Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
buradan tavsiye vermiyoruz.:S

--- Mesaj Güncellendi ---

13402072464.jpg

Kalite nasıl, izlenilir mi? sinemada izledim zaten de, bir tur daha biniyim dedim :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88

13402072464.jpg

Kalite nasıl, izlenilir mi? sinemada izledim zaten de, bir tur daha biniyim dedim :)
Bence böyle izleme bu nedir ya berbat bir görüntü seste kötüdür şimdi hd olmazsa bence kesinlikle izleme ; )

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

13402072464.jpg

Bu görüntü croplanmış. Ama sinema çekimi için mükemmel. Zaten çeken adam bunu hdcam ile çekmiş. Çinliler sağolsun:)
Yalnız bu versiyonun sesi çok kötü. Zaten izlemişsin fakat yinede tavsiye etmem. Bekle sesi düzgün birşey seyret derim.

Reaksiyon puanı
31
Safe,

Bugün bu filmi sinema da izledim (Torrent düşmedi sanıırm daha ).

Genel olarak güzeldi.Johan Statham'a her zaman gibi harika oynadı.

Ama, filmin abartılmış sahneleri çok fazla."Yok artık" dediğiniz sahnelerle dolu :)

Özellikle, johan'ın trene binmesi vs, kumarhaneyi basmaları.

Sonuç olarak, izlenebilir bir film, 7/10.
Türkçe dublajını merakla bekliyorum :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
v6k753.jpg

Leon kopyala yapıştır olmuş..Küçük kız katil adam ikili filmlerine bayılıyorum.Sonu hoştu boş vakitlerde izlenebilir bi film .
6.5

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
John Carter'ı izliycem yarın. HD'si çıkmış nete, IMdb puanı ve yorumları genel olarak güzel, izlemek elzem. (:

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
John Carter'ı izliycem yarın. HD'si çıkmış nete, IMdb puanı ve yorumları genel olarak güzel, izlemek elzem. (:

Sinemada izledim benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim. Ama filmi izlerken kitabındaki konusu aynı ve aynı zamanda fantastik film. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yüzüklerin efendisi 3'lemesinin uzun uğraşlarım sonucunda mkv uzantılı full hd Türkçe dublajını buldum. Onu indiriyoum 3'ü 75 gb civarı. Teki indi, deyecek ama (:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
quantumofsolace2008.jpg

Quantum of solace (2008)

Vasatı aşmanın eşiğinin üzerinde kararsız kalmış, aşsam mı, aşmasam mı diye. Hitman filminden de güzelliğine hayran kaldığım hatun kişi hatırına 7/10 veriyorum :)

01john_carter_d.jpg

John Carter (2012)

Efektler çok iyi ama oyunculuklar için aynı şeyi söyleyemiycem. Aslında izlerken dakika sıkılmadım ama eksik olan bir şeyler olduğu aşikardı. Bir de siz bakın şuna :) 7.2/10

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yüzüklerin efendisi 3'lemesinin uzun uğraşlarım sonucunda mkv uzantılı full hd Türkçe dublajını buldum. Onu indiriyoum 3'ü 75 gb civarı. Teki indi, deyecek ama (:
onu ben de arıyordum ama bulamamıştım. torrentten buldum, onun da seederı yoktu. :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25

bence bırak türkçesini extended versiyon izle kese kese mahvetmişler filmi. uzun hali daha bir güzel.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Valla bende alt yazı izleyemiyorum... Türkiyen in dublaj konusunda bir çok ülkeyi solladığını düşüyorum.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
bence bırak türkçesini extended versiyon izle kese kese mahvetmişler filmi. uzun hali daha bir güzel.

extended bulamadım, zaten bulsam orjinal alacaktım ama yok hiç bi alışveriş merkezinde.
[MENTION=32361]SARKAT[/MENTION] haklısın çok övülüyor dublajı bilenler tarafından.

