angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18

[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] 'nin tavsiyesi uzerine izledim... Klaus'u filmde gormek guzeldi

yine cok guldum... Stifler olmasa bu film cekilmez

Başka bir konuda önerdiğin şu ben dört numara filmini indiriyorumhttp://www.imdb.com/title/tt1656190/
Şu son zamanlar bi sağlam film yapmadılar gitti.
İdare eder bu da.
Başka bir konuda önerdiğin şu ben dört numara filmini indiriyorum![]()
Neden ? Ben izledim o türü sevenlere göre güzel bir film. Filmin sonuna bakılırsa yeni bölümleride çıkabilir gibi.pisman olursun o filmi izledigine![]()
Redo'nun film zevkine güvenirsen böyle olur iştepisman olursun o filmi izledigine![]()
Redo'nun film zevkine güvenirsen böyle olur işte![]()
Büyük bir kısmı indi zaten iptal etmeyelim bakalım nasılmışsenin hosuna gidebilir belki ama beni hic sarmamisti... hatta yarim birakip geri kalanini 2-3 gun sonra izlemistimindirdim bosa gitmesin dedigim icin izledim..
![]()
Neden ? Ben izledim o türü sevenlere göre güzel bir film. Filmin sonuna bakılırsa yeni bölümleride çıkabilir gibi.
bu filmin sonu cok gicik rezil ve salak bi seydiTaking Lives 2004
![]()
Başrolde Angelina Jolie nin oynadığı 2004 yapımı film.
Film de Angelina Jolieye hayran kaldım. Müthiş bir güzelliği vardı bu filmde. Filme dönecek olursak süprizlerle seyirciyi şaşırtmaya çalışmışlar ama kurgunun temelleri sağlam değildi. Fim süpriz sonla bitmesine rağmen 6.his filminin sonundaki gibi vay canına sayın seyirciler ,adamlar yapmış dedirtmiyor.
Not:6/10*
Redo'nun film zevkine güvenirsen böyle olur işte![]()
![]()
Boş vakitte izlenebilir sıkmayan bir film. 6/10
Dünyayı kurtaran adamTabi sarmıyorda![]()
Dünyayı kurtaran adam![]()
:laugh:Adamlarda yeşil perde var canları sıkılınca fim çekiyorlar![]()