Soru En son hangi filmi izlediniz?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
dün sen kimsini izledim okadar da beğenmedim

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ghajini.jpg

üniversiteden arkadaşlarla 8 kişi oturduk izledik.ikinci kere izlememe rağmen yine sıkmadı 3 saat boyunca.arkadaşlarda bayıldı filme. :)
gerçekten harika bir film.
ve bu akşam da 3 idiots filmini izletmeyi düşünüyorum Aamir Khan serisi devam. :)

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
darbareyeelly2008poster.jpg

Elly Hakkında- Süper bir İran filmi. Oscar alan bir film. 8/10

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
SWdHf.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1549572/

Yapılan çok büyük bir hata sonucu mahvedilen hayatların verdiği suçluluk duygusundan kurtulmak için yapılan şeyler ve hayalinize tam kavuşmuşken bu hayalden vazgeçebilmek üzerine şekillenmiş bir film.. Film, Hollywood yapımı olmasına karşın avrupa sinaması tadında görselleri, karakterlerin durumlarının ön plana çıkarılması ve bu sırada duyguların insanı nasıl yönlendirdiğini vurucu cümlelerle (Dikkatli izleyenler daha rahat anlayabilir..) izleyiciye değişik bir tad veren bir film diyebilirim.. Kitap tadında bir seneryoya sahip ve gerçekten çok güzel birkaç cümle ihtiva ediyor. Kısacası öyle muhteşem bir film değil ama lezzetli ve enteresan.. Kendi sınıfına göre başarılı buldum ben.. İlla aksiyon, macera(bana göre her hikaye bir maceradır), vurdu kırdı ve aşk temalı bir film aramıyorsanız ve ''Film gecesi'' yaptıysanız kendinize keyif alarak izleyebileceğiniz bir film.. Filmde bazı mantık hataları mevcut söylemeden geçemiycem.. Filme vereceğim puan 7.2/10

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
eThNY.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1596365/

Bir avukatlık firmasında çalışan karakterimizin karısının ölümünden sonra sahip olduğu yegane varlık olan oğlu sayesinde hayata tutunma çabasını konu alan bir hikaye.. Benim gibi tek başına yaşıyorsanız ve korku filmi müdavimi iseniz bu film size sıkıcı gelecektir.. Ciddi ciddi uykum geldi izlerken.. Biraz ağır işleyen bir film. işin içine psikolojik gerilimde katsalarmış daha güzel olurmuş gibi... Hayalet neden ortaya çıkıyor, neden insanları öldürüyor çok sonra anlıyorsunuz.. Zaten sizi filme bağlayan tek noktada ''niye ölüyorlar'' sorusu.. Kahramanımızın oyunculuğu ne çok iyi ne çok kötü.. Sanırım onu elinde sopayla ''expekto patronum'' derken görmeye alışık olduğumdan pek ısınamadım bu rolüne, zayıf geldi sanki.. Korku filmi müdavimiyseniz izlemeyin pek etkileyici bulmadım ben. Ama pek korku filmi izlememiş biriyseniz film hoşunuza gidebilir.. Hayalet sahneleri ve efekler başarılı.. Kamera açıları ve kadrajın arka planında başka şeylerin olmasıda filme ürpertici bir hava katmış.. Filmi karanlıkta izlerseniz, ''şuan benimde arkamda birşeyler oluyor mu'' hissine kapılmanıza neden olabilir :D Yani heptende kolpa değil.. Filmin sonunda anlıyoruz ki Hayaletlerin fikirleri değiştirilemezmiş ;) Filme vereceğim puan 6.3/10

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bende izleyeli çok oldu Siyahlı Kadını. Pek tatmin etmedi. Hani daha iyi filmler var boşuna tenezzül etmeyin (:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Men in Black 1

İzlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yenilmezlere gittim 2 gün önce fena değildi :) hulkla lukinin tartıştığı sahne iyiydi :D

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
yenilmezler kesinlikle izlenmeli..

hem güldüğüm hem eğlendiğim hem merakla izlediğim tek film ...
(son zamanlardaki)

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Seeking Justice ;

gerilim,gizem,dram,intikam ne ararsan var :D

g1bdo.jpg

bu arada "aç tavşan sıçrar"

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Tetikçi 1-2

Jason her filminde olduğu gibi yine birilerini götürüyor. :D

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
the beaver (kunduz) mel gibson başrolde. jodie foster yönetmen. durgun bir film olsa da güzel tercümesi ve harika dublajıyla çok anlamlı bir filmdi. mel gibson mükemmel bir aktör. son filmi "get gringo"eminim iyi gişe yapar.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Afişte ki sahne yoktu yav filmde,dikkatimi çektide :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Gerçi ben de izlemedim :D