Yalnız görüntü ve ses kalitesi gerçekten çok iyi, idare edicez artık. Sıradaki film Matrix 3'lemesi, bulabilirsem tabi (:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bende sadece 1. matrix full hd dual olarak var bende diğerlerinide indirmek istiyorum lakin internet sorun bende.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Matrix'i hangi kalitede indirsem indireyim görüntü kalitesinde aman aman bir fark göremedim. ilk zamanlar 720p indirmiştim. sonra internetimin hızlanmasıyla birlikte 1080p indirdim. en son indirecek bir şey kalmadığını hissettiğim bir gün 50gb lık kırpılmamış bluray versiyonunu indirdim. gel gör ki nedenini anlamadığım bir yeşilimsilik ve karıncalanma hala göze çarpıyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Her ay 3,5 part indir kotalıysa 3,5 aya biter :D

Benim 3 boyutlu seyretmek istediğim tek film Matrix, zamanında olacaktı ki (:

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Perfume: The Story of Murderer
Black
bunları izleyecem tavsiye edermisiniz

0396171.jpg

Dediğin Perfume gelmiş geçmiş en güzel filmlerden biridir bana göre. İZLEMEYEN KALMASIN.

Black'i bilmem de Perfume'ü kesinlikle izlemelisin...

Hay kafamı s..... şimdiye kadar neden erteleyip izlememişim ki. Süpermiş...

8FKWR.jpg

Listeye eklendi.

icYet1XEecimU.jpg

Güzel filmdi hiç sıkılmadan izledim. 7.5/10

Listeye eklendi.

eglenceli....

Mission-Impossible-4-photo1.jpg

beni bitiren sahne :):)

5xvdx.png

MI Serisinin tekrar üstünden geçmek icab etti şimdi..

KNvELH3DPU.jpg

ghajini müthişti. :) şu kadar diyorum aamir khan adamsın yahu, 3 filmini izledim ve mükemmel ötesi hepsi birbirinden ayrı güzellikte.

Listeye eklendi.

Get Smart
get-smart.jpg

Cakma Johnny English

Yapma ama ya Peter Segal çok önce vardı. Öbürü çakma bence.

safe-ver3-xlg.jpg

Safe,

Bugün bu filmi sinema da izledim (Torrent düşmedi sanıırm daha ).

Genel olarak güzeldi.Johan Statham'a her zaman gibi harika oynadı.

Ama, filmin abartılmış sahneleri çok fazla."Yok artık" dediğiniz sahnelerle dolu :)

Özellikle, johan'ın trene binmesi vs, kumarhaneyi basmaları.

Sonuç olarak, izlenebilir bir film, 7/10.

Altyazısı yok henüz. Çıktığı zaman izlemeyi düşünüyorum. Daha şimdiden 9.2 almış görünüyor. Listeye eklendi.

iyi.olan_.kazans%C4%B1n-400x501.png

İyi Olan Kazansın: This Means War 2012 Yapım 8.5/10

Valla bende alt yazı izleyemiyorum... Türkiyen in dublaj konusunda bir çok ülkeyi solladığını düşüyorum.

Boş zaman filmi gibi duruyor. İzlemek için özellikle boş zaman ayırmayı düşünmeyeceğim filmlerden gibi. Dublaj konusuna gelince rus ve bulgar dublajının üstüne dublaj zordur. Adamlar yazıları bile seslendiriyor. Ve aynı zamanda yaşayarak dublaj yapıyorlar.

3odTR.jpg

3:10 to yuma
Güzel filmdi beğendim. 7.5/10

iki versiyonu var. Ben 2007'de çekilmiş 3:10 Yuma Treninin izlenmesi taraftarıyım. 7 vermişim ama arşive atılabilecek filmlerden biridir. İzlemeden geçmeyin derim.

-----------------------------------------------------------------------

İzlediğim divx sürümünden ve kötü çeviriden dolayı 8 puan verdiğim 9 puanlık filmdir. Bir süre sonra kaliteli bir çekim ve altyazı ile bir daha izlemeyi düşünüyorum.

