Soru En son hangi filmi izlediniz?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
qezj3.jpg

Tamamen zaman kaybı Filmde açıklanamayan çok konu var bilim kurgu filmlerine hakaret eden cinsten iki saatimin boşa gittiğini düşünerek 3/10

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cehennem Melekleri 2 Sinemada izledim izleyeli iki saat oldu yaklaşık güzel bir filmdi arkadaşlarla gidilebilecek bir film 10/9 :) Hem aksiyon hemde biraz komedi var :D

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Abraham Lincoln Vampir Avcısı... Başarılı bir film.. Tavsiye ederim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Exorcismus (2010) imbd 5.1 : Bune yaw filme ait duvar kağıdı bulamadım googlede arattımıda birsürü şey çıkıyor :)

1sa 40dk sürmekte film , Hint yapımı Don filmini izliycektim 2 buçuk saatten fazla olduğunu görünce vazgeçtim. Filme gelicek olursak Şeytan Çıkarma üzerine kurulu bir film farklı birşey yapmaya çalışmışlar , İlk başta istenilen şeyin en sonunda gerçekleştiiğini görmek hikayeden pek sapılmadığının göstergesidir. Çok heyecanlandırmıyor sahne aralarında bazen sıkılabilirsiniz ama yinede Kesinlikle vakit kaybı değil tavsiye ederim. Sadece tek bir konu saçma geldi Şeytan çıkarma ayinlerini günde belli bir saat uyguluyorlar sonra kız normal yaşantısına devam ediyor , Hadi iyi geceler deyip yatıyor mesela. Yemek yiyor falan tabi arada sapıttığı oluyor ama yinede saçma ve filmde bana görede çok ürkütücü (düşünsenize yan odanızda böyle bir kız uyuyor ) . Ama tabi seanslarda ara verilmeseydi konu bu şekilde gelişemezdi. Uzun lafın kısası 6,5 puanı haketmekte bence.

84493077518768334657891.jpg

Başroldeki kızı beğendim 92 doğumlu biraz araştırınca bu resim çıkmakta Resident Evil'de küçük kızı oynamıştı çabuk büyümüş :)

2003_Resident_Evil_2_083.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
1408
Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok.... Tanrı yok... İkinci şanslar yok... Yoksa var mı? Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır. Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar. Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.
[video=youtube;WIASqPZqnhs]http://www.youtube.com/watch?v=WIASqPZqnhs[/video]

lagaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fetih 1453 . Star Wars filminin üzerinden 20 yıl geçti ama yapmacık efektleri veya arkaplan görselleri ayırt edilemiyor. 2012 yapımı Fetih 1453 filminde insanlar sanki bilgisayar oyununun içinde geziniyor. Emeğe saygım sonsuzdur, fakat görüntülerin daha gerçekçi olmasını beklerdim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
WLfnU.jpg

Senaryo bilindik çoğu filmde olduğu gibi uzaylı istilası konuyu fazla irdelemek istemiyorum bu tarz filmlerde mantık aramak zaten akıl karı değildir çok fazla heyecan uyandıran bir yapısı yok ama hiç sıkmayan bir tarzıda var orta halli bir film olmuş yalnız görsel efektlere değinmeden edemicem bu adamlar bu işi biliyor dedittiriyor 209 milyon dolarlık bütçesiyle bekleti biraz yüksek oluyor haliyle bir avatar tarzı film bekleniyordu tabi beklenileni karşılamayınca sonu hayal kırıklığına den vuruyor ben yinede keyif aldım bu arada rihanna beni şaşırttı eğer imkanınız varsa bu filmi sinemada izleyin 6.5/10.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ojde0.jpg

The Three Musketeers (2011)

İzlemeyin, izlettirmeyin. en iyi 3d sinemadan dahi daha iyi derinlik kalitesine sahip full hd 3d tv'de, bluray kalitesinde izledim ama 5 para etmez. yahu konsu ne diye sorsanız ona bile verecek bir cevabım yok, o derece boş bir film yani. Benim merak ettiğim, bu oyuncu kadrosunu nasıl bu filmde oynamaya ikna etmişler. Şu oyuncu kadrosunu bana 1 haftalığına 2-3 kamerayla birlikte versinler, bu filmden 10 kata daha iyi bir film çekmezsem neyim. :) 4/10

avenpost.jpg

Avengers

Daha önce sinemada da izlemiştim. Konusu her ne kadar orjinal olmasa da, süper kahraman filmlerinde daha iyisini beklemenin yanlış olacağını düşündüğüm için, biraz daha iyisi yapılana kadar en iyi bu diyorum ve 7.8/10 veriyom. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

The Expendables 2 (2012)

IMDB Puanı: 7.7

dün seyrettim. aksiyon severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. ilk filmden kesinlikle çok daha iyi bir iş çıkartmışlar. izlerken hiç sıkılmayacağınız, aksiyonun eksilmediği bir seyir zevki sizi bekliyor. puanım: 8.5/10

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
220px-A_Dirty_Carnival_film_poster.jpg

A Dirty Carnival (2006)

Aksiyonu bol bir mafya filmi tavsiye ederim.

