Soru En son hangi filmi izlediniz?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Salgın

nHj58.jpg

Değişik bir konusu var ben filmi beğendim.Sonu biraz boşlukta gibi kaldı ama güzeldi bence.Film ağır ilerliyor bundan dolayı kötü yorumlar almış. :) Ama ben severim bu tarz filmleri. :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cold Fusion (2011) imbd 3,3 : Filmi 9. ayda indirmiştim geçen sene uzun süredir beklemekteydi fırsat bulamadım bu gece izleyebildim. Aslında filmi 2005 yapımı falan sanarak izledim , Efeklerin o yıla göre vasat olduğunu düşünüyordum ki 2011 olması beni çok şaşırttı. Tam anlamıyla görsellik diye bir şey yok arabayı bile doğru dürüst patlamamışlar (Kurtlar Vadisi daha iyisini yapabiliyor:) ). Konu biraz yaratıcı olsada işleyiş berbat , Biraz Dövüş sahneleri güzel gibiydi başka da birşey beklemeyin zaten. Zaman kaybı .
[video]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOZ6qhQVfvGGH57jJFUhuzS3MM3_gSs 0f2otq-rc3M3efmZMXcmb0iNFbb[/video]

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Colombiana(Kolombiyalı - İntikam Meleği İmbd Notu 6,2 : Filmi az önce izledim , Zoe Saldana Muhteşem bir performans çıkarmış (Bkz Avatar , Takers , Karayip Korsanları , Terminal , Star Trek ,..) Sadece bu kadın için izledim diyebilirim , Tarz olarak pek sevmediğim bir tür (İntikam üzerine öldürülen bi kamyon adam). Hikaye Klasik ama işleyiş güzel biraz daha zorlasa Jason Statham gibi filmlerde oynayabilir aslında. Filmi tavsiye ederim zevkliydi bazı yerlerinde sıkıldım , kimliğinin ifşa olması biraz saçma geldi onun dışında bir sorun yok. İzlenebilir.

Kolombiyalı-Intikam-Meleği-312x448.jpg

search
kolombiyali-intikam-melegi_6402747.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
once-upon-a-time-in-the-west-2.jpg

Once upon a time in the west (1968)

Western türü sevenlerin sıkılmadan izleyebileceği, tavsiye edebileceğim bir film. diğerleri için aynı garantiyi veremem :) 7.4/10

unforgiven-afis.jpg

Unforgiven (1992)

Ne zaman bir western filmi izlesem akabinde nasıl oluyorsa kendimi ya "Unforgiven" ya da "For a few dollars more" izlerken buluyorum. Bu filmler dünyaya ait değil bence :) 8.5/10

Ayrıca bu filmi (Unforgiven) "Eşkiya" filmine benzeten de yer yüzünde bir tek ben varımdır heralde :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=137719]madmex[/MENTION] söylediklerine göre kolombiyalıyı bugün indirmeyi düşünüyorum.Teşekkürler. :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
The Road to Guantanamo
My Sassy Girl - 2001
Scarface-Al Paçino
The Dark Knıght - 2008

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dün TRT avazda AZADİ ARTIK ÖZGÜRSÜN isimli film vardı. Mükemmeldi ama sonunda s*çtılar

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Colombiana(Kolombiyalı güzel film izlenir vakit kaybı değil ben indirdim izledim ertesi gün sinema tv verdi :) merakla JOHN CARTER BEKLİYORUM

--- Mesaj Güncellendi ---

anonim.jpg

Güzel bir film tabi sanat dan anlayan varsa izlenebilir bir film

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
katilkopekbaligi.jpg

eee idare eder

kemikevi.jpg

fena değil

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
B003B1X80Y.01.LZZZZZZZ-280x400.jpg

IMDB Puanı:8.0/10
duygusal film sevenlere öneririm ben duygusal değilim ama işte öylesine izledik :)

Filmin Konusu:Klasik fakir ile zengin beraberliğine değinen romantik ve duygusal film severlerin hoşuna gidecek tarzdan bir film.İmdb puanı olarakta tatmin edici olan bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.Filmin genel olarak konusu ise maddi açıdan yeterli durumda olmayan adam ile çok zengin bir kız arasındaki ilişki konu edilmektedir.Fakir adam genç kız ile birlikte olmaya başlamıştır.Başlarda hayal gibi olsada her geçen gün dahada güzelleşmiştir.Fakir adam zengin kıza kendi iradesiyle karar vermesini,doğrularından şaşmasını öğretmiştir.Yanlız aralarındaki maddi uçurum bu ilişkinin dahada çok zorlaştırmış ve sorunlar artık dahada büyümüştür.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Notebook güzel filmdir en kısa zaman tekrar izlerim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
notebook güzel de o yaşlı teyze ile dedenin dudak dudağa öpüşmesi filmin tüm romantizmini katletmiş. benim için film orada bitmişti :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sümela'nın Şifresi Temel :** Uyarı Söyleyeceklerim Spoiler İçerebilir.**

