T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
''Diğerleri''
Nicole Kinman'ın başrol de oynadığı mükemmel bir film eğer izlemediyseniz kesinlikle izleyin filmi izledikten sonra alt üst olacaksınız...

Link'i hemen pm atabilirimDiğer serileri kadar gayet başarılı bir film sıkılmadan izleyeceğinizi düşündüğüm için öle yazdım
![]()
![]()
''Diğerleri''
Nicole Kinman'ın başrol de oynadığı mükemmel bir film eğer izlemediyseniz kesinlikle izleyin filmi izledikten sonra alt üst olacaksınız...hmy:
![]()
''Diğerleri''
![]()
Chaos
Harika aksiyon tam istediğim gibi bir filmdi diyebilirim herkes rolünü başarıyla oynamışneden daha önce izlememişim ben bunu? Imdb puanı 6.4 bana düşük geldi şahsen çok daha yükseğini hak ettiğini düşünüyorum.
Sana göre 7 bana göre 7+GüzeL fiLmi,sonu daha da güzeL.VeriLecek en güzeL puan 10 / 7
Film'in son kısmı övgüyü hak ediyor harikaydı![]()
Chaos
Harika aksiyon tam istediğim gibi bir filmdi diyebilirim herkes rolünü başarıyla oynamışneden daha önce izlememişim ben bunu? Imdb puanı 6.4 bana düşük geldi şahsen çok daha yükseğini hak ettiğini düşünüyorum.
My sassy girl... (2001) izledim. Tek kelime ile muhteşem bir aşk filmiydi. Tavsiye edilir.
![]()
Ortalarında acayip sıkılmıştım. Uzatmaları bekledim ve fialiyle muhteşem kelimesini hakettiGerçekten muhteşem bir film, izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.. Sıradan bir aşk filmi değil, nasıl sevilmesi gerektiğine dair ders veren bir film...
Ortalarında acayip sıkılmıştım. Uzatmaları bekledim ve fialiyle muhteşem kelimesini haketti![]()
Gerçekten muhteşem bir film, izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.. Sıradan bir aşk filmi değil, nasıl sevilmesi gerektiğine dair ders veren bir film...
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sen "the others" ı izlicektin ne oldu?![]()
korelileri severimhollywood yapımı olan çakmasını değil orjinalini izlediğiniz için ben de sizi tebrik ederim.![]()
sonunda izledin, tebrikler
ben bir de donanımhaberdeki aynı adlı konuyu takip ediyorum (o siteye attığım tüm yorumlar sadece o konuyadır). oraya günde 2-3 sayfa falan film ekleniyor. yetişicem diye başım dönüyor
![]()
hahahahha, yakalandık![]()