Soru En son hangi filmi izlediniz?

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları

SHRLCK1TRSGNLIVE.png

.. Film Bilgisi ..

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1515091/
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen: Guy Ritchie
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Senaryo: Arthur Conan Doyle, Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Yapımcı: Joel Silver, Susan Downey, Scott Rudin, Gary Goetzman, Lionel Wigram, Dan Lin, Steve Clark-Hall
Süre: 2 saat 9 dk.
Yapım: 2011 - ABD

Oyuncular;

Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Noomi Rapace, Stephen Fry, Gilles Lellouche, Jared Harris, Eddie Marsan, Paul Anderson, Affif Ben Badra, Gabrielle Scharnitzky, Christian Wolf-la\'moy, William Houston, Geraldine James,
Filmin Konusu;

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve vicdandan tamamen yoksun oluşu ünlü dedektif karşısında ona avantaj sağlayabilmektedir.

Dünyanın dört bir yanında, manşetlerde şöyle haberler görülür: Hintli dev pamuk tüccarı bir skandalla çöküşe geçti; Çinli bir afyon tacirinin aşırı dozdan öldüğü sanılıyor; Strasbourg ve Viyana'da bombalama olayları; Amerikan çelik fabrikatörünün ölümü... Görünürde tesadüfi bu olayların arasındaki bağı kimse göremez—oysa, bu ölüm ve yıkımlar arasındaki kasıtlı örümcek ağını büyük Sherlock Holmes sezmiştir. Bu ağın tam ortasındaki örümcek ise tuhaf bir sinsiliği olan Moriarty'dir.

Holmes'un Moriarty'nin komplolarıyla ilgili soruşturması daha da tehlikeli bir hâl alır çünkü Watson'la birlikte Londra'dan ayrılıp Fransa, Almanya ve son olarak da İsviçre'ye gitmesi gerekir. Ama kurnaz Moriarty her zaman bir adım öndedir ve meşum planını hayata geçirmeye tehlikeli biçimde yaklaşmaktadır. Eğer başarılı olursa, muazzam bir servet ve güce kavuşmakla kalmayıp, tarihin akışını da değiştirecektir...

Film Görüntüleri;

SHRLCK0SGNLIVE.png

SHRLCK2SGNLIVE.png

SHRLCK3SGNLIVE.png

SHRLCK4SGNLIVE.png

SHRLCK5SGNLIVE.png

Film ilkini aratmadı zevkle seyrettim. 3. süde çıkar bunun. Tavsiye ederim

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
4tru7.jpg

Tenten'in Maceraları 2011 ABD

Araştırmacı gazetecimiz Tenten'in maket bir gemiyi satın almasıyla başlayan maceramız, Tenten'in o diyar senin bu diyar benim, kah denizler ortasında, kah çölde, kah havada koşturmaca içinde geçmesi ile devam ediyor. Tam filmin adına yakışır bir şekilde Tenten'in macerasını anlatan ilginç bir animasyon film.

Şahsen animasyon filmleri zevkle seyretsem ve takip etsem de bu filmde animasyonun doğasından getirtiği sıcaklığı hissedemedim. Filmin en başarılı karakteri Tenten'in köpeği olmuş. Çocukluğumda da Tenten takip etmediğimden belkide, beni sarmadı diyebilirim. Fakat konunun işlenişi, bütünlüğü gayet güzel. Karakterleri hakikaten çok gerçekçi çizmişler. Tabii bu gerçeklik bence kötü olmuş. Çünkü ben animasyon yapımların birazda o hayal dünyasında kalması taraftarıyım.

Genel olarak izlenebilinir bir film sizleri bekliyor. Tenten sevenler eminim beğeneceklerdir.

Notum 6/10 (izleyin birşey kaybetmezsiniz)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mission impossible 4 .

Eski filmlerdeki tad yok. Belkide artık teknolojiyle bu kadar iç içe yaşadığımızdan izlediğimiz sahnelerde vay anasını cihaza bak diyemediğimizdendir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
don-2006-2b-1_1188844299.jpg

don2.jpg

Hint sinemasından güzeL bir fiLm,sıkılmadan izleyebilirsiniz.Özellikle 2'nci filmi çok iyi. 10 / 8

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Teşekkürler [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sıra bende :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes A Game of Shadows
ikisini sırayla izledim cok güzeldi

9/10

Üçüncü film gelmesini bekliyorum...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] aynen o yüzden beklemedeyim acaba 3.filmde ne olcak..
[MENTION=72181]DarKeN[/MENTION] eminmisin 2 sene bekliyecem yani ? pff

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sherlock Holmes Gölge Oyunları :D

Gerçekten Mükemmel Çok Hoşuma Gitti...:D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=254381]GaMeRR119[/MENTION]

Film güzelde,o kadar da komik değildi :P sen ne izledin de gülüyorsun böyle :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] bi film insanın bu kadar hoşuna gidemez bende kıllandım :D

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
LLPL.jpg

[video=youtube_share;VUznviXV-U8]http://youtu.be/VUznviXV-U8[/video]

Film Konusu: 5 Genç işleri ve hayalleri gereği Moskova’ya gitmektedirler. Ancak onları orada karnalık saatler beklemektedir. Çünkü uzaylılar dünyaya saldırmıştır…
Film Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu, Korku
Filmin IMDB Puanı: 4.9/10 benden 5.5/10

Güzel film izlemenizi tavsiye ederim...​

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir filme 10 üzerinden 5.5 verip nasıl tavsiye ediyorsun anlamadım. Benim vaktim boşa gitti, sizin de gitsin diye mi? :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende yazıyımmı yazmıyım mı karar veremedim ama belki benim gibi hala izlemeyenleriniz vardır.