Az önce sinemada izledim film'i bir kaç arkadaş tavsiye etti , Bugüne kadar sinemada izlediğim Türk Film'i sayısı 2-3'ü geçmez. Film başlamadan önce Fetih 1453'ün fragmanını izledim dedim bu sefer yapmışız galiba. Neyse Film 1.5 saat sürdü , Güldüğüm Sahne 2-3 'ü geçmez , Fragmanlarda da gösterilen komik birkaç sahne dışında pek bişi göremedim. İlk 20dk dan sonra Temel Fakirliğinden dolayı bir kızla evlenemiyor. Sonra ne yapıp evleneceğini söylüyor ve Sümela Manastırında Define aramaya başlıyorlar. Gerisini tahmin etmek çokta zor olmasa gerek. Güzel olan şu vardı , Sümela Manastırını , Karadeniz'in evlerini , sokaklarını etrafındaki Rum döneminden kalma kiliselerin bi bakıma reklamı yapılıyordu , izlerken kesin gitmeliyim dedim oralara. Sıkı bir karadeniz hayranı değilseniz pek gitmenizi tavsiye etmem.

Sumelanin-sifresi-Temel-1315594812.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Christian Bale' in oyunculuğuna bir kere daha aşık oldum diyebilirim...

2jhmr.jpg

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
izlemediysen For a few dollars more'u şiddetle tavsiye ederim. izlediğin filmden 1 yıl sonra çekilmiş olan ve benim için gelmiş geçmiş en iyi western filmidir.

Evet izlemedim ama izlemek için yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Yarın akşam saat 22:00'de de For a Few Dollars More var CNBC-e'de. Bu aralar Sergio Leone fırtınası estiriyor CNBC-e :laugh:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Cnbc-e Türkçe dıblajlı mı veriyor bunları? Vallahi yazık ediyorsun filmlere. indio'nun o kahkahasını duymadıktan sonra... indirip orjinal izle bence :P :)

DxXHp.jpg

Sunflower (G.Kore -2006/ Dram- Aksiyon)

Giriş ve orta bölüme doğru olan kısmı çok iyiydi. binaen sonunun da aynı ayarda bitmesini isterdim... aslında çokta fena bir sonu yoktu. düşündüğümde başka nasıl bitebilirdiki diyorum. beğendim... 7.2/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Needle (İğne) İmbd Notu 4,4 : Öncelikle 4.4 notu sonuna kadar haketmektedir. Konu diye bir şey yok . Ölümler idare eder. Final diye birşey yok . Başrol denilebilecek Eleman Korkağın teki . 2. sınıf bir korku filmi boş vakitte yine izlemenizi tavsiye etmem.

MV5BMTU1MDc2ODkyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE1OTE5Ng@@._V1._SY317_CR7,0,214,317_.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Memento (Akıl Defteri ) 2000 yapım , İmbd Notu 8,6 : Filmi iNCeptionu izledim ve merak ettim böyle bir filmi kim yapmş olabilir diyerek ve Christopher Nolan'ı araştırdım. Daha önce ; inception , The Prestige , Batman Begin's ve Çıkacak olan Dark Knight gibi filmlere el atmış biri(bildiğim ve izlediğim kadarıyla )

Gelelim Film'e , Kahramanımız bir durumdan ötürü Hafıza kaybı yaşamakta ama kısa süreli kayıplar , yani birşey öğreniyor ama 20 - 30 sn sonra unuyor. Bu yüzden sık sık not almakta. Film sondan başlıyor yani Filmin en başında Bir adamı Kafasından vuruyorsun , ve hiçbirşey hatırlamadığı için o adamı niye vurduğunu , oraya niye geldiğini Bulmaya çalışıyoruz. Kaza geçirmeden önceki hafızası yerinde ama sonraki hiçbir anıyı oluşturamıyor. Karısının öldürüldüğünü hatırlıyor ve katili bulmaya çalışıyor. Ama ben böyle bir işleyiş görmedim , 1sa 40dk sürmekte hiç sıkılmadım , aksine heycanlanı ve sürükleyiciydi. Bazı yerlerinde gülüyor bazı yerlerinde hüzünleniyorsun , Sadece sonu pek beklediğim gibi bitmedi.

(Not anlattıklarım ilk 10dk içinde söylenmektedir.)

Film kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir. Tavsiye.
MV5BMjA3MTkzMzI3N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzYwMzQ4MQ@@._V1._SY317_.jpg

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
my sassy girl 2001 kore yapımını izlemenizi tavsiye ediyorum hem bir kızın nasıl baş belası olabileceği anlatılıyor hemde değme aşk filmlerine taş çıkartan bir film sonlarına doğru baya duygulanıyorsunuz izlediğim en mükemmel dram filmiydi bazı yerlerinde komik sahnelerde var ama film dram filmi ağırlıklı olarak ve mükemmel ötesi bir film

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
my sassy girl 2001 kore yapımını izlemenizi tavsiye ediyorum hem bir kızın nasıl baş belası olabileceği anlatılıyor hemde değme aşk filmlerine taş çıkartan bir film sonlarına doğru baya duygulanıyorsunuz izlediğim en mükemmel dram filmiydi bazı yerlerinde komik sahnelerde var ama film dram filmi ağırlıklı olarak ve mükemmel ötesi bir film

+10

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
20004828.jpg

Serinin diğer filmlerine göre biraz sıradan olmuş ve film çok kısa olmuş.Saygılar