Soru En son hangi filmi izlediniz?

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
uzun bir mücadele döneminden sonra "Star Wars" serilerini izlemeye başladım. bunun en büyük sebeplerinden biri ise takip ettiğim birkaç dizilerde star wars esprilerini kaçırmam oldu. :) son olarak 2 ve 3 kaldı. şimdiye kadar izlemediğim için pişman oldum diyebilirim.

artık ben de filmlerde ki ve dizilerde ki star wars esprilerini yakalayabiliyorum, yaşasın. :D

bilim kurgunun saf ve doğal halini sevenler için ideal bir film. star wars artık film olmaktan çıkıp, felsefe olmuş diyebilirim.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
izlediğim filmleri kesinlikle izlemişsinizdir, bende izledim ama renk olsun diye bir daha izledim,
Gugu kuşu ve ardından tanrı kent:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=139105]Jacoub[/MENTION] , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta.

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=139105]Jacoub[/MENTION] , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta. Spoiler olmasın diye tam açıklayamıyorm ama izleyince anlayacaksın beni :)

Bende bi ara fena sarmıştım oyunlarını oynadım BattleFront I - II , hatta animasyonu var çok uzun bir süre izlemedim Starwars hayranı olmama rağmen biraz çocukca geldi ama kesinlikle , Starwars animasyon filmini izle derim asıl filmlerini izedikten sonra . Hatta dizi halinde verilmekteydi animasyon dizisi 1. sezonunu izledim oldukça başarılydı vaktin kalır sıkımlmazsan onada başlarsın.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
vampire_hunter_d.jpg

Vampire Hunter D (2000)

ikinci kez izlediğim ender anime yapımlarındandır. keşke devamı niteliğinde başka filmleri de yapılsa. 7.8/10

kemmik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
star wars'ı iki ay öncesine kadar ben de izlememiştim. yüzüklerin efendisi var diye burun kıvırıyodum :D ama arkadaş bi başlayınca izlemeye, bi film insanı bu kadar mı sürükler ya çoğüzel çok beğendim. müzikleri kurgusu falan çok güzel. 4,5,6,1,2,3 sıralamasıyla izledim ama 4,5,6 daha eski olmasına rağmen daha güzel gibi sanki.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@Jacoub , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta.

@Jacoub , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta. Spoiler olmasın diye tam açıklayamıyorm ama izleyince anlayacaksın beni :)

Bende bi ara fena sarmıştım oyunlarını oynadım BattleFront I - II , hatta animasyonu var çok uzun bir süre izlemedim Starwars hayranı olmama rağmen biraz çocukca geldi ama kesinlikle , Starwars animasyon filmini izle derim asıl filmlerini izedikten sonra . Hatta dizi halinde verilmekteydi animasyon dizisi 1. sezonunu izledim oldukça başarılydı vaktin kalır sıkımlmazsan onada başlarsın.

serinin son 2 filmi kaldı. ben tarih sırasına göre izledim. oldukça da keyifli geldi açıkçası.

önerilerin için teşekkür ederim. bittikten sonra hepsine birden göz gezdireceğim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
vampire_hunter_d.jpg

Vampire Hunter D (2000)

ikinci kez izlediğim ender anime yapımlarındandır. keşke devamı niteliğinde başka filmleri de yapılsa. 7.8/10
benimde çok sevdiğim bir anime finali hala ilk izlediğim gibi aklımda :)

Real Stell
10/8,5 rahat verebilirim 2 saat işlenmiş olmasına karşın yetmemiş bile :)
harika bir film yapmışlar.
MV5BMjEzMzEzNjg0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzg4NDk0Ng@@._V1._SY317_.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Az önce real steel filmini izledim güzel filmdi.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Real Steel'i izledim. Niye bu kadar çok beğeniliyor bu film anlamadım, çok güzel değildi, biraz boştu hatta.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
21vxv.jpg

Çok fantastik film izledim ama bu bambaşkaydı konu çok farklı bir okadarda güzeldi kesinlikle tavsiyemdir :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Almighty Thor 2011 yapımı bir film İmbd 2,1 Puan almış bir film. Bugün merak ettim izliyim dedim yok böyle bir film. Bu kadar b.ktan olmaz effect denilen bişi yok sanki 80lerde çekilmiş. Uzak durun kaçın:) Bi tek Patricia Velasquezi beğendim.

