Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
4bwm8.jpg

Sabahın 8'inde fiLm izLemekte başka :

SağLam fiLm,tavsiye ederim. 10 / 7

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sharlock holmes kesinlikle izlenilmesi gerekli şiddetle tavsiye ediyorum

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
olduren-kelimeler-2008.jpg

''Öldüren Kelimeler''
Film baştan sona aynı mekanda geçiyor izlerken sıkılabilirsiniz ama ilerledikçe azda olsa gerilim artıyor değişiklik olsun diye izlenebilir ama fazlada bir şey beklemeyin 10/4.5
[video=youtube_share;RsGPsbAd7Dc]http://youtu.be/RsGPsbAd7Dc[/video]

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BMjI2Mzg2MDQxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzc3NTY5Ng@@._V1._SY317_.jpg

New Year's Eve
beklediğim bir filmdi.oldukça da keyif aldım , kesik kesik parçaların birleşmesini sevenler için çok ideal bir film.
imdb puanı bence oldukça düşük kalmış.en kötü 6 ve üzeri civarında puanı hak ediyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
4j4hj.jpg

onlarca kez izlediğim, onlarca kere daha izleyebileceğim film...

aziz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prestige

güzel bir film. Uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm ama bir türlü fırsatını bulamadığım filmdi. Aslında içinde önemli bir bilim adamı(spoiler olmasın diye söylemiyorum) var diye izledim ama istediğim kadar görünmedi filmde. Buna rağmen filmi çok beğendim. Bu filmi izledikten sonra artık hiçbir sihirbazlık gösterisi ilgimi çekmiyor :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Prestige güzeldir yaw ,

John Carter : Film konu itibariyle , işleyiş itibariyle biraz saçmada gözükse 2 saatlik filmi zevkle izledim. Tema farklı işlenmiş açıkcası pek tahmin edemiyorsunuz sonunu. Efectler güzel , yan roldeki kadın filme iyi oturmuş. Tavsiye ederim 10/7

images

Limit yok - Limitless : Film 12. ayda indirdiğim , 4 ay geçmesine rağmen bir türlü izlemek istemediğim bir filmdi. En sonunda izledim. Kesinlikle farklı bir konusu var. İnsanı biraz düşündürmüyor değil insanoğlu beyninin %20'sini değilde %100ünü kullanabilseydi neler yapabilirdi ? , Genel olarak beğendiğimi söyleyemem sanırım tarzım olmadığı için , biraz bilimkurgu içeriyordu benide bu izlettirdi zaten. Ama eminim zevkle izleyen olacaktır. Çünkü kötü bir film değil , aksine izlenbilir.
Tavsiye.
images

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Geek Charming" normalde disney böyle dandik filimler yapmaz ama disney filmi işte. Seyredilebilir. Kendisini çok beğendiğmi modern family deki kız oynuyor

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68

Act Of Valor

act_of_valor_2.jpg

<span style="font-size: 180%; line-height: normal"><span style="font-weight: bold"><span style="color: #FF0000">[video=youtube;ZnlPgo9TaGo]http://www.youtube.com/watch?v=ZnlPgo9TaGo[/video]

600_act_of_valor_120223.jpg

act_of_valor_camouflage_a_l.jpg

act_of_valor_helicopter_sunset_a_l.jpg

.. Film Bilgisi ..

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1591479/
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen: Scott Waugh, Mike Mccoy
Senaryo: Kurt Johnstad
Yapımcı: Michael Mailis, Max Leitman, Scott Waugh, Mike Mccoy, Jason Clark
Görüntü Yönetmeni: Shane Hurlbut
Müzik: Nathan Furst
Yapım: 2012 - ABD

Oyuncular;

Jeffrey Barnachea, Charles Chiyangwa, Kenny Calderon, Sam Cespedes, Raul Canizales II, Pedro Sergio Escobedo, Jesse Cotton, Jimmy Chhiu

Filmin Konusu;

Emsalsiz bir kahramanlık hikayesi ve kendine özgü bir yapımcılık ürünü olan Act of Valor, kahraman Navy SEAL'leri (Bahriye Komandoları) Holywood tarihinde yer alan hiçbir filmin işlemediği gibi işliyor. Gerçek Navy SEAL operasyonlarından yola çıkılarak oluşturulan film kurgusu izleyicisini adrenalin dolu heyecan verici biryolculuğa çıkarıyor.

Kaçırılan bir CIA ajanının peşindeki bir operasyonun sonunda keşfedilen dünyamız için büyük bir tehlikenin varlığı Navy SEAL'in iyi yetiştirilmiş, yetenekli takımını acilen yürekleri yerinden oynatan, tehlikelerle dolu ve sonucu tüm dünyanın can güvenliğini etkileyecek gizli bir operasyon yapmaya zorunlu kılar. Act of Valor baş döndüren dövüş sahneleri, en yeni savaş alanı teknolojisi ve heyecan verici aksiyonu ile macera tutkunları için geliyor.