Step Up 1 2006 yapım İmbd 6.1 : Bu tarz filmleri pek sevmediğim için uzun zamandır izlememiştim. İlk 10dk sını izleyince hatırladım biraz başlamıştım daha sonra bir sebepten dolayı yine izlememişim. Aşk yemini filminden sonra Channing Tatum araştırıken oynadığı filmlerde Step Up 'ı gördüm bi bakim dedim. Başlangıç'ı hoşuma gitmedi , senaryo yavaş ilerliyor ve çok fazlada dans öğeleri yok. Başrol oyuncusu embesil gibi davranıyor. Hip-hop tarzı salaş kıyafet giyinenleri oldum olası sevmemişimdir. Adam gibi bir işin ucundan tutamamış bir başrol oyuncumuz var. Araları geçerek sonundan bahsediyim ben çok beğendim. Başrol kızıyla harika bir ikili olmuşlar tavsiyedir.

MV5BMTIxMDM5Mjc1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDkyODQzMQ@@._V1._SY317_.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

Ek olarak başrol kızı bkz. yaw aşık oldm kıza.

jenna_dewan20-20120-20step_up.jpg

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
mv5bmje0nduzmdcyof5bml5f.jpg

Ip Man 1-Bruce Lee'nin Sifu'su (ustası) Ip Man'in (Yip Man)biyografisi Ip Man - The Movie Kung Fu kökenli savunma tekniği WingChun'un 200 yıllık tarihine ışık tutuyor. Yim Wing Chun tarafından ortaya çıkarılan savunma teknikleri bütünü Wing Chun savunma sporlarının aksine gösteri amaçlı yapılan, müsabakaları düzenlenen birspor değil. Rakibe hiç darbe şansı vermeden rakibi bertaraf etme amaçlı Wing Chun'un bu filmde seyirciye eşsiz bir seyir zevki yaşatması bekleniyor...

mv5bmtm2mjy1nzmxof5bml5.jpg

Ip Man 2- Usta Wing Tsun'un dövüş sanatlarındaki ihtişamlı yükselişini anlatan ilk film Ip Man'ın devamı olan bu film, Hong Kong'da 1949 yılında geçiyor ve Ip Man ustanın sanatını yaymak adına giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

mv5bmja2odgymje1mf5bml5.jpg

Ip man 3 (The Legend is Born)- Evet efsaneleşmiş ve aynı zaman da bruce lee nin hocası olan (wing chu) ip man in çocukluğu ve dövüş sanatlarına nasıl başladıgını ızlıyorsunuz..efsanenin doğuşu...

3 filmide çok iyi, tavsiye ederim.

8/10

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
bende yazıyımmı yazmıyım mı karar veremedim ama belki benim gibi hala izlemeyenleriniz vardır.

Step Up 1 2006 yapım İmbd 6.1 : Bu tarz filmleri pek sevmediğim için uzun zamandır izlememiştim. İlk 10dk sını izleyince hatırladım biraz başlamıştım daha sonra bir sebepten dolayı yine izlememişim. Aşk yemini filminden sonra Channing Tatum araştırıken oynadığı filmlerde Step Up 'ı gördüm bi bakim dedim. Başlangıç'ı hoşuma gitmedi , senaryo yavaş ilerliyor ve çok fazlada dans öğeleri yok. Başrol oyuncusu embesil gibi davranıyor. Hip-hop tarzı salaş kıyafet giyinenleri oldum olası sevmemişimdir. Adam gibi bir işin ucundan tutamamış bir başrol oyuncumuz var. Araları geçerek sonundan bahsediyim ben çok beğendim. Başrol kızıyla harika bir ikili olmuşlar tavsiyedir.

MV5BMTIxMDM5Mjc1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDkyODQzMQ@@._V1._SY317_.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

Ek olarak başrol kızı bkz. yaw aşık oldm kıza.

jenna_dewan20-20120-20step_up.jpg
Bu kız Jenna Dewan gerçek hayatta da Channing Tatum ile evli ve güzel kız. Step-up filmini de hep izleyeceğim ama bir türlü fırsat bulamadım güzel diyorsan, izleyelim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ip Man

İlk filmi harikaydı. 10 / 8

tunga.ece_alper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3 idiot (: o adamın 2.filmi varmış onu bulursam onu indireceğim çok tatlıymış (: