrıca bu fatih kaç yaşında arkadaş, Fatih İstanbulu kaç yaşında feth etti ? Adam en az 37-38 yaşında yav.

Bir de utanmadan o beton suratlı sevgilisine başrol vermiş. kadın yeteneğin yanında teğet bile geçmemiş.

Kısacası genç nüfusun milli duyguları üzerine bina edilmiş, tamamen para odaklı, gelecekte belki efsane olarak çekilebilmesinin de önüne taş koyan, hiç olmasaydı dediğim rezil bir film.

Eğer gururlanacaksam Rusların yaptığı şu filmde gururlanırım. Adamlar bize bizden daha saygılı ve hayran.

Turetskiy gambit (2005)
Yorumuna başlamadan önce ne güzel söylemişsin senaryo hali hazırda orda duruyordu diye çünkü konuyu bildiğiniz için sizde hayal kırıklığı yarattı diğer sölediklerin senin şahsi fikrindir o konuda yorum yapmak istemiyorum zira söyemek istediklerimi dile getirdim her şeye bir kulp aramaya kalkarsak yüzüklerin efendisi gibi saçma bir yapıt görmedim diyebilirim harry potter güçleri vs tamamen bakış açısıyla ilgili bir durum bugün para odaklı olmayan bir film varmı Allah aşkına bunu sen söyleme bari yüzüklerin efendisini savunmak için olur olmaz şeyler söylüyorsun sen yine o para tuzağı 3 serilik filmi izlemeye devam et belki para amacı gütmemişlerdir :P

immortim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pamuk prenses ve avcı'yı seyrettim beğenmedim. seyretmenizi önermiyorum arkadaşlar.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
fetih1453'ü dün gece bende izledim:)
film güzel olmasına güzel tamam :) ama oyuncular cok kötü
18 milyon dolarlık film ama animasyon sıfır
kalenin yıkılma sahnelerini falan görünce animasyon filmi sandım valla billa..
imdm puanı 10/9 bu filme max 10/7 verilir oda konusu için..

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Gerilim, Gizem, Psikolojik Sevenlere Tavsiyemdir.
Filmi izleyecekseniz sadece izleyin.o siteeden o siteye atlayıp film hakkında yapılan yorumlara bakmayın.spoiler görüp izlemek istemeyebilirsiniz.izleseniz bile tad almazsınız.Sadece İzleyin derim.

Divxplanet'ten
Bilgi :Karısından(Bello) acı bir şekilde ayrılan, ünlü gerilim yazarı Mort Rainey (Depp), göl kenarındaki evinde hiç beklenmedik bir şekilde John Shooter adındaki tehlikeli bir yabancıyla(Turturro) karşılaşır. Rainey'nin onun kısa hikayesini çaldığını iddia eden, psikopat Shooter adalet istemektedir. Shooter'ın talebi tehditlere ve ardından cinayete dönüştüğünde Rainey yardım için özel bir dedektife (Dutton) başvurur. Kontrolden çıkan olaylar zinciri ve korku dolu anlar durdurulamaz hale gelir ve artık Rainey hiç kimseye ve hiçbir şeye güvenemeyeceğini anlar.

Şimdiden Keyifli İzlemeler ; )

Reaksiyon puanı
31
n6NX1.jpg

Başrolde Liam neesonu görünce beklentisi yüksek bir film bekliyordum tamamen hayal kırıklığı 110 dakikalık filmde sadece 2 kere kurtları gördük filmin ismiyle ne alakaysa oda çok ayrı bir muamma çok durağan ilerliyor kısacası beğenmedim 10/3

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tek bişey diyorum osmanlıya ve atatürk'e hayranım 1453 te ben çok beklentiye girdim sinemada izledim savas sahneleri patlama sahneleri okadar basitki söyledikleri kadar para harcadıklarına inanmıyorum. Kurgu desen söylenicek söz bulamadım işler güçler dizisinin kurgucusu bile daha profesyonel daha iyi ya o geçişler falan harika yani adam düşünüyo :) En son gölge oyunlarını izledim izlemeyed deger bi flimdi çok iyi değil di ama izlenilebilirdi.

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2

prometheus tam benlik bi film bilim kurgu sevenlere tavsiye ederim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
men-in-black-3-poster.jpg

Men in Black 3 (2012)

Bir an olsun sıkılmadan izledim. Orta karar bir konusu, gayet kaliteli replikleri vardı. Serinin güzel bir devamı olmuş. 7.3/10