Filmi dün seyrettim. Sanki savaş oyunu gibi olmuş. Nefes alışlar, operasyon sahneleri. Katıksız amerikan miliyetçiliği yapılmış. Ama kendi amaçlarında başarılı olmuşlar.
İlk operasyon güzeldi. Yüksek kalite izleyince seyir zevki fena değil. Ama İmdb puanına bakarak bir beklenti oluşmuştu. Beni o kadar tatmin etmedi. Puanın yüksek olması sanırım Abd milliyetçiliği yapmasının tezahürü:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Musallat 2 imd 4,5: Filmi bugün İzledim. Genel olarak ilk 25dk normal iyi bir korku filminde olması gerekenleri barındırıyor. (Eski resimler, hikayeler , mesela Köylülerin Eskiden gömdükleri altınları koruması için üç harflilerden yardım için büyü yapması , Yaşlı bir büyücünün konuşması ,bebek ağlamaları , yine büyü ile çocuk sahibi olma ve tüm bunlar söylenene göre gerçek bir hikayeye dayanmaktaymış )

25 dk'dan sonra sıkıcı olmaya başlıyor 1 saat boyunca mal mal izliyoruz bazen ufak tefek atraksyonlar çıkıyor ama genel anlamda sıkıcı. Son 20 dk içinde yine geçmişe gidiyoruz olan biteni az çok açıklanıyor ve yine benim hşuma gitti son sahneleri.

İşin özeti çok düşük puan almış. Aslında ben beğendim. O kadarda saçma değildi. Tavsiye ederim.

tt2114440

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Göster Gününü - Kick Ass

GSTGN0SGNLIVE.png

.. Film Bilgisi ..

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1250777/
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Komedi
Yönetmen: Matthew Vaughn
Senaryo: Matthew Vaughn, Jane Goldman
Yapımcı: Brad Pitt, Matthew Vaughn, Kris Thykier, Adam Bohling, David Reid
Görüntü Yönetmeni: Ben Davis
Müzik: Marius De Vries, Ilan Eshkeri, Henry Jackman
Yapım: 2009 - ABD

Oyuncular;

Nicolas Cage, Aaron Johnson, Mark Strong, Chloe Moretz, Lyndsy Fonseca, Tamer Hassan, Christopher Mintz-Plasse, Omari Hardwick, Clark Duke, Xander Berkeley, Katie Deauxma

Filmin Konusu;

Çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan Dave Lizewski (Aaron Johnson) isimli sıradan bir gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Yeşil kostümü ile kötülerin peşine düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

Film Görüntüleri;

GSTGN1SGNLIVE.png

GSTGN2SGNLIVE.png

GSTGN3SGNLIVE.png

İmdb puanı neden bu kadar yüksek anlamadım. Tamam fantastik mantastik ama bana saçma geldi. Nicolas Cage'in ne işi varsa artık, yakışmamış. Çocuk filmi desen çocuklar için bence uygun olmayan sahnelerde var. Hele küçük bir kızın müthiş bir katil olması iyi bir örnek değil. Tavuk keser gibi adam kesiyor..

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
KICK-ASS saçmalık harbi. Güya süoer kahramanlık olayına farklı bir açıdan bakıyormuş falan filan yazılar okumuştum filmi izlemeden önce. İzledim, hiçbir olayı yok gerçekten, saçmalık yani hepsi. Çocuk filmi olsa belki anlayış gösterirdim de filmde öyle şiddetli, kanlı, uygunsuz sahneler var ki çocuk filmi olamaz. Belki Amerikan çocukları için falan düşünürsek çocuk filmi denebilir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
süper kahramanlık olayına farklı pencereden bakan değil, en baştan ti ye alan bir film. ayrıca çocuk filmi değil.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
rty3456457.jpg

[video=youtube_share;O-JmiOAImoU]http://youtu.be/O-JmiOAImoU[/video]

Güzel film izlemenizi tavsiye ederim 10/8.5

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sherlock Holmes : Game of shadows "Sherlock.Holmes.A.Game.of.Shadows.2011.BRRip.XviD.AC3-B89" :)

beğendim

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
[

guzel fiilim sona doğru abrtılı tipik amerıkan fılmı ızlemye değer

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dün tv de tesadufen karşılaştım divine weapon (kutsal silah) diye bir film finalnde ilginç şeyler olan filmler ilginizi çekiyorsa izleyin derim acayip bir savaş stratejisi var.başta karar veremedm izlesem mi izlemesem mi diye ama iyiki izlemşm.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Belki "Yorumsuz" demek istiyordur :P