Bir dönem Küba, Amerika ile yaptığı bir anlaşma sonrası gönderdiği göçmenlerle birlikte uyanıklık yapıp hapishanelerini boşaltmasıyla birlikte aralarında Tony Montana (Al Pacino)'nın da bulunduğu binlerce suçlunun da Amerika'ya geldikten sonrasını konu alıyor. 8.3 ortalamasıyla IMDB Top 250'de 138 numaradan yukarısını hak eden bir film.

En etkileyici sahnelerden birini sizinle paylaşmak isterim.

Türkçe Dublaj:
[video=youtube;V6lDyCLBkco]http://www.youtube.com/watch?v=V6lDyCLBkco[/video]

Orijinal Uzun Versiyon:

[video=youtube;Yky4QtRX_DI]http://www.youtube.com/watch?v=Yky4QtRX_DI[/video]

Heat (1995)

0113277.jpg

Süper bir Al Pacino Vs. Robert De Niro filmi. İzlemeyen kalmasın derim. İMDB Top 250'deki 122 numarayı hak eden bir film. 8.3'lük ortalamaya sahip film 8 puan aldı benden.

Unforgiven (1992)

0105695.jpg

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny(Clint Eastwood), eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koyduğu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir.

8.1 ortalama ile IMDB Top 250 listesinde 97. sırada olan filme ben 7 verdim.

Gran Torino (2008)

1205489.jpg

Yalnız yaşayan kore savaşı gazisi Walt Kowalski (Clint Eastwood) ölmesini bekleyen çıkarcı ailesinden bıkmış yaşlı ve aksi biridir. Yan eve Güney Koreli bir ailenin taşınmasıyla hayatına hareket gelir.

Benden 8 puanı kapan film IMDB Top 250 sıralamasında 115.

Los ojos de Julia (2010)

1512685.jpg

6.5 ortalaması ile benden 6 puan alan film boş vakitlerde izlenebilir fakat bir beklenti içine girmemenizi tavsiye ederim.

Million Dollar Baby (2004)

0405159.jpg

Frankie Dunn (Clint Eastwood) ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir. Film de burada başlar diyebiliriz.

8.1 ortalaması ile benden 9 puanı havada kapan film kaçırılmaması gereken bir baş yapıttır. IMDB Top 250'de 165. sıranın çok çok yukarısını hakettiğine inanıyorum.

The Recruit (2003)

0292506.jpg

]James Clayton, tecrübeli ajan Walter Burke'un tam aradığı insandır. Bir operasyon görevlisi olmadan önce acemi çaylaklar, zorlu eğitim sürecini başarıyla geçmelidirler. Oyunun kurallarını Burke'dan öğrenen James, kurumdaki rütbeleri hızla tırmanır. Film de zaten buralarda bir yerde başlıyor.

7.6 ortalaması ile benden 8 puan aldı. 2-3 kere izlemişimdir.

Killer Elite (2011)

1448755.jpg

Jason Statham & Clive Owen & Robert De Niro & Dominic Purcell

Özellikle Dominic Purcell (Prison Break2in Lincoln'ü)'i tanıyamayacaksınız.

Harika bir aksiyon ve 7.3 ortalamanın üstünde olması gereken film benden 8 puan aldı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
En beğendiğiniz film sahneleri diye bir konu var mıydı : ) Ya bu sahneyi çok beğendim.. [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

[video=youtube;VGtnNPZxn-k]http://www.youtube.com/watch?v=VGtnNPZxn-k[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] en beğendiğiniz film sahneleri diye bir konu yok ama olsa da fazla bir paylaşım olacağını samıyorum. çünkü en başta ben, kendi beğendiğim sahanlerin hiç birini youtube'da bulamıyorum. tutupta filmden kesemeyeceğim için... :)

Bak bu filmin finalinde de benzer bir sahne var ve harika bir film. kesin izle derim

51RzshTzf2L._SL500_AA300_.jpg

Sunflower 2006