- Reaksiyon puanı
- 31

Tamamen zaman kaybı Filmde açıklanamayan çok konu var bilim kurgu filmlerine hakaret eden cinsten iki saatimin boşa gittiğini düşünerek 3/10
![]()
Tamamen zaman kaybı Filmde açıklanamayan çok konu var bilim kurgu filmlerine hakaret eden cinsten iki saatimin boşa gittiğini düşünerek 3/10
Filmin konusu ne![]()
Afiş görünmüyormu hocam..?Hangi film?
Afiş görünmüyormu hocam..?
Bir grup hortumun insanlara karşı mücadelesi![]()
evet o da izlemek istediklerim arasında tavsiye eden çok oldu ikisinde de will smith oynuyomuş onda da baya bi aynılarThe Cabin in the Woods (2011) : Tavsiler üzerine izledim sonundaÖncelikle evet ilk yarısında sıkıcı olan sonra farklı bir işleyişle beklenmedik bir son yapmışlar. Başroldeki kızı beğenmedim mal gibi bakıyor sanki , Chris Hemsworth bu dizide ne işi var anlamdım çok tanındık bir yüz değil ama Sağlam filmlerde başrol oynadı açıkcası bu filme yakıştıramadım. Sonundaki Tanrı kavramını biraz saçmalamışlar bence olmasada olurmuş. Fazla söze gerek yok tavsiyelere uyalım
HELL 2011 : Konusu itibariyle dünya ortalamasındaki 10 derecelik artış ile akabinde gelen susuzluk , açlık gibi şartlarda hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı anlatmaya çalışıyor. Başkada birşey yok zaten film de Oldukça sıkıcı bir film. Tavsiye etmem.
![]()
Man On a Ledge : Sam Worthington başrolündeki film Basit bir tema üzerine güzelce kurgulanmış gerçi bitişinden birşey anlamadım 1sa 40dk izlememe rağmen sanki 2. bölüme geçicemde devam edicek sandım. Sürükleyeciydi bu aralar film kıtlığında tavsiyedir. Sam Worthington bide saçlarını kazıtsa bu herife uzun saç yakışmıyor
Digi , I RObotu beğendiysen I Am Legend (ben efsaneyim) e de bak. İkiside ayrı PC oyunu olsalardı aynı oyun motorunu kullanmışlar derdim , Robotlarla Yaratıkların haraketleri nerdeyse aynı![]()
Hiç böyle bir senaryo beklemiyordum.Son dakika'da voleyi vurdu.Repo Men indiriyorum .
![]()
Hiç böyle bir senaryo beklemiyordum.Son dakika'da voleyi vurdu.
Kan vahşet falan güzeldi.Klasik vurdu kırdı yok "in time" filmine benzettim biraz.Bilim kurgunun dozunu fazla kaçırmasalar daha iyi olurmuş.Gerçi sonuçta adı üstünde bilim kurgu. Teşekkürler re13el.Çıkalım caddeye bir ciğer yiyelim.
![]()
![]()
izlediğim en değişik mafya filmiydi.![]()
A Dirty Carnival (2006)
Aksiyonu bol bir mafya filmi tavsiye ederim.