Soru En son hangi filmi izlediniz?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Haftasonu War Horse ı seyrettim.Son zamanlarda seyrettiğim Mükemmel bir filmdi.:yes:
zYIqi.jpg

Buda çok iyi idi.:)

rDCB6.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şu an 120 filmini izliyorum aglamamak için zor tuttum kendimi.

kimitasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük Adam Küçük Aşk, içinizde bir şeylerin sızladığını hissettiriyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Ninja Kaplumbağalar 1
Trt1 de sabah sabah can sıkıntısına izledim :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fragmanlara baktim falan zamanında tüm serilerini izledim eskısı kadar sarmiyor yas ilerledikce :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
en son Battle: Los Angeles filmini seyrettim.

crysis 2 oyunundan araklamasyon bir film diyebilirim. lost dizisinden tanıdığımız Michelle Rodriguez var ama pek fazla rol vermemişler kıza. özetle traş bir film.

bu filmden önce de Savaş Atı filmini seyrettim. Steven Spielberg'den daha iyi bir film beklerdim. hikaye ilginç fakat oyunculuklar çok sıradan. bu yönden beklentimi karşılamadı. ancak siyasi bakımdan klasik bir Spielberg filmi. yine amerikalıları yüceltip almanları itin poposuna sokmuş.

özetle iki filmi de tavsiye etmiyorum. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
fragmanlara baktim falan zamanında tüm serilerini izledim eskısı kadar sarmiyor yas ilerledikce :)
aynı grubun devam filmi olarak geliyor bu sefer :)
tavsiyeydi benimkisi de , altyazı bekliyorum bende ama çeviren arkadaş alt yazıyı satmış :mrgreen: baya bi küfür yemiştir herhalde

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
biliyorum american pie yi kardesim yaslar baya ilerlemiş etmiş falan sonra tekrar bulusuyorlar falan (tesekkurler tavsiye icin)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
jacobs-ladder-2.jpg

Jacobs Ladder (1990)

Psikolojik film diye izledim ama açıkcası ben bu filmi tam oalarak psikolojik film katagorisine koymam. Biraz Donnie Darko, biraz da The machinist vari bir havası vardı ancak kesinlikle yanlarından geçemez. ( en azından benim için) 7/10

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
goodfellas_13831.jpg

goodfellas imdb 8.8/10 hala izlemeyen varsa tavsiye ederim saglam bir film.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
51oZwog1qyL._SX500_.jpg

Watchmen (2009)

Gereğinden fazla uzun tutulmasına rağmen daha etkileyici işlenebilecek bazı sahneler yüzeysel geçilmiş. her halükarda iyi vakit geçirten ve her bilim kurgu severin izlemesi gereken bir film. 7.5/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Devil - Şeytan imbd 6,3 : Filmi Fethiye - İstanbul arası Varan otobüslerinde izlediğim 1.filmdi. Her koltuğa bir çeşit android işlemcili garip bir marka cihaz monte etmişler tabi dokunmatiğine epey küfür ettim sonra anladımki parmak değil tırnak algılıyormş:)

Filme gelirsek genel anlamda izletti , akıcılığı vardı , senaryo basitti , görsel efeklik bir durum yoktu. Konusu g.tüm metrekare bir asansörde 4 kişi kalıyor , hepsinin işlediği günahlar ve birbiriyle bağlantıları oluyor vs derken şeytan birer birer öldürmeye çalışıyor bu sıralar film kıtlığında izlenebilir.

gdfhghg-289x300.jpg

My Soul To Take - Satılık Ruh imbd 4,6 : Filmden bir halt anlamadım , güzel diyebileceğim bir sahneyi hatırlamıyorum. Pek tavsiye etmem.

My-Soul-to-Take-Reviews.jpg

Knight and Day - Gece Gündüz imbd 6.3 : Başrollerini Tom Cruise ve Cameron Diaz paylaşıyor. Konusu çok bktan bile olsa ister istemez izletiyor kendini. Film tarz olarak Jason Statham filmlerine benzemiş. Anlamsız yere ekşın sahneler kullanılmış , fizik kurallarına aykırı haraketler mevcut vs gibi . Ama dedim ya sadece başrol oyuncuları için bile izlenir sıkılmazsınız.

knight_and_day_ver3.jpg

Devil - Şeytan imbd 6,3 : Filmi Fethiye - İstanbul arası Varan otobüslerinde izlediğim 1.filmdi. Her koltuğa bir çeşit android işlemcili garip bir marka cihaz monte etmişler tabi dokunmatiğine epey küfür ettim sonra anladımki parmak değil tırnak algılıyormş:)

Filme gelirsek genel anlamda izletti , akıcılığı vardı , senaryo basitti , görsel efeklik bir durum yoktu. Konusu g.tüm metrekare bir asansörde 4 kişi kalıyor , hepsinin işlediği günahlar ve birbiriyle bağlantıları oluyor vs derken şeytan birer birer öldürmeye çalışıyor bu sıralar film kıtlığında izlenebilir.

gdfhghg-289x300.jpg

My Soul To Take - Satılık Ruh imbd 4,6 : Filmden bir halt anlamadım , güzel diyebileceğim bir sahneyi hatırlamıyorum. Pek tavsiye etmem.

My-Soul-to-Take-Reviews.jpg

Knight and Day - Gece Gündüz imbd 6.3 : Başrollerini Tom Cruise ve Cameron Diaz paylaşıyor. Konusu çok bktan bile olsa ister istemez izletiyor kendini. Film tarz olarak Jason Statham filmlerine benzemiş. Anlamsız yere ekşın sahneler kullanılmış , fizik kurallarına aykırı haraketler mevcut vs gibi . Ama dedim ya sadece başrol oyuncuları için bile izlenir sıkılmazsınız.

knight_and_day_ver3.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Rocky 5 :) güzeldi.sokak dövüşçüsü rocky nam salmışta şimdiye kadar duymamıştım :mrgreen:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
chronicle_p.jpg

Chronicle (2012)

Son yıllarda sayısı artan, el kamerasıyla amatör olarak çekilmiş gibi görünen yapımlardan biri. daha önce bu tarzda çekilmiş korku türünde bir kaç film izlemiştim ve hiçte fena değillerdi. Ancak bu filmin türü korku değil, bilim kurgu/gerilim. gerilim olarak neredeyse sıfıra yakın ama bilimkurgu alanında farklı bir tat ortaya çıkarmış. izlenebilir. 7/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
chronicle_p.jpg

Chronicle (2012)

Son yıllarda sayısı artan, el kamerasıyla amatör olarak çekilmiş gibi görünen yapımlardan biri. daha önce bu tarzda çekilmiş korku türünde bir kaç film izlemiştim ve hiçte fena değillerdi. Ancak bu filmin türü korku değil, bilim kurgu/gerilim. gerilim olarak neredeyse sıfıra yakın ama bilimkurgu alanında farklı bir tat ortaya çıkarmış. izlenebilir. 7/10

Bununla ilgili yorum yapmıştım ben pek bişi anlamadım , sonunda biraz atraksyon vardı ne bilim uçuşmalar falan saçma geldi.

Reaksiyon puanı
31
685dz.jpg

Cem yılmazın maymunla ağaçtayken edip akbayramdan kibar gelin türküsü hala insana kahkaha attırıyor canınız sıkıldığında bire bir :)