Ruhlar Bölgesi 2011 yapımı (İnsidious) 6,8 Puan almış. Bugüne kdar izlediğim en farklı konu işleyişine sahip filmlerdendi. İlk 50 dk klasik Ev içinde ruh filmlerindendi , sonra film b.ka sarıyo derken hareketlendi Korku filmlerine benzedi kovalamacalar flan , sonra hiç beklemedik bir şekilde bitti. Gayet başarılıydı işleyiş çok güzeldi. 6,8 puanı hakediyor tavsiye.

Admin Film tavsiyeleri Konularını birleştirsen artık:)

ek olarak Bkz Rose Byrne :)

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün akşam kirli sırlar die bir film izledim. Aksiyondan uzak bir film fakat kelime oyunları harika. Kadroda çok iyi 10 üzerinden 8 verdim gitti:)

rheumon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
200pxtaarezameenparft6.jpg

taare zamen par (like stars on earth)
etkileyici
çevresindekilerin disileksi hastası bir çocukla imtihanı ve sınavı geçen bir öğretmen:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
True Legend (Gerçek Efsane ) ; Kill Bill ve Matrix yapımcılarının yaptığı bir film. Tarz olarak Çin işi filmlerden biri. Fizik kurallarına aykırı uçmalarını pek sevmediğimi söylebilirim. 1sa 47dk süren bir film. İlk 40dk gayet güzel insancıl sürmekte. Daha sonra 20dk gibi bir süre uçmalar başlıyor be 1sa 15 dk snra film bitmesi gerekirken gereksiz yere uzatılmış aslında 2 ayrı film yapılabilirmiş. Sonlara doğru sıkmadı değil ama genel olarak Dövüşlerde heycanladırdı , Bazen aşırı duygusal oldu anlatılması gerekeni anlamadım :)
10/7 vaktiniz varsa izleyebilirsiniz. (imbd 6,3 Puan vermiş. )

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
az once maymunlar cehennemını ızledım

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
az önce inception'ı izledim şimdi de fight club'a bakıyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BMjA3NzI1ODc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI5NjQwNg@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

In Time
abartıldığı kadar iyi değildi.konu sadece işleyen ve geriye doğru sayan zaman.bunun dışında klişe bulduğum bir yapım oldu.
10/6

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
the shawshank redemption ... Esaretin Bedeli...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
200pxtaarezameenparft6.jpg

taare zamen par (like stars on earth)
etkileyici
çevresindekilerin disileksi hastası bir çocukla imtihanı ve sınavı geçen bir öğretmen:)

Bu filmi ben indirmek istedimde hiç bir yerde bulamadım , sizde cd simi var yoksa ? download mı ettiniz :))

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
emerik dert etme :D
şunu bir daha izleyeyim baştan

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
underworld.jpg

MV5BMjEzNDY1OTQwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjcxMTIzMw@@._V1._SY317_.jpg

Underworld-Rise-of-the-Lycans-Karanlıklar-Ülkesi-3.jpeg

Serinin 4'ncü fiLmi ÜLkemizde vizyona girmeye yakınken,dedim şu seriyi baştan izLeyeyim.Tavsiye ederim çok iyi bir seri.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Salgın (Contagion) İmdb Notu 6,8 ; Filmde aşağıdaki oyuncular oynamakta başrollerini. Ama bu kadroyla bu kadar berbat bir anlatım sunulabilirdi. Filmde baştan sonra bir heycan yok . Ortada yeni çıkan bir virüs var çok insan etkileniyor , Ya sonunda çaresi bulunacak filmi bitecek , yada Çaresi bulunamayıp Filmin 2.si çekilecek. Adamın Karısı ve Üvey çocuğu ölüyor tepki yok. Anlamsız hikayeler. Tek güzel birşey vardı atmosfer yakalanamasa da devletin virüsü önlemek için yaptıkları gerçeği yansıtmakta. Politik meseleler, diğer dünya ülke başkanlarıyla istişareler vs. vs. Ortada gökten inen bir Virüs yoktu bi şekilde kılıfına uydurmuşlar.
Onun dışında izlenmesi için amaç göremiyorum 10/3

Gwyneth Paltrow İron Man
Matt Damon Geçmişi olmayan adam
Laurence Fishburne Matrix
Monique Gabriela Curnen Dark Knight
John Hawkes Amerikan Gangsterleri
Jude Law Tanıtmaya gerek yok
Kate Winslet Ethernal Sunsine
Marion Cotillard Başlangıç
...
...