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
A Beautiful Mind'ı izledim. Ünlü nobel ödüllü matematikçi John Nash'in ilginç hayatını anlatıyor. Gerçekten güzeldi

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yenilmezlerin-devami-geliyor-1336739490.jpg

Yenilmezler

Çok iyi filmi Tony Stark İron man tiplemesi çok iyidi . 9/10

darkroad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batman dark knight rises 2012 - güzel filmdi (kötü karakter yine iyisiydi) ama bi önceki kadar tat vermedi açıkçası. ... Jokerin yeri başka.. :)

bane-tom-hardy-the-dark-knight-rises.jpg

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digi , I RObotu beğendiysen I Am Legend (ben efsaneyim) e de bak. İkiside ayrı PC oyunu olsalardı aynı oyun motorunu kullanmışlar derdim , Robotlarla Yaratıkların haraketleri nerdeyse aynı :)[/QUOTE]
evet o da izlemek istediklerim arasında tavsiye eden çok oldu ikisinde de will smith oynuyomuş onda da baya bi aynılar :)

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Cabin in the Woods (2011) : Tavsiler üzerine izledim sonunda:) Öncelikle evet ilk yarısında sıkıcı olan sonra farklı bir işleyişle beklenmedik bir son yapmışlar. Başroldeki kızı beğenmedim mal gibi bakıyor sanki , Chris Hemsworth bu dizide ne işi var anlamdım çok tanındık bir yüz değil ama Sağlam filmlerde başrol oynadı açıkcası bu filme yakıştıramadım. Sonundaki Tanrı kavramını biraz saçmalamışlar bence olmasada olurmuş. Fazla söze gerek yok tavsiyelere uyalım:)

HELL 2011 :
Konusu itibariyle dünya ortalamasındaki 10 derecelik artış ile akabinde gelen susuzluk , açlık gibi şartlarda hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı anlatmaya çalışıyor. Başkada birşey yok zaten film de Oldukça sıkıcı bir film. Tavsiye etmem.
MV5BNTg1NDQxMjA1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ2NTk3Nw@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

Man On a Ledge :
Sam Worthington başrolündeki film Basit bir tema üzerine güzelce kurgulanmış gerçi bitişinden birşey anlamadım 1sa 40dk izlememe rağmen sanki 2. bölüme geçicemde devam edicek sandım. Sürükleyeciydi bu aralar film kıtlığında tavsiyedir. Sam Worthington bide saçlarını kazıtsa bu herife uzun saç yakışmıyor

Digi , I RObotu beğendiysen I Am Legend (ben efsaneyim) e de bak. İkiside ayrı PC oyunu olsalardı aynı oyun motorunu kullanmışlar derdim , Robotlarla Yaratıkların haraketleri nerdeyse aynı :)
evet o da izlemek istediklerim arasında tavsiye eden çok oldu ikisinde de will smith oynuyomuş onda da baya bi aynılar :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Repo Men indiriyorum .
Liev_Schreiber_in_Repo_Men_Wallpaper_7_1024.jpg
Hiç böyle bir senaryo beklemiyordum.Son dakika'da voleyi vurdu.

Kan vahşet falan güzeldi. :D Klasik vurdu kırdı yok "in time" filmine benzettim biraz.Bilim kurgunun dozunu fazla kaçırmasalar daha iyi olurmuş.Gerçi sonuçta adı üstünde bilim kurgu. Teşekkürler re13el.Çıkalım caddeye bir ciğer yiyelim. :P :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hiç böyle bir senaryo beklemiyordum.Son dakika'da voleyi vurdu.

Kan vahşet falan güzeldi. :D Klasik vurdu kırdı yok "in time" filmine benzettim biraz.Bilim kurgunun dozunu fazla kaçırmasalar daha iyi olurmuş.Gerçi sonuçta adı üstünde bilim kurgu. Teşekkürler re13el.Çıkalım caddeye bir ciğer yiyelim. :P :D

İzledim izledim sonu öyle olunca ne sinirlendim, ama klasik senaryolardan farklı olması güzeldi. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Limit Yok 2011

Filmini izledim şimdi otobüste
Bu 2'nci izleyişim olmasına rağmen yine çok beğendim.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
36M8S.jpg

Türk sineması olarak pekte fazla aşina olmadığımız bir yapıt olmuş ayrı bir soluk kattığı inkar edilemez yavaş yavaş bu işi kapıyoruz her ne kadar bu film için amerikan özentisi densede [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'ya önerisi için teşekkür eder 7.5/10 puanla eleştirimizide sonlandıralım :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
220px-A_Dirty_Carnival_film_poster.jpg

A Dirty Carnival (2006)

Aksiyonu bol bir mafya filmi tavsiye ederim.
izlediğim en değişik mafya filmiydi.
finalini tahmin etsem de öyle bitmesini istemedim desem yalan olur.gerçekten de çok iyi sopalı bıçaklı bir mafya filmi :)
ayrıca karaoke bölümleri de oldukça iyiydi.